Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Grčka
Ja se nalivam vodom, sokovima itd i onda jbga. Moze besika da bude mlada i zdrava al nema tog kapaciteta da izdrzi ta nalivanja 

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Day Walker
Prosle god mi se ogadila lepinja s kajmakom.. bila je blagi uzassomi-car napisao:Pauza na Predejanima obavezna...kajmak i prsuza kao osvezenje

Brzine idu u H-a !!!

Baš htedoh da pitam šta je to dobro u Predejanima? Nas je 6oro bilo na pauzi, razne stvari su naručene i ništa impresivno - pogotovo ne za tu cenu. Sam restoran je velik, prostran, ima ona fontanica, ali sam ambijent je potpuno bezveze. Atmosfera benzinske pumpe kad stane autobus pun putnika, ništa posebno.
U nedostatku nekih boljih mesta je super. U principu ni ne znam da li ima nešto bolje ili nešto drugo uopšte u toj okolini. Dobra stvar je što je kilometarski od Beograda na jako dobrom mestu da bi se u tom momentu napravila pauza - sem toga nije ništa naročito.
U nedostatku nekih boljih mesta je super. U principu ni ne znam da li ima nešto bolje ili nešto drugo uopšte u toj okolini. Dobra stvar je što je kilometarski od Beograda na jako dobrom mestu da bi se u tom momentu napravila pauza - sem toga nije ništa naročito.
- Day Walker
Cevapi su bili dobri, al nisam ih jeo vec 2 god, tako da su mozda i to pokvarili.
Meni tu odgovara odmor iz razloga sto ima veliku bastu, pa moze da se sedne napolje. Jos je uvece hladnjikavo pa se lepo razdrmam i razbudim ako me slucajno hvata neka pospanost.
Meni tu odgovara odmor iz razloga sto ima veliku bastu, pa moze da se sedne napolje. Jos je uvece hladnjikavo pa se lepo razdrmam i razbudim ako me slucajno hvata neka pospanost.
Brzine idu u H-a !!!

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ja uvek stanem u Predejanima, makar da odem u WC, ako ništa.
I u povratku i u odlasku.
Sve ove godine, nakon što su renovirali i promenili vlasnika, konobari su zaista ljubazni i brzi. Uvek se pomalo začudim tome. Čak i van sezone, kad imaju ukupno 3 gosta, nekoliko konobara kruži i jako su ljubazni, ne razvlače se i ne sede.
Takođe, pojedem često i lepinju sa ljutom pljeskom, jako su ukusne.
A onda, prošle godine, vraćam se iz Grčke sa prijateljem kod kog sam te godine bio, pa da i ja njega ugostim u Beogradu. Naravno stanem u Predejane i natrčim na izdrkanog nadrkanog konobara, košulja mu visi iz pantalona, ne jebe živu silu dozivanja, sto je pospremio jednim udarcem nogom i krpom po površini, a pitanje je bilo "šta ćemo?" Popizdeo sam i rekao da ja znam šta ću a on nema šta da se trpa u moju narudžbu. Tu je postao drzak, pa sam otišao unutra i tražio šefa smene a prethodno sam slikao barabu onako raskupusanog. Odstranio je budalu iz mog vidokruga, mada mi je čini mi se pretio, sve ga čekam ove godine 08.avgusta oko 14 sati, na donjoj terasi... Rado bih mu objasnio neke stvari. Ali je gulanfer već otpušten nadam se za njegovo dobro. a mislim i da je bio pripit
Žao mi bi zbog Amera koji ništa nije shvatio jer je kod njih to nezamislivo ponašanje konobara koji uglavnom rade za "tip" ili uz kombinaciju male plate i tipa... A posao se gubi za mnogo manje prekršaje.
Sve u svemu, rado svraćam u Predejane, pre nego u Džep u koji iz nekog razloga ne volim da svratim, mada nemam nikakvog konkretnog razloga.
I u povratku i u odlasku.
Sve ove godine, nakon što su renovirali i promenili vlasnika, konobari su zaista ljubazni i brzi. Uvek se pomalo začudim tome. Čak i van sezone, kad imaju ukupno 3 gosta, nekoliko konobara kruži i jako su ljubazni, ne razvlače se i ne sede.
Takođe, pojedem često i lepinju sa ljutom pljeskom, jako su ukusne.
A onda, prošle godine, vraćam se iz Grčke sa prijateljem kod kog sam te godine bio, pa da i ja njega ugostim u Beogradu. Naravno stanem u Predejane i natrčim na izdrkanog nadrkanog konobara, košulja mu visi iz pantalona, ne jebe živu silu dozivanja, sto je pospremio jednim udarcem nogom i krpom po površini, a pitanje je bilo "šta ćemo?" Popizdeo sam i rekao da ja znam šta ću a on nema šta da se trpa u moju narudžbu. Tu je postao drzak, pa sam otišao unutra i tražio šefa smene a prethodno sam slikao barabu onako raskupusanog. Odstranio je budalu iz mog vidokruga, mada mi je čini mi se pretio, sve ga čekam ove godine 08.avgusta oko 14 sati, na donjoj terasi... Rado bih mu objasnio neke stvari. Ali je gulanfer već otpušten nadam se za njegovo dobro. a mislim i da je bio pripit
Žao mi bi zbog Amera koji ništa nije shvatio jer je kod njih to nezamislivo ponašanje konobara koji uglavnom rade za "tip" ili uz kombinaciju male plate i tipa... A posao se gubi za mnogo manje prekršaje.
Sve u svemu, rado svraćam u Predejane, pre nego u Džep u koji iz nekog razloga ne volim da svratim, mada nemam nikakvog konkretnog razloga.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Meni nešto frka da jedem u restoranima na putu, mislim dok vozim i putujem.
Stanem da se odmorim, popijemo neki sok, kafu ali klopa ne.
Stanem da se odmorim, popijemo neki sok, kafu ali klopa ne.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ja obavezno stajem u Belof u Makedoniji. Ne znam zasto, ali mi tu nekako najzgodnije. Odmorimo lepo, rucamo, kafica, sok milina. E jedino jes posle toga nezgodno vozit, ja bih da prilegnem 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Delija napisao:Sta ce ti pis pauza? Nisi deda sa propalom besikom i upalom prostate
Day Walker napisao:Ja se nalivam vodom, sokovima itd i onda jbga. Moze besika da bude mlada i zdrava al nema tog kapaciteta da izdrzi ta nalivanja

@Delija
A vozim i ženu i decu, ako si zaboravio, imaju i oni neke svoje potrebe. Prošle godine me žena optužila da neću nigde da stajem i samo gazim po gasu jer hoću da stignem brže nego što je brat stigao, obaram kao neko vreme, pa samo morao ove godine ipak da napravim koju pauzicu...