Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Da li ću da se zeznem kupovinom dual sim varijante S7? U smislu podrške za novije firmware, verzije Androida, bilo kakvog updatea kasnije i sl?
Imam dva broja, službeni mts koji je sa super tarifom ali bez neta i za sada ga ne koristim skoro uopšte osim za posao; i privatni mts koji bih prebacio u telenor najviše zbog sbb superseta. Računi su smešni, ne znam da li da se uopšte zezam sa dual sim u suštini, ali 'leba ne jede pa kao zato...
Ne znam kakva su inače iskustva, baterija kraće traje i sl?
TT
Imam dva broja, službeni mts koji je sa super tarifom ali bez neta i za sada ga ne koristim skoro uopšte osim za posao; i privatni mts koji bih prebacio u telenor najviše zbog sbb superseta. Računi su smešni, ne znam da li da se uopšte zezam sa dual sim u suštini, ali 'leba ne jede pa kao zato...
Ne znam kakva su inače iskustva, baterija kraće traje i sl?
TT
Ja sam skroz zadovoljan sa S7 edge duos.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
naravno. treba cekati 10ak dana min da se sve "slegne"Milos napisao:Prvo je na kineskom , a drugo trazi Apple IDPangu je to uradio i sa proslim JB,pokusali su da uvale neki njihov store.
Ocisti se to vremenom,za nekih nedelju dana,ocekujem i englesku verziju bez ID.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Od kada sam izbrisao Fb i messenger baterija mi se preporodila, bar trecinu duze drzi 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Messenger je ok, ali fb app guta bateriju, uverio sam se.
- Gaginh0
Meni je pokazivalo da mi ekran i mess. trose po 30%, sistem 20% i sve ostalo 20% pri cemu je prednjacila fb app.
Sad ko za q ne mogu da se ulogijem na FB Lite, pokusavao sa vise profila i na sve se uloguje samo na mom izbacuje gresku
Sad ko za q ne mogu da se ulogijem na FB Lite, pokusavao sa vise profila i na sve se uloguje samo na mom izbacuje gresku

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Koristi Chrome browser za fb.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- milospinkfloyd
ja ne znam odakle vam to da fb i messenger toliko jedu bateriju. Jedu kad se korsite. Ja se izlogujem sa FB-a pri svakom napustanju aplikacije, time sprecavam dolazenje notifikacija, jer su mi jedino bitne messenger notifikacije. A messenger trosi koliko i whatsapp i viber, znaci opet onoliko koliko se kositi
- Gaginh0
Evo ja od jutros do sad imam 60%, da sam imao mess vec bih ga uveliko punio. Koristim wa podjednako kao sto sam koristio mess, ali njega nema ni u tragovima tamo gde mi pise potrosnja bat dok mess pise 30+%
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Meni je fb app dosta trosila i ne bih ni posumnjao da nisam slucajno procitao na netu za to. Sad to malo koliko koristim, mogu i preko pretrazivaca. Messenger mi je ok.milospinkfloyd napisao:ja ne znam odakle vam to da fb i messenger toliko jedu bateriju. Jedu kad se korsite. Ja se izlogujem sa FB-a pri svakom napustanju aplikacije, time sprecavam dolazenje notifikacija, jer su mi jedino bitne messenger notifikacije. A messenger trosi koliko i whatsapp i viber, znaci opet onoliko koliko se kositi
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Ali fb politika forsiranja 3-4 aplikacije i to ogromne umesto jedne koja bi to sve radila je zaista lose.
elem imam jedno pitanje, imam na telefonu igo primo, a imam rutu u kml formatu. kako da je importujem u igo primo?
probao sam da je kopiram u content/userdata/routes i isao na load route ali igo je nije pronasao.
elem imam jedno pitanje, imam na telefonu igo primo, a imam rutu u kml formatu. kako da je importujem u igo primo?
probao sam da je kopiram u content/userdata/routes i isao na load route ali igo je nije pronasao.
- milospinkfloyd
Mobilne telekomunikacije
Mislim da neces naci odg na to pitanje na ovom forumu. Probaj da napravis novu rutu na telefonu pa vidi gde je snima i da li identicna sa onom koju zelis da importujes. Ako se ta dva poklapaju i opet nece da je vidi onda vrv ne moze
PS. ili pokusaj da napravis rutu na telefonu pa je zameni sa rutom koju zelis da importujes. Sto znaci isto ime joj stavi kao od ove sto je kreirana na telefonu
PS. ili pokusaj da napravis rutu na telefonu pa je zameni sa rutom koju zelis da importujes. Sto znaci isto ime joj stavi kao od ove sto je kreirana na telefonu
Kolko sam citao na netu igo primo pravi binarne rute, za razliku od klasicnog igo-a koji koristi kml format.
@ sebekkg
primo/content/userdata/route/
primo/content/userdata/route/
- Gaginh0
Jel moze meni neko da posalje neku navigaciju za G3, uz grubo objasnjenje kako instalirati?