Floyd napisao:Drugo je da kažu da garancija ne pokriva to
Onda im ti lepo kaži "da ćeš iz ovih stopa opići u inspekciju" (ili kako se već to u CH zove, znaš ono za zaštitu prava potrošača od prodavaca prevaranata) i da vidiš kako će da promene ploču
Da li je kupovina iphona 5s koji je bio izlozeni model u radnji,provajder je u pitanju,16gb memorije,za 230 evra ok ili je skupo? Sta je tu moglo najvise da strada,baterija pretpostavljam jer je stalno na punjacu? Nemam bas mnogo vremena da odlucim pa mi svaka sugestija dobro dodje
Ne,nije zakljucan,sve je ok sto se toga tice. Jedino sto nije nov vec je bio izlozen. Koliko dugo,ne znam. Pretpostavljam da ne moze da ima bilo kakva fizicka ostecenja,jedino da nije baterija sjebana. Nisam pametan...
Kako tako kasno, ja ga bas dugo imam?
Ja se tripujem da mi vise baterije trosi, a promenili su neke stvari koje me nerviraju, ali se ne secam sada koje
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovo mi se nije desilo ni na jednom telefonu. Počeo je da se ljušti lak na home tasteru koji je ujedno i čitač otiska prsta, koji zbog toga više ne radi kao pre.
srdjanyo napisao:U petak mi stigao Marsmallow na Sony Z3.
Meni je stigao na HTC Desire 626 pre možda desetak dana i mogu reći da sam zaista zadovoljan. Ne vidim neka bitna poboljšanja, ali sve radi glatko, prilično brzo i po prvi put otkad imam android mogu reći da nemam zamerku. Ranije sam uvek uzimao nešto slabije modele (Wildfire S, Desire X, 500) i uvek je bilo zamerki. Sa druge strane niti mogu da se pružim niti mislim da treba dati više para za najvišu klasu. Ovo je sasvim, sasvim dovoljno.
Xepoj87 napisao:Kako tako kasno, ja ga bas dugo imam?
Ja se tripujem da mi vise baterije trosi, a promenili su neke stvari koje me nerviraju, ali se ne secam sada koje
Ne znam, ovo mi je stiglo sa Sony sajta.Uredno su mi poslali i mejl sa obaveštenjem da stiže MM 6.0.1.
A onda pročitam sinoć jednu objavu da je Sony dogovorio uptade za Z3 i na Nougat tj. 7.0 inače uz Nexus 5 jedini telefon koji će sigurno imati Android N.
Lepa potvrda kvaliteta za ovaj odličan uređaj, jedan od najboljih telefona koje je Sony napravio.