Zanimljivi oglasi
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Zanimljivi oglasi
OK stoji ali za 4 godine, pardon 5 godina koliko je na oglasima, trebalo bi da se nadje neki kupac sa koji je dogovor moguc. Nije ni bitno, cisto me interesuje jer znam da cesto neko po forumima zna nesto o autu pa to objasni toliko vucaranje po oglasima.
Ma samo cena, ne moze se dogovoriti kad je uvek bio bar 10k iznad realne cene. Prodaje se jos od kad je doteran, sigurno vec 7 godina.
Felne i enterijer su katastrofa za pocetak. I ocigledno da je prodavac van realnosti kad 6 godina nece da spusti cenu i da ga proda, ovo bi se i za 13k tesko prodalo.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Felne su 10 minuta posla da se skinu, onaj checker flag enterijer.........veci posao, crvena sedista su najmanji problem. Cena je uvek bila jaka. Ne smem ni da zamislim sta mu sve fali ako je stajao 6 godina....
Ma ljudi o cemu pricamo, lajsne se zamene za 5 min, felne takodje, samo cena razvaljuje. 2007 je bio preko 40k evra.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Negde sam pročitao da nije nešto.
Nema sad neku posebnu manu da se zna, tipa bio odvaljen, al je jednostavno navodno malo izmrcvaren
Nema sad neku posebnu manu da se zna, tipa bio odvaljen, al je jednostavno navodno malo izmrcvaren
Lako se zamene ako ih imas... Ne kazem da nije tesko zameniti samo kazem da je u najboljem slucaju za 13k evra ovo dobra kupovina. I to bez da gledamo sta je sve propalo za tolike godine stajanja.Dzoni_m napisao:Felne su 10 minuta posla da se skinu, onaj checker flag enterijer.........veci posao, crvena sedista su najmanji problem. Cena je uvek bila jaka. Ne smem ni da zamislim sta mu sve fali ako je stajao 6 godina....
Lepo pise stara cena 36 000!!! Ovo je extra povoljno dakle 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
prekrasan auto ali cijena je 

Za 6 godina star,drzi cenu kao civic
Ali dobro,abarthi su uvek dobro drzali cenu.
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

PRVA BOJA, MOTOR TEK RAZRADJEN, UNUTRAŠNOST MAKSIMALNO OČUVANA, KAO DA NIJE VOŽEN
NOVE FABRIČKE FELNE I GUME, SERVISIRAN UREDNO, REGISTROVAN
OVAKAV AUTO JE REDAK I LEP, PROIZVODI I SE SA OVOM OPREMOM, SVE JE POJAČANO NA NJEMU POČEV OD TRAPOVA, VEŠANJA , LIMARIJE, MOTORA I OSTALIH SKLOPOVA U ODNOSU NA STANDARDNE MODELE
JEDINI U PONUDI KOD NAS, PO OVOJ CENI OVAKVI AUTI SE CENE I U INOSTRANSTVU.
Ali mi se auto baš sviđa, na sajmu prošle godine je bio odličan DS3, prodat nekom Rusu prvog dana sajma

A iz braon DS4 sa nekom zanimljivom bojom kože su me jedva isterali

A beli DS5 sa proslogodisnjeg Sajma i onom brutalnom kozom unutra i fensi felnama...
Cela DS serija objasnjava neke stvari.
Mada DS3 je pun pogodak tek sa 1.6 THP

Cela DS serija objasnjava neke stvari.
Mada DS3 je pun pogodak tek sa 1.6 THP
Имам једно потпитање...