Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Vidno ste vi zeljni snega i zezancija sa kolima, cim ovo zovete snegom
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Cim se Misha ne oglasava onda i nije neki sneg, bez po metra snega nece da testira Zukija 

Svaki drugi put kada otvorim forum, procitam u nekoj temi da je next probusio gumu. Vulkanizer je dozidao sinu 180m2, samo od krpljenja njegovih guma 
Ja na tvom mestu se ne bih uzdao u kondome

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stigla zima...
A možda se i zaglavio negde...BAJKER napisao:Cim se Misha ne oglasava onda i nije neki sneg, bez po metra snega nece da testira Zukija

Tapatalk
Sneg u gradu - prepreka normalnom zivotu...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kada je sneg, pola sata svakog jutra trošim i pored pretrpanog dnevnog rasporeda. I to je samo za čišćenje dva auta i otresanje snega sa tuja, a kada napada poštenije, za lopatanje treba još toliko.
Tacno, plus vozaci spremni na sve, dodaj jos pola sata 

ajde, ne zajebavaj, skoro godinu dana nisam busio gume xDnikaragva napisao:Svaki drugi put kada otvorim forum, procitam u nekoj temi da je next probusio gumu. Vulkanizer je dozidao sinu 180m2, samo od krpljenja njegovih guma
mada ni ja ne kapiram u cemu je fora.
Moze da se iakljuci esp skroz,ali se onda iskljucuje servo i abs zajedno. Imas roller test u skrivenom meniju za reset servisa na bordu.
Rakhile,sta ja pricam sve ove godine? Milina za dushu
Sent from my HTC One using Tapatalk
Rakhile,sta ja pricam sve ove godine? Milina za dushu

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I servo i ABS??? Nema nikakve logike 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro.
Ja bih se složio sa Draganom, nije ovo neki sneg da se kuka nešto. Ja sam jutros očistio auto rukama, mada sam doduše sinoć došao oko 22h kući, tako da je trebalo skinuti samo ono što je napadalo do jutros, a vidim da već slabije pada. Inače sam sinoć bio na autoputu nešto posle 20h i video sam jedan kamion koji čisti sneg i posipa nešto, ali i dva kamiona i jedan automobil valjda u kvaru, stoje u zaustavnoj, kao i jedan jugo parkiran van puta. I sve to u par km, od izlaza na ap kod Batajnice do isključenja kod Banovaca. Inače je bilo vrlo nezgodno za vožnju jer je sneg baš padao dobro tad i plus je duvao jak vetar, tako da je vidljivost bila smanjena. Vozio sam oko 70. Inače, gume su se vrhunske pokazale iako im je ovo treća sezona. Auto nigde mrdnuo nije, nigde proklizao, nigde se zaneo, nigde problem da krenem niti bilo šta slično.
Ja bih se složio sa Draganom, nije ovo neki sneg da se kuka nešto. Ja sam jutros očistio auto rukama, mada sam doduše sinoć došao oko 22h kući, tako da je trebalo skinuti samo ono što je napadalo do jutros, a vidim da već slabije pada. Inače sam sinoć bio na autoputu nešto posle 20h i video sam jedan kamion koji čisti sneg i posipa nešto, ali i dva kamiona i jedan automobil valjda u kvaru, stoje u zaustavnoj, kao i jedan jugo parkiran van puta. I sve to u par km, od izlaza na ap kod Batajnice do isključenja kod Banovaca. Inače je bilo vrlo nezgodno za vožnju jer je sneg baš padao dobro tad i plus je duvao jak vetar, tako da je vidljivost bila smanjena. Vozio sam oko 70. Inače, gume su se vrhunske pokazale iako im je ovo treća sezona. Auto nigde mrdnuo nije, nigde proklizao, nigde se zaneo, nigde problem da krenem niti bilo šta slično.
Posetite www.garaza.rs !
Kako je pisac originalno vec naveo,u pitanju je Roller testGrujic napisao:I servo i ABS??? Nema nikakve logike

Iskljuci i kako sam video: EBV,to jest,elektroniku kocnica.
http://www.youtube.com/watch?v=QlTZ2GruxB0
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ako imate viska snega, recite da dovedem svog psa da ga pojede. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!