Tako da povedite nekog kao Svarceneger na plac (jos ako je mehanicar...)...

cozmo napisao: 29 Avg 2020, 17:51 Ja sam na plac otisao sa burazerom koji je 2x2 metra, pri tom nosio dijagnostiku (posto radi zilion godina u Porseu). Zavrsilo je tako sto sam dobio sveeee. I gde je auto kupljen i koliko je placen na placu u nemackoj (solidno skuplje od ostalih istog godista, ali kostao je i dosta vise na placu) i sve moguce i nemoguce papire od auta![]()
Tako da povedite nekog kao Svarceneger na plac (jos ako je mehanicar...)...![]()
i verovatno su sve novija kola?pedja napisao: 30 Avg 2020, 07:54 Juče, u Bariču, pun šlep automobila, većinom (a verovatno i svi) udareni.
T-T
pa o tome i pricam, na tim novijim kolima je zarada, na starijim nema racunice da kupujes slupano sem ako ne kupujes na kolicinu pa ti i to uvalepedja napisao: 30 Avg 2020, 08:22 Pa bilo je i par (katastrofalno prljavih) manjih i starijih, tipa Fiesta, grande Punto, ali većinom noviji.
Gledam skoro po oglasima, posebno u ŠA, imaju automobile sa godinu ili dve starosti, kao novi
T-T
Tehnicki - davanjem informacija nekome ko nije vlasnik krse zakon. GDPR.steva_anya napisao: 30 Avg 2020, 06:46cozmo napisao: 29 Avg 2020, 17:51 Ja sam na plac otisao sa burazerom koji je 2x2 metra, pri tom nosio dijagnostiku (posto radi zilion godina u Porseu). Zavrsilo je tako sto sam dobio sveeee. I gde je auto kupljen i koliko je placen na placu u nemackoj (solidno skuplje od ostalih istog godista, ali kostao je i dosta vise na placu) i sve moguce i nemoguce papire od auta![]()
Tako da povedite nekog kao Svarceneger na plac (jos ako je mehanicar...)...![]()
Znaci princip kupovine je povesti fizicki krupnog majstora?! Daj Cozmo, pa sad svako od nas ima kontakt kod dilera da se sa brojem sasije dobiju sve info.
Za PSA ti to ne vredi nista. Nema informacija uopste - osim kad je proizveden i koje je boje i kubikaze. Ima nesto ako platis, ali i tu dobijes sturo - eventualno kad je zadnji put zabelezen tehnicki pregled ili slicno. Nema ubelezenih servisa niti bilo sta, cak i da je imao neku stetu ako je sredjen u ovlascenom nema sanse da je u evidenciji osim ako direktno ne pises njima ali oni ne daju uopste info.steva_anya napisao: 30 Avg 2020, 06:46 Znaci princip kupovine je povesti fizicki krupnog majstora?! Daj Cozmo, pa sad svako od nas ima kontakt kod dilera da se sa brojem sasije dobiju sve info.