Puzo81 napisao:Bulevar Oslobođenja, Patrijarha Pavla, Hajduk Veljkova... aj majčin sine zaustavi se na 5min i sva 4 kao što kažete, odmah se stvori rapid sa rotacijom.
Partijarha Pavla kod Roseta i Picantea, pre sam ispred sva 4 na minut da uzmem klopu i izađem. Sada parkiram ako treba i 100m dalje.
Ne znam kolika je kazna u tom slučaju kada te zateknu?
p.s.
Juče ujutru su oplevili paukom sve koji se parkiraju bočno u Veselina Masleše, od Korpe do Julieta i dalje do Sinergy jym-a, ceeeelom dužinom. Čudno mi čista ulica

Veselina Masleše, legitimno je i treba da kažnjavaju i tu i svuda gde se nepropisno parkiraju. Ima dovoljno parking mesta na Bulevaru Evrope. Doduše više slobodnih mesta ima od Futoške do Branka Bajića,ali i to je parking. Ali, neće gospoda da prošetaju stotinak metara do zgrade. I ne znam kako ih još nisu najurili sa one ledine u Branka Bajića pre Bulevara Evrope , a naspram Korpe. Dosta je tu parkirano skupih kola , verovatno gosti pomenutog lokala.
U Braće Popovića, alijas Dolina gladi sve je češće slobodna za saobraćaj i desna traka. I to neobično nude. Ista je stvar i sa Bulevarom Oslobođenja, celom dužinom. Neobično je i lep je osećaj voziti sporije u desnoj traci jer više nema parkiranih vozila.
Red u Srbiji nam je neobičan, čak i prema redu Imamo nešto protiv.
Ne znam, to nam je ostalo od turskih vremena, kada su se naši preci uvek borili protiv sistema tuđeg i tuđe države. Naprosto je tako. Volimo protiv sistema, protiv zakona i reda i u sopstvenoj državi.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока