Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ucinite sebi uslugu i manite se vise Win-a na mobilnom.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Hoćemo, čim nan ti kupiš po jedan S7 

Onda se tvoje tvrdnje ne odnose na moj 640XLCaptain Slow napisao:735.

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Pa šta treba da budem Samsung fanboj kao ti i da nosim telefone kao sve Bg šiparice?Laki021 napisao:Ucinite sebi uslugu i manite se vise Win-a na mobilnom.
Neka hvala, Nexus i WP meni završavaju sve.
Ko pomenu Samusng?
Sa Win bas delujete kao mazohisti i teraci kontre a da ni sami ne znate zasto.
Opet ono o cemu smo 100 puta disjutovali, ovde ako nekome smeta neki telefon jer ga nose "siparice" onda je to samo njegov problem i previse brine sta ce drugi da misle...
Sa Win bas delujete kao mazohisti i teraci kontre a da ni sami ne znate zasto.
Opet ono o cemu smo 100 puta disjutovali, ovde ako nekome smeta neki telefon jer ga nose "siparice" onda je to samo njegov problem i previse brine sta ce drugi da misle...
Poslednja izmena od Laki021 u 29 Jul 2016, 09:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Captain Slow
Ti samo o Samsungu pričaš.
Niko tebi ne tera kontru, mani da pričaš kad nisi koristio Lumiju.
Niko tebi ne tera kontru, mani da pričaš kad nisi koristio Lumiju.
Da citiram sebe:
Gde ti se tacno pricinjava Samsung?Laki021 napisao:Ucinite sebi uslugu i manite se vise Win-a na mobilnom.
- Captain Slow
Ja ti kažem nisi koristio WP, Lumija za prosečnog korisnika koji ne živi na mobu je skroz ok.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Laki,
Ako je neko zadovoljan sa WP, ne moras ga ti ubedjivati u suprotno. Vecina korisnika WP telefona su kupovali te telefone sa budzetom od 100-200 evra a za te pare je tesko naci krsten Android. Prave ih kinezi ali svakako da nece svako da ima kineza.
Ako je neko zadovoljan sa WP, ne moras ga ti ubedjivati u suprotno. Vecina korisnika WP telefona su kupovali te telefone sa budzetom od 100-200 evra a za te pare je tesko naci krsten Android. Prave ih kinezi ali svakako da nece svako da ima kineza.
Ne kazes to, ti meni odmah Samsung fanboy i sl gluposti...Captain Slow napisao:Ja ti kažem nisi koristio WP, Lumija za prosečnog korisnika koji ne živi na mobu je skroz ok.
Nazalost kevi sam svojevremeno kupio Lumiu i morao da se ebavam s njom da je podesavam i sl, naprosto strasno koliko je lose i konfuzno.
Pa i MS je digo ruke od WM, ne znam sta vam jos treba...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Moram priznati, čovjek je u pravu...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
- Captain Slow
Laki, mea culpa, izvanjam se
.
Sa druge strane ti si mene nazvao mazohistom i teračom kontre,
pa se ja nisam uzbudio kao ti
.
Lumija koju si kupio kevi i sadašnja Lumija sem imena nemaju baš puno veze, no nije bitno.
Android jeste napredniji OS, i tu nema priče,
ali za prosečnog korisnika koji ne živi na mobu i internetu Lumija je just fine.
A to što MS napušta sistem to me ne zanima nimalo, to nikakve veze sa mnom nema,
mogu da propadnu danas što se mene tiče, niti je moja firma niti sam zaposlen u njoj, hebe mi se za sve njih.

Sa druge strane ti si mene nazvao mazohistom i teračom kontre,
pa se ja nisam uzbudio kao ti

Lumija koju si kupio kevi i sadašnja Lumija sem imena nemaju baš puno veze, no nije bitno.
Android jeste napredniji OS, i tu nema priče,
ali za prosečnog korisnika koji ne živi na mobu i internetu Lumija je just fine.
A to što MS napušta sistem to me ne zanima nimalo, to nikakve veze sa mnom nema,
mogu da propadnu danas što se mene tiče, niti je moja firma niti sam zaposlen u njoj, hebe mi se za sve njih.
Moji utisci su baš drugačiji, Win je manje konfuzan od Androida za prosečnog korisnika. S druge strane, mnogo je bolje optimizovan, pa i u jeftinijim varijanta radi fluidno i brzo. Ja sam malo (više) Apple fanboj pa ne bih ni koristio nešto drugo osim iPhone-a (
), ali sam milion puta koristio ženinu Lumiu i u startu joj podešavao, i šta znam, meni je to skroz korektna opcija.

I Nokia 3210 je odlicno optimizovana, skroz je fluidna i nikada ne zapinje kao neki mnogo jaci telefoni, jako stabilna i dobro organizovana te se ljudi lako snalaze... mnogo dobra opcija za nezahtevnog korisnika.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne daj se Laki, nema popuštanja ni za mm, borba nije gotova dok svi ne predju ako ne na Samsung (što bi bilo idealno) ono barem na Android 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.