Stigla zima...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Stigla zima...
Jutros na autoputu NS-BG, tamo kod outleta u Inđiji, neki tip je vozeći iz pravca Beograda uspeo da sleti sa puta tako što je proleteo kroz onaj kanalčić sa desne strane asfalta, zatim razvalio ogradu za divljač i na kraju se okrenuo u smer iz kojeg je došao... Razbijen mu prednji desni deo auta i zgužvana hauba. Nisam uspeo da vidim o kom je tačno autu reč. Zatim vozimo malo dalje i stižemo cisternu Knez Petrola - kamion ide ravno, a cisterna pleše iza njega svoj neki ples. Verovatno nešto nije u redu sa gumama ili osovinama... I da, najviše snega tamo oko i iza Beške. Prema Beogradu sve manje...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Inače mogu se primetiti redovi ispred vulkanizerskih radnji. Kolega jutros pre 8 sati bio peti po redu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kolji, voda vri...
Šta su čekali do sada? Sneg?

Šta su čekali do sada? Sneg?
Uzas,sneg je sve paralisao,cak nam i header foruma zavejan 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Blago vama, ovde sunce drugi dan. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Visok standard kod vas, a!?
Provozajte se i obratite pažnju, stvarno je velika gužva. Kolega me zvao da mu izvidim situaciju u mom kraju.
Što se njega tiče on još ne bi zamenio gume nego se plaši leda sad kada krene za koji dan da se topi ovaj mokar sneg.
Sloba napisao: Šta su čekali do sada? Sneg?

Provozajte se i obratite pažnju, stvarno je velika gužva. Kolega me zvao da mu izvidim situaciju u mom kraju.
Što se njega tiče on još ne bi zamenio gume nego se plaši leda sad kada krene za koji dan da se topi ovaj mokar sneg.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jasta more, samo bahato i bezobrazno; ko ih jebe kad ne umeju da voze na 2mm snegaXepoj87 napisao:Rakhile,sta ja pricam sve ove godine? Milina za dushu

Malopre sam se istresao na nekom matorom liku sa Daciom, covek se nije potrudio da ocisti zadnje staklo ali uredno ide u rikverc na mene, bem ti svet ludi...
Jutros orgazmicni momenat koji sam cekao dugo: pogledam kroz prozor, sve komsije ciste i greju kola. Ja se obucem, uprtim dete i u garazu gde me Momcilo doceka suv i topao - prajsles
P.S. Kad smo vec pomenuli Nexta, da vidite sto covek pravi polukruzno, ja sam se krstio. Ko da vozi Actrosa a ne E klasu

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Juče ujutru u Coningu i Agrohimu ljudima su najavljivali čekanje od 4 do 6 sati. Kolega je obišao većinu i taman što je hteo da odustane, naleti na potpuno praznu vulkanizersku radionicu, na mestu gde je nekad bio Gota-car prodajni salo i servis. Ej, 4-6 sati... kao da je američka viza, jbt.
Ja juce odem,kaze 2 sata da cekas,ja reko,ajde ja idem,pa da dodjem za 2 sata,5. sam po redu?
Kaze ne moze,moras da cekas...
Ja reko kakve poente ima da ti ja budem ovde?
Kaze ima ljudi koji cekaju po 3 sata...
A posle imam zakazano...
A ja ne mogu da zakazem?
I tu je video da se zajebao,kaze dodji u 12 sutra.
Necu cekati?
Neces cekati.
Kaze ne moze,moras da cekas...
Ja reko kakve poente ima da ti ja budem ovde?
Kaze ima ljudi koji cekaju po 3 sata...
A posle imam zakazano...
A ja ne mogu da zakazem?
I tu je video da se zajebao,kaze dodji u 12 sutra.
Necu cekati?
Neces cekati.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jel vam pali kompresor za klimu na ovim temperaturama?
Sinoc mi je Corsa bila toliko zamagljena da sam 10min morao da cekam u mestu da se malo odmagli.
Kad sam ukljucio klimu, nista se nije desilo.
Prilicno sam siguran da mi nije ukljucio kompresor. Jel to tako treba ili..?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sinoc mi je Corsa bila toliko zamagljena da sam 10min morao da cekam u mestu da se malo odmagli.
Kad sam ukljucio klimu, nista se nije desilo.
Prilicno sam siguran da mi nije ukljucio kompresor. Jel to tako treba ili..?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nisam, ne vozimo auto ovih par dana kada je sneg, a i imam dva službena na raspolaganju, oba imaju zimske. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pitao sam Heroja...
Što se klime tiče, meni radi, odmagljuje, mada sporije nego leti kad zamagli.
Što se klime tiče, meni radi, odmagljuje, mada sporije nego leti kad zamagli.
Posetite www.garaza.rs !