Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Jos jedan dokaz koliko ljudske gluposti nemaju granice, da dodju do ovakvih razmera...
HahaahhaMilos napisao:Zamisli sad da neko nekog rokne oko polupremium diskusije na garazi.

Pa nema nam Adrei-a 

Slusao sam ga dok je pricao u nekoj emisiji kako propagira samo natural treniranje... medjutim ako neko zeli da se profesionalno bavi time i takmici da je nemoguce bez odredjenih supstanci.Xepoj87 napisao:Lik se bode anabolicima, licno mi je rekao, kao i 99% likova slicne gradje. To je u BB-u najnormalnija stvar.
Sent from my Sony
Tako da nije rekao direktno da on uzima nesto vec je indirektno stavio do znanja da je ipak nemoguce dostici njegov nivo bez upotrebe tih sredstava i samum tim priznao.
Mada svako ko se iole razume i bavi sportom, svestan je toga bez ikakve diskusije.
Meni je skroz OK to sto on radi i uzima. Njemu je to zivot, on se tome posvetio, on u toj sferi postize rezlutate koji su njemu znacajni, on od toga uzima lovu na razne nacine..... Isto mogu da razumem profi sportiste koji uzmu neki vid dopinga koji prolazi da bi postigli bolje rezultate, ne odobravam ali razumem (velika je razlika).
Medjutim, ono sto nikako ne mogu da shvatim jeste pumpanje samo zarad postizanja napumpanog izgleda, e to mi je bas debilan motiv za uzimanje tih otrova.
Ma to je licemerno. Lepo kazes kao click, da uzimas, sta uzimas, da mislis da ne valja i ne preporucujes, ali svako ima slobodnu volju pa ako hoce nek slusa savet, ako nece ne mora. A ne te 'natural' fore, a ne zna se ko se vise bode. Uostalom ne znam sto je to toliko sramota, njegov zivot, ako mu se uzima nek uzima, sta ga briga sta drugi misle pa da se folira.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Umesto natjural ulje od kanabisa, motanje dzointa i tako to, rastafaraj
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je već Herba Lajf, a ti znaš šta Džim-Baja misli o tome. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da se vratimo na spominjani minimalac, i drugi put neuspesno:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5903 ... -na-potezu
Dobro - Vlada ce.
Zato i imamo 300 Agencija za svasta nesto.
Konacni rezultat ce biti - minimalna cena rada ostaje 121 dinar i to je to. Koliko je bilo tesko izreci?
Razlika je u tome sto se ovi dogovaraju sa Sindikatima, koji traze da bude 143,5 RSD, a Vlada moze da presece i zavrsi sa time.
Realno, ima onih koji ni ovaj minimalac ne isplacuju, ili im radnici refundiraju deo. Kako je neko vec pisao, mogu propisati i 500,00 kad nema ko da isplati.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5903 ... -na-potezu
Znaci, imate Savet, kojem je posao da donese neku odluku. Oni to ne urade ni posle odlaganja.Zbog neslaganja predstavnika sindikata i poslodavaca, Socijalno-ekonomski savet ni danas nije usaglasio dogovor o visini minimlane cene rada po radnom času za 2016. godinu, pa se očekuje da će odluku o tome u utorak doneti Vlada Srbije.
Dobro - Vlada ce.
Zato i imamo 300 Agencija za svasta nesto.
Konacni rezultat ce biti - minimalna cena rada ostaje 121 dinar i to je to. Koliko je bilo tesko izreci?
Razlika je u tome sto se ovi dogovaraju sa Sindikatima, koji traze da bude 143,5 RSD, a Vlada moze da presece i zavrsi sa time.
Realno, ima onih koji ni ovaj minimalac ne isplacuju, ili im radnici refundiraju deo. Kako je neko vec pisao, mogu propisati i 500,00 kad nema ko da isplati.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gle cuda:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5906 ... ar-po-satu
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5906 ... ar-po-satu
Minimalna cena rada ostaje nepromenjena i u narednoj godini će iznositi 121 dinar po radnom satu, odlučila je danas Vlada Srbije.
U taj iznos nisu uračunati porezi i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
hahaha ne mogu da podignu minimalac za 4140 dinara mesecno. Ebote koja smo mi klosarija.
Bitno je da su oni sebi digli plate, majke im ga seljacke.
Moja bivsa radi u fiskalnom savetu. Brate drugi svet. Njima se apsolutno yebe za sve zivo. Prvo radno vreme, ne vredi trositi reci, onda odgovornost, a tek mogucnost napredovanja unutar drzavne uprave. I onda ti dodje tako tamo neki buljas koji ima 45-50000, a doktor specijalista sa svim dezurstvima izgura na jedva 65000, profesori 35-40000, mislim ko koga zayebava.
Bitno je da su oni sebi digli plate, majke im ga seljacke.
Moja bivsa radi u fiskalnom savetu. Brate drugi svet. Njima se apsolutno yebe za sve zivo. Prvo radno vreme, ne vredi trositi reci, onda odgovornost, a tek mogucnost napredovanja unutar drzavne uprave. I onda ti dodje tako tamo neki buljas koji ima 45-50000, a doktor specijalista sa svim dezurstvima izgura na jedva 65000, profesori 35-40000, mislim ko koga zayebava.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
I onda se pojavi Vulin i izjavi (veoma očekivano) kako ne mogu povecati minimalnu cenu rada, jer u tom slucaju nece biti moguce planirano povecanje plata i penzija. A taj termin "povecanje" koji se koristi za minimalno vracanje oduzetog mi je tek prica za sebe i direktna slajmara u lice svima. Kakav olos i klosarija nama sede u foteljama... 

- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Pa i da su podigli minimalnu cenu lako bi poslodavci to zaobisli, ipak je ovo srbija.
Pa u jednoj firmi jedna leva sestra mi radi za 85 din/h, a minimalac 121!!? Ja kao portir placeniji od nje....
Oboje smo preko omladinske zadruge, s tim sto njoj skidaju vidite i sami koliko a meni sa 126 na 121..
Pa u jednoj firmi jedna leva sestra mi radi za 85 din/h, a minimalac 121!!? Ja kao portir placeniji od nje....
Oboje smo preko omladinske zadruge, s tim sto njoj skidaju vidite i sami koliko a meni sa 126 na 121..