Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jbg brate treba i dalje da se dobija apanaža od RTS-a, projekti i sl.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Neeee, ne mogu da verujem!Kornjaca Rade napisao:Istoričar Predrag Marković novi potpredsednik SPS

Za mene je on jedan od najinteligentnijih i najobrazovanijih ljudi u Srbiji, to smatram još od kada sam ga, kao dete, gledao kako u "Kviskoteci" postiže najbolji rezultat svih vremena.
Verovatno je shvatio da, ako želi šansu da promeni nešto, mora da se prikloni jednoj od dve vladajuće partije.
Rakhile, šta je DJB?
Ђенерал Јанковић
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Dosta je bilo, Sasa Radulovic.
I Dušan Pavlović
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako
Mogu da skapiram ulazak u strukturu vlasti kao nepartijska licnost, ali da postanes potpredsednik najkriminalnije partije na ovim prostorima u zadnjih 50 godina, to mi je neobjasnjivo ikako drugacije nego pomracenjem svesti ili morala.
Tako tek ne moze da promeni nista. Ako to iznese kao razlog, a verovatno hoce, ili je idiot (sto znamo da nije) ili misli da su svi ostali idioti.snork napisao:Verovatno je shvatio da, ako želi šansu da promeni nešto, mora da se prikloni jednoj od dve vladajuće partije.
Mogu da skapiram ulazak u strukturu vlasti kao nepartijska licnost, ali da postanes potpredsednik najkriminalnije partije na ovim prostorima u zadnjih 50 godina, to mi je neobjasnjivo ikako drugacije nego pomracenjem svesti ili morala.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A mora da se živi od nečega, od akademskog delovanja leba nema više
Meni je uvek bio ljiga, a to je potvrdio sa DJB epizodom.
Od učešća nestranačkih ličnosti u vlasti nema ništa. Primer: profesorka sa ETF-a, Aleksandra Smiljanić, je izuzetna osoba i stručnjak (doktorirala na Princeton-u sa 29 godina i ima desetine radova u najprestižnijim časopisima, kao i konretan rad u industriji i takođe više desetina patenata). Bila je pre desetak godina ministarka telekomunikacija i obavljala je ovaj posao najsavesnije moguće (izveštaje o radu možete naći na njenom sajtu na etf.rs). Međutim, sve vreme je bila pod konstantnim pritiskom da se učlani u DS, iako je insistirala da ne bude član nijedne političke partije. Na kraju su je zbog toga smenili.Rakhil napisao: Mogu da skapiram ulazak u strukturu vlasti kao nepartijska licnost, ali da postanes potpredsednik najkriminalnije partije na ovim prostorima u zadnjih 50 godina, to mi je neobjasnjivo ikako drugacije nego pomracenjem svesti ili morala.
NIsam oduševljen što je Predrag Marković ušao u SPS. Ali šta god da je naumio, ja ga u tome podržavam. Da se kandiduje za predsednika Srbije, glasao bih za njega.
Ђенерал Јанковић
Mda, kao i Dragojević npr. Samo da se uzme neka kinta, projekti ovo-ono, GIZ, UNDP...
Nemamo pojma na koje sve načine se zgrću pare (postave nekog na bitno mesto, plata npr. 100k din, paralelno sa tim sa još 3-4 mesta vuče par hiljada eura, setite se onog slovenca iz Poreske Simiča).
Nemamo pojma na koje sve načine se zgrću pare (postave nekog na bitno mesto, plata npr. 100k din, paralelno sa tim sa još 3-4 mesta vuče par hiljada eura, setite se onog slovenca iz Poreske Simiča).
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni ovo objašnjenje zvuči sasvim logično. Ljudima koji imaju znanja, umeća i ideja za nešto pametno, sigurno da jednom dojadi da o tome samo mrsomude po internetima i raznim emisijama. Odgovor na pitanje da li je konkretno Marković napravio pametan izbor verovatno leži u tome što nigde drugo ne bi mogao baš ništa konkretno da uradi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.