Uroš S. napisao:Wintere počele da bruje katastrofalno, odem do Ivana sa vidimo šta je, sve 4 se pokrivile. 2011.proizvedene, ovo im druga sezona. Da ne pričam što klizaju. Užas. Nisu izdržale ni 20k. Šara još dobra, za bacanje su.
Pardon, dot 2012.
HUAWEI P6 via TT
Nemaš sreće, ili si ih loše čuvao preko zime. Na Stilu je par DOT 2007 i dalje ko iz fabrike.
Čuvane kod Ivana, blame on him nije do čuvanja, poče su da bruje od jedared. A uvek su bile krš, samo krš koji ne bruji. Mooooožda mogu da prođu na autu od 55ks i 850kg, na dizelu od 105 nikako.
Koje, pa ja sam se ovih dana naslajfovao ko manijak, sa uber polovnjacama (pozadi Dunlop, napred Michelin). Mislim da ce nakon ove sezone sve u kantu, pa me naredne godine ce cekati kupovina i letnjih i zimskih guma.
Posto je sezona zimskih odavno pocela pa je tesko sad i naci nove celicne felne i gume u nekim dimenzijama, drugar mi daje njegove koje su mu ostale od prodatog auta.. Gume su ko nove.. E sad jedino me dimenzija brine.. Meni bi trebale 225/50 17 ili 215/50 17.. A ovo su 225/55 17..
Hoce samo uticati vizuelno ili moze biti i drugih problema?
Te su za Insigniu, mislim ta dimenzij 225/55 R17.
Nisam probavao na novoj Astri tu dimenziju. Stavis na felnu pa nepred pun levi pa desni, stavis nazad ako ne kaci moze da prodje. iako je previsoka po meni. Cak i na A6 C6 deluje debelo i veliko.
Imamm ja dve Save Eskimo HP 225/50 R17 V ''nove'' 80e kom.
Drugaru su ostale od A6.. Ja bih najvise voleo da imam odvojeno ko i za druga kola, komplet set na celicnim.. Video sam da imas te dve u ponudi.. I jos 2 da uzmem nove, to me izadje sve oko 400 eur.. I onda da ih prodajem na sledecu zimu da bih uzeo celicne i komplet Dunlop 4d