Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ima li vece zabave od driftovanja u svakoj krivini? A nije bas da je palo metar snega pa da moras da cistis sat vremena, sve se zavrsi za 3 minuta(valja imati rulavice).
Jos kad krene da zatrpava pa se ljudi uplase i ulice prazne, milina.
Jos kad krene da zatrpava pa se ljudi uplase i ulice prazne, milina.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Zato u Zapadnoj Backoj sve suvo, nema ni pahulje.. bar jos uvek 

Sad će iz Srema da vam nagrne, samo da prokopaju tunel.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Snega veje kao poludeo ali nazalost nista ne ostaje, topi se odmah... 

Zver je danas izdominirala po snegu,ja sam odusevljen

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Rakhil napisao:Ogi bejbi, chill the fuck out, tvoj cir na zelucu ima cir na zelucu![]()
Ja sam se danas divno proveo kad je sneg zavejao, urlao sam ceo dan na degenerike sa letnjim gumama i one sa Winterama sto voze 30 na sat. Nista lepse nego maltretirati slabije od sebe u saobracaju

Sa sve zadnjim pogonom. Ali sam shvatio jednu jako tuznu stvar.
ESP na E se "ugasi" ali samo do odredjenog ugla zanosenja. Posle se aktivira da te malo ispravi, ali to uradi toliko nezno i neprimetno da auto vrati u sine. Je*em ti nemce.
Mada sam na parkingu idee tako iskusno prolazio krivine, Ken Blok da uci od mene. A, da, i gumu sam probusio negde. Ne znam samo gde sam pored ovoliko snega nasao sraf./
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svaki put me slatko nasmejes!Ogi napisao:Prokleti sneg, jebote koliko ga mrzim !!Pa zar u Novembru !??? Znaci sutra:
- moracu da ustanem u 6h najkasnije ako mislim u 9h da budem na posu
- da otkopavam auto
- necu moci da se parkiram na poslu
- necu moci da se parkiram kada se vratim kuci
- neko ce mozda da me udari
I, kao, da volim sneg u Beogradu !???
Sneg samo onemogucava normalan zivot, nista drugo.
A da ne pricam o tome da ako se po jutru dan poznaje, puteve necemo imati krajem zime, ova grtalica kada prodje odnese malo snega a malo vise asfalta, lezece odvaljuje itd.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A da ga gasiš tako što duže držiš dugme?NexT napisao:Rakhil napisao:Ogi bejbi, chill the fuck out, tvoj cir na zelucu ima cir na zelucu![]()
Ja sam se danas divno proveo kad je sneg zavejao, urlao sam ceo dan na degenerike sa letnjim gumama i one sa Winterama sto voze 30 na sat. Nista lepse nego maltretirati slabije od sebe u saobracaju![]()
![]()
![]()
Sa sve zadnjim pogonom. Ali sam shvatio jednu jako tuznu stvar.
ESP na E se "ugasi" ali samo do odredjenog ugla zanosenja. Posle se aktivira da te malo ispravi, ali to uradi toliko nezno i neprimetno da auto vrati u sine. Je*em ti nemce.
Mada sam na parkingu idee tako iskusno prolazio krivine, Ken Blok da uci od mene. A, da, i gumu sam probusio negde. Ne znam samo gde sam pored ovoliko snega nasao sraf./
Mislim da kod iole novijih Mercedesa ne moze da se iskljuci 100% nikako. Za BMW nisam siguran, ali mislim da je ista prica.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa njegov nije noviji

Hm. Zasijas ponekad, dragi moj Votsone...
sta ste se bre primili, kakav je ovo sneg, ovo je smesno... evo ga pada i istovremeno se topi celu noc, a jutros je potrebno cela dva mlata metlicom da se ocisti auto... vau sneg... ma nabacao bih ja jedno pola metra, da cujem onda 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Bogami, u KVu ima jedno 20ak cm... baš lepo napadao 
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2