Lupaju. To je jedan ceo Irak i vise. Irak ima 33 miliona a Sirija 22 miliona stanovnika.Heinz napisao:Severni susedi kažu 35 miliona.member napisao: Jutros sam pročitao da se na Bliskom istoku sprema još najmanje 5miliona ljudi da krene prema EU pre zime.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/591576 ... -izbeglica
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ne čudim se uopšte. Dosta sam putovao po bliskom istoku i Africi. Većina ljudi svesnih da postoji zapad i kako se živi na zapadu sanjaju da odu iz svoje zemlje i dođu tu. Ne privremeno, nego zauvek.
Donekle se karma vraća, jer je većina tih zemalja u lošem ekonomskom i političkom položaju uglavnom zbog tog zapada i razvijenog dela sveta. Mislim da nikom nije palo napamet da nešto ovako uopšte može da se desi.
Donekle se karma vraća, jer je većina tih zemalja u lošem ekonomskom i političkom položaju uglavnom zbog tog zapada i razvijenog dela sveta. Mislim da nikom nije palo napamet da nešto ovako uopšte može da se desi.
Palo je, palo...
Nekome možda jeste, ko stoji iza svega, ali ovima gde im dolaze ovoliki gosti sigurno ni na kraj pameti.
Potpuno je moguće da sad kad je ovoliko ljudi uspelo da se dokopa Evrope, svi oni koji su se lomili ili nisu imali herca da sednu na gumeni čamac i dovuku se do ovde, krenuće na put. Uz sversdnu pomoć zapadnjaka tamo negde je uništeno mnogo zemalja, mnogo kuća. Pogledajte slike iz Sirije, ono izgleda kao najgora zgarišta iz drugog svetskog rata.
Sudnji dan uskoro, a? Šta mislite?
Ne mislim bukvalno, ali za 2-3 godine način života može ozbiljno da se promeni. Već sad na ulicama velikih evropskih gradova ima više došljačkog šarenila nego domaćeg stanovništva.
Koliko mi sad neki moji problemi izgledaju smešni.
edit: mišljenja sam da će krenuti i iz Afrike, Azije, svugde gde postoji bilo kakav pritisak, a mesta gde se loše živi danas i gde je zapad napravio neki konflikt, uspostavio neokolonijalistički odnos ili neko drugo ekonomsko sranje je mnogo mnogo više, nego što je čitav razvijeni svet. Mnogo ljudi živi jako loše da bi šaka živela raskalašno. Ovo je nekakav balans koji se vraća.
Potpuno je moguće da sad kad je ovoliko ljudi uspelo da se dokopa Evrope, svi oni koji su se lomili ili nisu imali herca da sednu na gumeni čamac i dovuku se do ovde, krenuće na put. Uz sversdnu pomoć zapadnjaka tamo negde je uništeno mnogo zemalja, mnogo kuća. Pogledajte slike iz Sirije, ono izgleda kao najgora zgarišta iz drugog svetskog rata.
Sudnji dan uskoro, a? Šta mislite?

edit: mišljenja sam da će krenuti i iz Afrike, Azije, svugde gde postoji bilo kakav pritisak, a mesta gde se loše živi danas i gde je zapad napravio neki konflikt, uspostavio neokolonijalistički odnos ili neko drugo ekonomsko sranje je mnogo mnogo više, nego što je čitav razvijeni svet. Mnogo ljudi živi jako loše da bi šaka živela raskalašno. Ovo je nekakav balans koji se vraća.
Poslednja izmena od nidza u 18 Sep 2015, 15:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Smejali su se Gadafiju kao nekakvom klovnu kada im je to rekao 2010. i 2011. i optužili ga da hoće da ucenjuje Evropu.Velja napisao:Palo je, palo...
Lepo sam ja rekao da u Evropi glavnu reci vode klovnovi i nesposobnjakovici.
nidza napisao:Nekome možda jeste, ko stoji iza svega, ali ovima gde im dolaze ovoliki gosti sigurno ni na kraj pameti.
Sudnji dan uskoro, a? Šta mislite?Ne mislim bukvalno, ali za 2-3 godine način života može ozbiljno da se promeni. Već sad na ulicama velikih evropskih gradova ima više došljačkog šarenila nego domaćeg stanovništva.
Koliko americkih filmova je na temu kolapsa sveta da je doslo vreme da se stvarno i obistini.

Pa i ti sto ih zovete mestanima su jednom dosli u Evropu 
I istisnuli ciste mestane, ukrstili se, pomesali se, ...
https://www.facebook.com/gumbi.ortiz.5/ ... 576604065/

I istisnuli ciste mestane, ukrstili se, pomesali se, ...
https://www.facebook.com/gumbi.ortiz.5/ ... 576604065/
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A ko vodi EPS, spalim mu ga majke. Nestade mi struja u odsudnom trenutku. Mora da je onaj fenirani mamlaz Obradović prestao da otplaćuje svoj novi Audermar Piguet sat, pa izvršitelji zaplenili sturju.
... Ili se Šaranče opet negde zapio na poslu.

Širim haos!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Deluje mi da ce jednog dana Rusija biti top destinacija. Najveca i najnenaseljenija drzava na svetu. Mnogo prostora, mnogo prirodnih bogatstva, potencijala..nidza napisao:Nekome možda jeste, ko stoji iza svega, ali ovima gde im dolaze ovoliki gosti sigurno ni na kraj pameti.
Sudnji dan uskoro, a? Šta mislite?Ne mislim bukvalno, ali za 2-3 godine način života može ozbiljno da se promeni. Već sad na ulicama velikih evropskih gradova ima više došljačkog šarenila nego domaćeg stanovništva.
Dobro je da si spomenuo afriku, ako afrika ima milijardu stanovnika. Dovoljno je da u nekom duzem intervalu krene 5 posto i evropa je gotova.. Ili recimo pakistan u aziji ima skoro 200 miliona (dosta vise od rusije na 50 puta manjoj teritoriji..)
Mozda ti se svidja ta ideja, ali ces morati jos da sacekas. Nije Evropa ugrozena u toj meri koliko se o tome prica na sva usta. U Nemackoj Turci kao ubdeljivo najveca nacionalna manjina imaju ispod 2,5% stanovnistva. Nije 75 miliona Nemaca ludo, daleko od toga.nidza napisao:Sudnji dan uskoro, a? Šta mislite?Ne mislim bukvalno, ali za 2-3 godine način života može ozbiljno da se promeni. Već sad na ulicama velikih evropskih gradova ima više došljačkog šarenila nego domaćeg stanovništva.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Do nestanka struje je došlo zbog ispadanja transformatora na trafostanici Beograd 5 na Bežanijskoj kosi, kažu u EMS-u.methane.master napisao:A ko vodi EPS, spalim mu ga majke. Nestade mi struja u odsudnom trenutku. Mora da je onaj fenirani mamlaz Obradović prestao da otplaćuje svoj novi Audermar Piguet sat, pa izvršitelji zaplenili sturju.![]()
Nije Sarance

Migrants vršili nuždu 

Ma kakvi,evo citam u novinama nasli neku korpu iz maksija pored trafoa ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel ta stanica ona što je eksplodirala pre nekog vremena?