Merenje prosečne brzine na auto-putu
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
U svakom slučaju, brzina na Auto putu je ograničena od 50-130 km/h , dakle 130 nije preporučena brzina ( preporučena brzina se drugačije obeležava) i to je ono na šta ćemo se morati navići.
A za noge na tabli, što pomenu kolega, kažnjavao bi najstrožije isto kao i za kućice u krilu vozača, to mi je van svake pameti.
A za noge na tabli, što pomenu kolega, kažnjavao bi najstrožije isto kao i za kućice u krilu vozača, to mi je van svake pameti.
A tamopedja napisao: 13 Avg 2022, 21:01 @Grujic Ima. Čim prođeš poslednju naplatnu.
Dakle, od Šimanovaca ili S.Pazove ka BGu. To je to.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne vidim u cemu je problem oko svega toga, ko juri neka i plati. Pa i ovde u de radara milion svuda, ali postoje i delovi ap gde nema ogranicenja, bas jedan deo izmedju München i Ulm, oeglaju samo tako.
Pa kroz Stuttgart, svuda fiksirani radari plus oni sto su naknadno postavljeni/nobilni6, sad ih tamo sad vamo, i brzina voznje ogranicena kroz ceo Stuttgart kroz grad na 40kmh.
Ford S-Max 2,5t
Pa kroz Stuttgart, svuda fiksirani radari plus oni sto su naknadno postavljeni/nobilni6, sad ih tamo sad vamo, i brzina voznje ogranicena kroz ceo Stuttgart kroz grad na 40kmh.
Ford S-Max 2,5t
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Problem je što se zbog toga više umorim za 75 minuta srpskog auto puta, nego za 9-10 sati ostalog puta.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne znam, radara ima, presretača ima, to je nekako ok, ova ovakva totalna kontrola je nov nivo igreBogdan napisao: 13 Avg 2022, 21:46 Ne vidim u cemu je problem oko svega toga, ko juri neka i plati. Pa i ovde u de radara milion svuda, ali postoje i delovi ap gde nema ogranicenja, bas jedan deo izmedju München i Ulm, oeglaju samo tako.
Ford S-Max 2,5t
Jedno je voziti po ogranicenju po gradu a drugo na autoputu.
Bas ih često vidjam, bas na deonici od Pazove do BGa, valjda tu svi damo gas..Milos napisao:A tamopedja napisao: 13 Avg 2022, 21:01 @Grujic Ima. Čim prođeš poslednju naplatnu.
Dakle, od Šimanovaca ili S.Pazove ka BGu. To je to.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
I grad je sledeći, samo je pitanje kada, da li uskoro ili malko kasnije
Po meni Beograd , centar i okolina, ih već ima previše, pogotovo u kombinaciji sa milion ležećih i semafora ......
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mene više po gradu užasavaju, za autoput ćemo lako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
U mojoj knjizi(a i u zakonu) mnogo je tezi prekrsaj prekoracenje u gradu nego na autoputu.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I opet, bilo bi mi to i za po gradu podnošljivo, ALI da saobraćajne kazne onda ne budu drakonske, i da ne stoje glupa ograničenja. Sve sa 30 podići na 40, sa 40 na 50, i sa 50 na 60. Ali nema ništa od toga mog.
- Grujic
- Moderator
Ograničenja su sve niža, kazne sve veće, mehanizama za otkrivanje prekršaja sve više, ne znam o kom Diznilendu ti pričaš 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
O Utopiji za nas forumaše, čemu drugom.
Znam, zato i kažem, ništa od toga mog što pričam.
Ogranicenja postoje i ovde na Autobahn, a isto tako postoje i po gradu, gde je nekad bilo 80, pa 60 pa 50 pa sad 40.isto je sve to, kazna se placa. Vozim i po gradu i po ap, i nije mi Problem da se drzom pravila, to jest ogranicenja gde su propisani znakovima saobracaja mkome to nije problem, neka placa kazne, slobodno, pa ne samo ovde u de, nego bilo gde. Kome se zuri, neka plati i nema tu dalje, tako je kako je...ftj napisao:Jedno je voziti po ogranicenju po gradu a drugo na autoputu.
Ford S-Max 2,5t