Registracija vozila
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Registracija vozila
Registrovao danas, sve kompletno nesto manje od 21.000.
Inace Macuri svaka cast, prosirio je, nova zgrada, sve lepo cisto... registrujem godinama ovde, vrhunska usluga. Jedino sam bio kivan posle jednog bednog pranja kojeg sam obavio tada I nikada vise. Steta je da jedan deo centra bude sjajan a drugi sranje. Tom liku sto mi je tada prao bih dao momentalni otkaz. Inace sto se tice registracije sjajno, brzo, ljubazni, ma sve super.
Inace Macuri svaka cast, prosirio je, nova zgrada, sve lepo cisto... registrujem godinama ovde, vrhunska usluga. Jedino sam bio kivan posle jednog bednog pranja kojeg sam obavio tada I nikada vise. Steta je da jedan deo centra bude sjajan a drugi sranje. Tom liku sto mi je tada prao bih dao momentalni otkaz. Inace sto se tice registracije sjajno, brzo, ljubazni, ma sve super.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
I ja danas završio... Blutek na Banovom brdu. Ja sve mislio da će da bude manje, kad ono 23200. Stigao do 1. prem. stepena. Al' ok, otvorili se za šolju i neku karticu (bezbedno.rs) za besplatno šlepovanje u toku registracije i 5din popust za gorivo na Lukoilu 

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Aj ukucaj svoje podatke u kalkulator da vidim koliko će da ispadne, baš me zanima.
- noodles
to sam prvo i uradio... i ispalo 21200
jedino ako su me odrali za tehnički i naplatili 2 soma
2015, 73.2kW, 1396cm, 0 šteta, 1 prem. st
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Grujic
- Moderator
Meni uvek kada idem preko agencija ispadne nekako vise nego sto kalkulator kaze. Jedne godine sam sve radio sam i ispalo je priblizno kao sto je pisalo. Ove godine cu isto sam, bas da vidim koliko ce biti, mislim da se ipak uvek agencije ugrade negde iako to ne navedu kao jasnu stavku, barem meni nisu.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne daju ti sve priznanice na kraju? Ja ih u Muharu uvek dobijem, nisam probao sa kalkulatorom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
A sto se tehnickog tice, kalkulator pokaze cenu bez tehnickog, ali se na vecini tih mesta reklamira da je tehnicki besplatam ako se sve radi kod njih, tako da bi ta cena trebala da bude i krajnja.noodles napisao:to sam prvo i uradio... i ispalo 21200
- noodles
Trebalo bi... ali avaj 
Na onom sajtu gde sam ubacio u kalkulator, vidim da postoji nešto što agencije zovu "očitavanje broja motora", i 'ladno svi imaju različitu cifru... neki naplaćaju 500, 1000 neki i 1400. Verovatno im je to cifra gde se lepo ugrađuju. Nauk za sledeći put.

Na onom sajtu gde sam ubacio u kalkulator, vidim da postoji nešto što agencije zovu "očitavanje broja motora", i 'ladno svi imaju različitu cifru... neki naplaćaju 500, 1000 neki i 1400. Verovatno im je to cifra gde se lepo ugrađuju. Nauk za sledeći put.

U kalkulatoru nisu obracunate provizije za banakarsko placanje, meni je izaslo 900+ dinara samo to nedavno, Tehnicki je oko 1500 zavisno od kubikaze, isto nije ukljucen u kalkulator. Formalno tehnicki je valjda zabranjeno da bude besplatan od pre neku godinu. Mislim da je 2014. to promenjeno.
Tu je cena za uslugu agencije, ni to nije ukljuceno u kalkulatora a valjda nesto naplate za svoj rad i troskove koje imaju oko toga.
Tu je cena za uslugu agencije, ni to nije ukljuceno u kalkulatora a valjda nesto naplate za svoj rad i troskove koje imaju oko toga.
- Grujic
- Moderator
Koliko znam nije zabranjeno da bude besplatan, predlagali su al se ne secam da je proslo, tj da je bilo ikakvih izmena.
A da provizija bude tolika mi je takodje nesto mnogo, pogotovo sto je veci deo troska polisa osiguranja koju oni kao agenti izradjuju, tu nema te provizije za placanje.
A da provizija bude tolika mi je takodje nesto mnogo, pogotovo sto je veci deo troska polisa osiguranja koju oni kao agenti izradjuju, tu nema te provizije za placanje.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Provizija banke 900+ dinara? Možda u skrivenoj kameri 

There are 10 kinds of people in the world:
Taj popust u Lukoilu od 5 din imaju i BancaIntesa kartice.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
U Nišu sam tehnički platio 1000 rsd, u Pirotu je 2500 rsd, a u Kladovu je 3500 rsd...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sto bas mene?Ogi napisao:Tebe bih slao 4x.A170T napisao: 13 Apr 2018, 15:29 Jel je zvanicno ono za 2x godisnje za tehnicki?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ima nekih 10-11 uplatnica kada se menjaju tablice i dozvola, nakupe se te provizije.