Grčka
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Grčka
I moji su napravili plan gde ce jesti, sta ce raditi usput...
Sto se mene tice nemam potrebe za tim, moze jedna kafa x2 odjednom usput, ionako nosim pola litre ness-a i 2-3 Red bulla, sto mi je sasvim dosta.
Necu samo ja voziti, a ovu duzinu puta sam vec prosao u jednom danu, tako da mislim da mi nece biti problem.
Sto se mene tice nemam potrebe za tim, moze jedna kafa x2 odjednom usput, ionako nosim pola litre ness-a i 2-3 Red bulla, sto mi je sasvim dosta.
Necu samo ja voziti, a ovu duzinu puta sam vec prosao u jednom danu, tako da mislim da mi nece biti problem.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A kako pusis usput ?Gaginh0 napisao:I moji su napravili plan gde ce jesti, sta ce raditi usput...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Baš deluješ smoreno na slici.Gaginh0 napisao:Pozdrav iz Predejana![]()
Od BG smo sreli mozda 10 automobila sa SRB tablicama, sve Turci... Na naplatnoj u Nisu su otvorili 10 prolaza kolika je guzva. Sad smo zvali amss, kazu na Presevu zadrzavanje do 30 min
Stvarno davno nisam prolazio. Nekad je bilo sasvim OK mesto, naročito u poređenju sa npr. Džepom.McGruja napisao:Predejane... Jednom sam tu stao, i nikad vise
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nisi pročitao da putuju Lagunom?methane.master napisao:Baš deluješ smoreno na slici.Gaginh0 napisao:Pozdrav iz Predejana![]()
Od BG smo sreli mozda 10 automobila sa SRB tablicama, sve Turci... Na naplatnoj u Nisu su otvorili 10 prolaza kolika je guzva. Sad smo zvali amss, kazu na Presevu zadrzavanje do 30 min
.

U Predajanima sam bio nedavno. Putovao sam na neku svadbu u Kumanovo, pa smo tu pravili pauzu, popili kafu, odmorili se malo. Ne mogu naći neku zamerku, klopa je bila super, usluga isto korektna. Čak smo se i poprilično i šalili.
Što se tiče kolko je potrebno vremenski do Makedonske granice, zavisi od vožnje. U povratku sa svadbe, žurio sam iz privatnih razloga kući. Stigao sam za 3 i po sata od Kumanova do kuće. Živim u BGu. Da sam imao jači auto, vrv bih stigao i brže. (3 i po sata čiste vožnje).
Što se tiče kolko je potrebno vremenski do Makedonske granice, zavisi od vožnje. U povratku sa svadbe, žurio sam iz privatnih razloga kući. Stigao sam za 3 i po sata od Kumanova do kuće. Živim u BGu. Da sam imao jači auto, vrv bih stigao i brže. (3 i po sata čiste vožnje).
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pa Turci idu preko Bugarske retko ko ide kroz Grčku!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Zna li neko kakav je put od Janjine ka Ohridu?
Do Kozanija je autoput, a kakva je posle magistrala ka Makedoniji?
Takodje, kakav je put Ohrid - Skopje? Je l idete preko Prilepa ili Kiceva? Pretpostavljam da je Prilep bolja opcija za nase table...
Do Kozanija je autoput, a kakva je posle magistrala ka Makedoniji?
Takodje, kakav je put Ohrid - Skopje? Je l idete preko Prilepa ili Kiceva? Pretpostavljam da je Prilep bolja opcija za nase table...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam išao preko Kičeva par puta , čak i stajao na vrhu onog brda pre Ohrida, nikakvih problema nisam imao. A put je onako, ima dosta duplih traka, ništa spec ali nije loš .