Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Iskreno, ja ne znam šta ti želiš da poentiraš.
Cela suština je u pitanju Raleta otkud onakva diskont cena za XJ.
Ja sam ti dao direktna saznanja vlasnika baš tog auta. Bez ikakvih ograničenja i filozofija. Mogu ti dati još primera za Jag. Konkretno za momka koji ima XF facelif, takodje 3.0d . Taj auto je bi u komparaciji trebao biti na nivou npr. BMW serije 5 F10. Iskreno, neuporedivo mi je to poredjenje.
Ista stvar vredi za svaki Jag.
Znaš kako, meni to liči na tenis gde Englezi na silu pokušavaju u progurati Mareja u elitu, a koji je osvojio 3 puta manje trofeja spram prvog do sebe.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kapiraš ti šta ja hoću da poentiram, ali ti se ne sviđa poenta i ne sviđa ti se što se držim teme i pišem samo o njoj. Zato ti se odgovor sastoji od pežorativa o Jaguaru, nekih ličnih nebitnih iskustava, došao si nekako i do tenisa i Mareja, a počeo si diskutuješ na ličnom nivou sa mnom jer je to najlakše kad se "ostane bez gasa". I sad ko tu "filozofira" i ko pravi nejasnu priču?
Sve u svemu - nisi dao upotrebljiv odgovor čoveku da dokuči zašto taj primerak Jaguara ima tako nisku cenu.
Sve u svemu - nisi dao upotrebljiv odgovor čoveku da dokuči zašto taj primerak Jaguara ima tako nisku cenu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kad vec spominjete jaguar. Sta sve x type dizel deli sa mondeom mk3? Samo motor i menjac?
Ima istine da jaguar generalno slabije drzi cenu od nemackih konkurenata. Ovaj primerak jeste bazni luxury model sa par dodataka i sa starom motorizacijom od 275 umesto sadasnjih 300 konja, sto mozda objasnjava toliki pad cene ali se ni opremljeniji primerci ne drze bolje. Cak i Range Rover sa sdv8 bolje drzi cenu.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... -thesis-24
Lepo je videti očuvan Lancia znak, ovakvo sedište, i ovakav motorni prostor.
Sent from my BAH-L09 using Tapatalk
Lepo je videti očuvan Lancia znak, ovakvo sedište, i ovakav motorni prostor.
Sent from my BAH-L09 using Tapatalk
na modeo platformi je ali koliko znam vesanje nije kao na mondeu tj ne komplet mozda, amorti i opruge nisu koliko znam, mislim da jesu glavcine, kocnice i neki delovi vesanja ali u sustni nije nista od toga problem za nabaviti i srediti u danasnje vreme, jedino moze da bude problem limarija, svetlosne grupe, delovi enterijera ali jbg... ja imam u planu da sebi uvezem jedan u karavan varijanti u neko skorije vreme, odavno ga merkam ali treba da nadjem dobar primerak i sa opremom kakvu zelim. Nisam ga vozio ali mi se od uvek svidjao a obzirom da su im preko cene pristupacne sad moze da se priusti pa cemo videti, ako mi se ne svidi posle nekog vremena lako moze u oglase.Darko napisao: 15 Sep 2018, 09:29 Kad vec spominjete jaguar. Sta sve x type dizel deli sa mondeom mk3? Samo motor i menjac?
Како сам добро прошао са продајом моје А7ице. Гледам ове по огасима и ништа се не продаје, а цене само падају. Дефинитивно добар потез што сам га продао пре пар месеци.
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Vidjam ga svaki dan po gradu 
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
je l skinuo one grdne nosače? Video sam ga prošli put kad sam dolazio.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
FERRARI F430 Schaltgetriebe Manuell, 01.2007 / CHF 159'800.–, CHF 159'800.–
https://www.autoscout24.ch/5435243

https://www.autoscout24.ch/5435243

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Jel se s tom šaltericom brzine menjaju teško kao što izgleda?

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Da li je realno da nema električno pomeranje sedišta....
?
+pojas na sedištima crni, baš je fail. Uz ovakvu boju kože ide bež pojas. Baš zinat neću da ga kupim,
.

+pojas na sedištima crni, baš je fail. Uz ovakvu boju kože ide bež pojas. Baš zinat neću da ga kupim,

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Poenta je u schaltgetriebe
u Ferrariju mi ne treba elektropomeranje sedišta ali za pojaseve se slažem
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Zasto bi bilo? Mjenjac valjda ima svoj hod i nema tu lijevo desno da udaras zupce...ChobbyNS napisao:Jel se s tom šaltericom brzine menjaju teško kao što izgleda?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ok, ali ako hoćeš brzo iz 2 u 3 da prešaltaš ne možeš kao u većini kola da gotovo ukoso gurneš ručicu već moraš da nišaniš tačno po vođici toj. Možda i grešim ali tako mi deluje.