Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pa dobro, zna se na sta sam mislio ...
Ali uglavnom da ne davimo dalje sa prezvakanim temama ....
Ali uglavnom da ne davimo dalje sa prezvakanim temama ....
Pustiti ih samo da idu u evropu, kao sto smo trebali turke onomad a ne da se tucemo sa njima.
Nije problem religija - problem su ljudi - odnosno njihove navike i vaspitanje... Religija ima malo veze sa tim. Svi oni dolaze iz maksimalno ruralnih i siromasnih krajeva. Imali smo isti problem i mi '90 kao sto su napisali, pa se opet sve nekako nivelisalo (ali gde to je vec drugo pitanje
)
PS: U mojoj zadnjoj firmi su skoro svi muslimani jedno 2x bolji od hriscana (po mojim merilima) - a da ne kazem koliko su blizi nama po mentalitetu

PS: U mojoj zadnjoj firmi su skoro svi muslimani jedno 2x bolji od hriscana (po mojim merilima) - a da ne kazem koliko su blizi nama po mentalitetu

Poslednja izmena od ljuba u 18 Sep 2015, 13:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
"Religija je opijum za narod"
V.I. Lenjin
V.I. Lenjin
"Ideologijom i religijom se bavi samo sirotinja", Pavle 

Meni jedino nije jasno sta oni (da Rakhile, genralizujem
) očekuju, da će nemci i švedjani da ih dočekaju raširenih ruku... Pričam sa sestrinim dečkom, u nemačkoj samo se o tome priča i nisu uopšte srećni što svi hoće tamo

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/591627 ... -lovi-muve
Uuuuuuuu
Ako posle ovoga ne isteramo vojsku na granice, onda u kurac i mi i nas predsednik.
Odselicu se!
Uuuuuuuu

Ako posle ovoga ne isteramo vojsku na granice, onda u kurac i mi i nas predsednik.
Odselicu se!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa kad imaju dobre zakone pa azilanti lepo dobiju džeparac od 330eura, (tj.vise nego plata u Srbiji) imaju prenoćište i 3obroka, imaju besplatne kurseve jezika. Pa sta bi više čovek poželeo. Mene čudi da ih nema i više.stefanan napisao:Meni jedino nije jasno sta oni (da Rakhile, genralizujem) očekuju, da će nemci i švedjani da ih dočekaju raširenih ruku... Pričam sa sestrinim dečkom, u nemačkoj samo se o tome priča i nisu uopšte srećni što svi hoće tamo
Jutros sam pročitao da se na Bliskom istoku sprema još najmanje 5miliona ljudi da krene prema EU pre zime.
Inace smatram da ce Srbija ostati tu gde jeste ako ne iskoristi jedinstvenu istorisku priliku i preuzme na sebe bar 500.000 prinudnih turista placenih od strane Evrope. Ali to zaista mislim. Ovo je istoriska sansa da se pokrene privreda, samo ako su ljudi raspolozeni da rade...
Ja sam nešto malopre razmišljao...
Koliko je dobro u ovakvim situacijama imati jaku i modernu vojsku, za svaki slučaj.
Koliko je dobro u ovakvim situacijama imati jaku i modernu vojsku, za svaki slučaj.
Severni susedi kažu 35 miliona.member napisao: Jutros sam pročitao da se na Bliskom istoku sprema još najmanje 5miliona ljudi da krene prema EU pre zime.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/591576 ... -izbeglica
Hajde molim te pojasni tu istorijsku sansu za pokretanje privrede.ljuba napisao:Inace smatram da ce Srbija ostati tu gde jeste ako ne iskoristi jedinstvenu istorisku priliku i preuzme na sebe bar 500.000 prinudnih turista placenih od strane Evrope. Ali to zaista mislim. Ovo je istoriska sansa da se pokrene privreda, samo ako su ljudi raspolozeni da rade...
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.