Dobro veče
Re: Dobro veče
Srbija je zemlja sa najvise Golfova 2 po glavi stanovnika.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Znači bolji smo od Južne Afrike koja verovatno ima najviše Golfova I po glavi stanovnika,a tek od Meksika sa Bubama 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jok, Bosna je zemlja sa najvise Golf 2 po glavi stanovnika. U svakom mogucem obliku 
sent from Kenda digitron using Tapatalk

sent from Kenda digitron using Tapatalk

Nije uporedivo, zato sto je tamo tvrdja glava, pa nije isto po glavi u Srbiji i po glavi u BiH.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ekstremna zima stiže na sever Evrope
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/343802/Ek ... ver-Evrope
Bogami, ako će gore biti tako, sumnjam da će nas zaobići. Treba se dobro pripremiti.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/343802/Ek ... ver-Evrope
Bogami, ako će gore biti tako, sumnjam da će nas zaobići. Treba se dobro pripremiti.
Posetite www.garaza.rs !
Dizeli brekću od sreće
juce su pricali u Bg hronici o tome.
NASA kaze da ce biti jako kratka i ekstremno hladna, a nasi kazu da ce biti prosecna zima sa prosekom ili manje padavina..
NASA kaze da ce biti jako kratka i ekstremno hladna, a nasi kazu da ce biti prosecna zima sa prosekom ili manje padavina..
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bracala ako bude kao prosla to nece valjati. Nisu tako ekstremni uslovi za ovako slabasnu drzavu nikako. Prvo zestoka zima, onda ovo leto...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vec vidim okupljanje u TC Usce na 2 nivou ispod zemlje i odledjivanje nasih traktorcica 

Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja bih voleo da bude snega kao prosle godine, znaci 10 dana da nas shebe totalno, bude 4-5 dana minus 30, i onda da ode... A ne kad smara, hoce padati - nece padati, hoce hladno - nece hladno...
Ja nisam imao problema, sipao cele zime na Avia - Agros KG, bio na rezervi, nije mi se zaledio, jedino aku sto ce me zezati, ali vrv cu kupiti novi...
Ja nisam imao problema, sipao cele zime na Avia - Agros KG, bio na rezervi, nije mi se zaledio, jedino aku sto ce me zezati, ali vrv cu kupiti novi...
Ako bude opet -25, voće ćete videti samo na slikama.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ma sta NASA zna, RHMZ je kevaNexT napisao: NASA kaze da ce biti jako kratka i ekstremno hladna, a nasi kazu da ce biti prosecna zima sa prosekom ili manje padavina..