Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od TDI »

Jos jedan dokaz koliko ljudske gluposti nemaju granice, da dodju do ovakvih razmera...
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Milos napisao:Zamisli sad da neko nekog rokne oko polupremium diskusije na garazi.
Hahaahha :rofl:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Pa nema nam Adrei-a :kezo:
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Xepoj87 napisao:Lik se bode anabolicima, licno mi je rekao, kao i 99% likova slicne gradje. To je u BB-u najnormalnija stvar.

Sent from my Sony
Slusao sam ga dok je pricao u nekoj emisiji kako propagira samo natural treniranje... medjutim ako neko zeli da se profesionalno bavi time i takmici da je nemoguce bez odredjenih supstanci.
Tako da nije rekao direktno da on uzima nesto vec je indirektno stavio do znanja da je ipak nemoguce dostici njegov nivo bez upotrebe tih sredstava i samum tim priznao.

Mada svako ko se iole razume i bavi sportom, svestan je toga bez ikakve diskusije.

Meni je skroz OK to sto on radi i uzima. Njemu je to zivot, on se tome posvetio, on u toj sferi postize rezlutate koji su njemu znacajni, on od toga uzima lovu na razne nacine..... Isto mogu da razumem profi sportiste koji uzmu neki vid dopinga koji prolazi da bi postigli bolje rezultate, ne odobravam ali razumem (velika je razlika).
Medjutim, ono sto nikako ne mogu da shvatim jeste pumpanje samo zarad postizanja napumpanog izgleda, e to mi je bas debilan motiv za uzimanje tih otrova.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ma to je licemerno. Lepo kazes kao click, da uzimas, sta uzimas, da mislis da ne valja i ne preporucujes, ali svako ima slobodnu volju pa ako hoce nek slusa savet, ako nece ne mora. A ne te 'natural' fore, a ne zna se ko se vise bode. Uostalom ne znam sto je to toliko sramota, njegov zivot, ako mu se uzima nek uzima, sta ga briga sta drugi misle pa da se folira.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Umesto natjural ulje od kanabisa, motanje dzointa i tako to, rastafaraj

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

To je već Herba Lajf, a ti znaš šta Džim-Baja misli o tome. :D

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Od toga raste samo pimpek :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ne počinji opet. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da se vratimo na spominjani minimalac, i drugi put neuspesno:
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5903 ... -na-potezu
Zbog neslaganja predstavnika sindikata i poslodavaca, Socijalno-ekonomski savet ni danas nije usaglasio dogovor o visini minimlane cene rada po radnom času za 2016. godinu, pa se očekuje da će odluku o tome u utorak doneti Vlada Srbije.
Znaci, imate Savet, kojem je posao da donese neku odluku. Oni to ne urade ni posle odlaganja.
Dobro - Vlada ce.

Zato i imamo 300 Agencija za svasta nesto.

Konacni rezultat ce biti - minimalna cena rada ostaje 121 dinar i to je to. Koliko je bilo tesko izreci?
Razlika je u tome sto se ovi dogovaraju sa Sindikatima, koji traze da bude 143,5 RSD, a Vlada moze da presece i zavrsi sa time.

Realno, ima onih koji ni ovaj minimalac ne isplacuju, ili im radnici refundiraju deo. Kako je neko vec pisao, mogu propisati i 500,00 kad nema ko da isplati.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Gle cuda:

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5906 ... ar-po-satu
Minimalna cena rada ostaje nepromenjena i u narednoj godini će iznositi 121 dinar po radnom satu, odlučila je danas Vlada Srbije.
U taj iznos nisu uračunati porezi i doprinosi za obavezno socijalno osiguranje.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

hahaha ne mogu da podignu minimalac za 4140 dinara mesecno. Ebote koja smo mi klosarija.
Bitno je da su oni sebi digli plate, majke im ga seljacke.

Moja bivsa radi u fiskalnom savetu. Brate drugi svet. Njima se apsolutno yebe za sve zivo. Prvo radno vreme, ne vredi trositi reci, onda odgovornost, a tek mogucnost napredovanja unutar drzavne uprave. I onda ti dodje tako tamo neki buljas koji ima 45-50000, a doktor specijalista sa svim dezurstvima izgura na jedva 65000, profesori 35-40000, mislim ko koga zayebava.
Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

I onda se pojavi Vulin i izjavi (veoma očekivano) kako ne mogu povecati minimalnu cenu rada, jer u tom slucaju nece biti moguce planirano povecanje plata i penzija. A taj termin "povecanje" koji se koristi za minimalno vracanje oduzetog mi je tek prica za sebe i direktna slajmara u lice svima. Kakav olos i klosarija nama sede u foteljama... :besan:
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

Pa i da su podigli minimalnu cenu lako bi poslodavci to zaobisli, ipak je ovo srbija.
Pa u jednoj firmi jedna leva sestra mi radi za 85 din/h, a minimalac 121!!? Ja kao portir placeniji od nje....
Oboje smo preko omladinske zadruge, s tim sto njoj skidaju vidite i sami koliko a meni sa 126 na 121..
Odgovori