Zanimljivi oglasi
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Zanimljivi oglasi
Koliko je ovo realno, jako mala km i sedsita neverovatno ocuvana? da li je 2001 god sigurno euro 3 kao sto pise u oglasu?
https://www.autoscout24.com/lst/alfa-ro ... 01&atype=C&
https://www.autoscout24.com/lst/alfa-ro ... 01&atype=C&
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Koja konkretno?
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Ova druga po redu, tek razradjena 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Darko
Sorry. Nesto ne vidim kako da kopiram link sa telefona.
Ova.
Ova.
- Darko
Nekako mi je neobicno visoka pozadi, mozda jer je slikana na nekom nagibu?
- TheWickerMan
Deluje da je povisoka pozadi ali mislim da jeste nagib. Baš deluje očuvano, i km je mala. Samo je pitanjr da li je Euro 3, ne znam da li ima 140 ks Euro 3.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Obzirom da je auto u Italiji, šansa da je kilometraža prava je jaaako mala.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Darko
Neverovatno izgleda ocuvan enterijer. Dal je moguce da ima 3-4 puta vise km i da tako izgledaju sicevi?
Ovakav enterijer mi je najlepsi kod 166 sa drvenim volanom.
Po wikipediji 140ks je euro3.

È la seconda Alfa Romeo (dopo la 156) a montare un turbodiesel common rail: il 2.4 JTD Euro 2 da 136 cavalli con distribuzione a due valvole per cilindro, adeguato nel 2001 alla normativa Euro 3 dapprima nella configurazione a 140 cavalli successivamente portati a 150 che rappresentano la massima evoluzione di tale frazionamento con la distribuzione a 10 valvole.
- TheWickerMan
Moja greška, pomešao sam 100 kw i 103 kw motore. Uvezi je Darko, prodaćeš Forda brzo posle toga 

Имам једно потпитање...
- Darko
@wicher I ti mislis da je euro3?
Jel bese ima neki problem oko uvoza 2001 god. Mora nesto da se dokaze da je euro3.
Dobro bi mi dosao kao drugi auto u kuci da calac vozi. Smara me da mi stalno zajmi forda. Znam da je taj motor mrcina koja prelazi milionce. Pravi auto za penzionera da se bavi njime
Jel bese ima neki problem oko uvoza 2001 god. Mora nesto da se dokaze da je euro3.
Dobro bi mi dosao kao drugi auto u kuci da calac vozi. Smara me da mi stalno zajmi forda. Znam da je taj motor mrcina koja prelazi milionce. Pravi auto za penzionera da se bavi njime

- TheWickerMan
Imao je neki fazon sa dokazivanjem. Zovni AMSS pa se raspitaj.
Taj 2.4 10V je raga od motora, na 20V oće glava da bude problem i skupa je, ovaj nema tih problema. Ako je uzmeš, vozić3š je više od Forda
Taj 2.4 10V je raga od motora, na 20V oće glava da bude problem i skupa je, ovaj nema tih problema. Ako je uzmeš, vozić3š je više od Forda

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Alfe te generacije imaju kvalitetne tesktilne i kožne elemente enterijera koje ne pokazuju tragove habanja baš tako lako, pre svega sedišta. Ako naiđeš na 166 sa razdrndanim enterijerom to je baš loš pokazatelj. Lakše ćeš naći neku koja izgleda lepo unutra, a da mehanički bude loša.Darko napisao: 18 Sep 2018, 09:55 Neverovatno izgleda ocuvan enterijer. Dal je moguce da ima 3-4 puta vise km i da tako izgledaju sicevi?![]()
È la seconda Alfa Romeo (dopo la 156) a montare un turbodiesel common rail: il 2.4 JTD Euro 2 da 136 cavalli con distribuzione a due valvole per cilindro, adeguato nel 2001 alla normativa Euro 3 dapprima nella configurazione a 140 cavalli successivamente portati a 150 che rappresentano la massima evoluzione di tale frazionamento con la distribuzione a 10 valvole.
Ipak bih radije gledao 166 fl nego re fl....mnogo je lepši auto sa novijom maskom.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
+1 za fl
Darko stara ljubav zaborava nema?
Imao si 166 vozao i bio prezadovoljan i prodao da uzmeš nešto racionalnije i u principu pojeo govno, makar sam tako ja prošao sa e39
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Darko stara ljubav zaborava nema?

Imao si 166 vozao i bio prezadovoljan i prodao da uzmeš nešto racionalnije i u principu pojeo govno, makar sam tako ja prošao sa e39

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- Darko
Ne smeta mi pre fl. Cak mi izgleda lepo maseratijevski prednji kraj. Pogotovo sto ima taj drveni enterijer a to se matorom bas dopada.
Nije problem ni godiste ako je bas dobar.
Ali sve je to komplikovano. Da odem da vidim auto tamo bogu iza nogu ima da me kosta put sa nocenjem dosta. A da nekom dam pare da mi ga uveze bez da znam kakav je, je prilican rizik.
@ivane. Imao sam 166 i vrhunski prevoz. Samo sto sam ja vozio primerak sa totalno pogresnim motorom.
Nije problem ni godiste ako je bas dobar.
Ali sve je to komplikovano. Da odem da vidim auto tamo bogu iza nogu ima da me kosta put sa nocenjem dosta. A da nekom dam pare da mi ga uveze bez da znam kakav je, je prilican rizik.
@ivane. Imao sam 166 i vrhunski prevoz. Samo sto sam ja vozio primerak sa totalno pogresnim motorom.