Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Promenio sam telefon pre neki dan, pa sam grand prime(koji je neopisivo sranje i mislim da je samo samsung nesto brendirao) ostavio sa strane.
Skinut sa punjaca u ponedeljak ujutro, bez kartice, ukljucen wifi...evo danas pokazuje 60% baterije.
Inace, dok sam ga koristio dan moze da satavi. Uvece mora da se puni.
Skinut sa punjaca u ponedeljak ujutro, bez kartice, ukljucen wifi...evo danas pokazuje 60% baterije.
Inace, dok sam ga koristio dan moze da satavi. Uvece mora da se puni.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Imao je Samsung uvek u ponudi takve, uslovno receno, slabije telefone, Core, Trend i slicne, samo sto su se mogli razlikovati od cuvenije Galaxy serije jer su bili manji. Sada i krs telefone prave sa vecim ekranima pa na prvi pogled izgledaju opasno, ali su u sustini slabi, upravo kao G530 ili i9060/i9080.
Ima li u najavi nekog modela velicine izmedju ip5 i 6, a da je isto od metala?
I jel procurelo nesto o dimenzijama ip7?
I jel procurelo nesto o dimenzijama ip7?
iPhone SE ali taj se već prodaje.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Koji smo mi slepo crevo,još uvek mi nije stigao MM za Sony Z3.
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
To je 5/5s/se velicina, sad mi je malo 4'' kad znam da moze 4.5'' u malo sirem kucistu. Vidim na kp za nov 6 16gb cena 480, ne znam jel to regularna cena?Floyd napisao:iPhone SE ali taj se već prodaje.
Kakva propast mobtel industrije

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pitanje za vlasike iPhone telefona iz Srbije. Da li vam dolazni pozivi u inostranstvu prikazuju identifikaciju pozivaoca? Meni samo prikaze broj telefona, bez obzira sto taj isti broj imam ukucan u imeniku (u formatu +381...). To mi pravi problem, jer ne znam sve telefone napamet, pa se javljam na svaki poziv, a desava se da me zovu za neku anketu ili tako neku glupost na koju ne bih da placam roming...
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ranije to nije radilo, dok sad mi funkcionise bez problema.. Koji model i verzija iOS?
iPhone 7 neće biti ispod sadašnjih 4.7. Možda čak i poraste.Scuderia napisao:To je 5/5s/se velicina, sad mi je malo 4'' kad znam da moze 4.5'' u malo sirem kucistu. Vidim na kp za nov 6 16gb cena 480, ne znam jel to regularna cena?Floyd napisao:iPhone SE ali taj se već prodaje.
Kakva propast mobtel industrijeZa pretragu sirina <68mm, duzina <140mm, debljina <8mm izbaci samo apple od regularnih brendova, samsung/huawei neki stariji modeli i sve ostalo neke sklj marke koje se ovde ne mogu ni nabaviti.
- DukeNS
Igor napisao:Ranije to nije radilo, dok sad mi funkcionise bez problema.. Koji model i verzija iOS?
iP 5
Kod mene sedmica, dok je kod zene poslednja verzija. Ni njoj ne radi...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- DukeNS
Prvi put cujem za ovo. Sad cu probati...
Ne mora ispod, to je neka podnosljiva granica kucista iako bi voleo da je manje jer moze da se smanji prazan prostor gore i malo oko dugmeta.Floyd napisao:iPhone 7 neće biti ispod sadašnjih 4.7. Možda čak i poraste.Scuderia napisao:To je 5/5s/se velicina, sad mi je malo 4'' kad znam da moze 4.5'' u malo sirem kucistu. Vidim na kp za nov 6 16gb cena 480, ne znam jel to regularna cena?Floyd napisao:iPhone SE ali taj se već prodaje.
Kakva propast mobtel industrijeZa pretragu sirina <68mm, duzina <140mm, debljina <8mm izbaci samo apple od regularnih brendova, samsung/huawei neki stariji modeli i sve ostalo neke sklj marke koje se ovde ne mogu ni nabaviti.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Prvo je na kineskom , a drugo trazi Apple ID
Pangu je to uradio i sa proslim JB,pokusali su da uvale neki njihov store.
Ocisti se to vremenom,za nekih nedelju dana,ocekujem i englesku verziju bez ID.

Ocisti se to vremenom,za nekih nedelju dana,ocekujem i englesku verziju bez ID.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .