Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
da je integrale pa da cena i ima nekog smisla ali ovako.....
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da je integrale cena ne bi bila ni priblizna ovoj.OMP napisao:da je integrale pa da cena i ima nekog smisla ali ovako.....

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
50k evri a navigacija odvratna kao na mom Tucsonu...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Cena krša od Integrale bi bila odmah 2-3 puta veća od ovog auta, a ova iz oglasa i nije krš, ali nije ni Integrale. Ima vrlo bogatu opremu i lepu boju što bi moglo da privuče nekog.Kuzmanovic napisao: 17 Okt 2018, 15:25Da je integrale cena ne bi bila ni priblizna ovoj.OMP napisao:da je integrale pa da cena i ima nekog smisla ali ovako.....![]()
- Kuzmanovic
Jako lep primerak, ali ima i nekoliko nedostataka, pored toga sto je vec navedeno. Ubacen plin, stakla na prednjim maglenkama mi ne deluju fabricki, plus one rupe na braniku za protok vazduha. Takodje volan i pedale nisu fabricke i pomalo su cunerske, pa mozda bas i nije vodjeno racuna o autu na pravi nacin.
Medjutim boja, uskladjenost elemenata limarije, enterijer i siber uticu na vrednost ovog primerka.
Medjutim boja, uskladjenost elemenata limarije, enterijer i siber uticu na vrednost ovog primerka.
mislio sam na obicnu integrale 8v, ona nema toliku cenu kao Evo, bila jedna 8v u slicnom stanju za slicne pare
maglenke nema, stavljena neka mrezica umesto njih, ovo na braniku belo su migavci a plastika ne da nije original nego ko zna sta stavljeno tek da popuni rupu
volan jeste original samo ima abarth logo i navlaku preko obruca pa deluje na prvu da je menjan
maglenke nema, stavljena neka mrezica umesto njih, ovo na braniku belo su migavci a plastika ne da nije original nego ko zna sta stavljeno tek da popuni rupu
volan jeste original samo ima abarth logo i navlaku preko obruca pa deluje na prvu da je menjan
- Kuzmanovic
Na migavce sam mislio, u glavi ostalo maglenke. 
Da, zbog abart znackice sam pomislio da nije fabricki.

Da, zbog abart znackice sam pomislio da nije fabricki.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Neki ljudi se drogiraju...
Moze i 30 da trazi..
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -a6-20-tdi

Moze i 30 da trazi..
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -a6-20-tdi
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam ni mislio na Evo. To je posebna priča. mislim na ove "uske" od 165 i 185ks.OMP napisao: 17 Okt 2018, 16:47 mislio sam na obicnu integrale 8v, ona nema toliku cenu kao Evo, bila jedna 8v u slicnom stanju za slicne pare
Očuvan primerak, mada ako stoji na toj travi, ko zna kakav je odozdo...
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... cia-thesis
Ako je prava km, ovo je dobra kupovina ko želi da plaća registraciju.

Inače, Thesis nije baš lep, ali verujem da je jako udoban i prijatan za vožnju. Moram nekad da se provozam u jednom.

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... cia-thesis
Ako je prava km, ovo je dobra kupovina ko želi da plaća registraciju.

Inače, Thesis nije baš lep, ali verujem da je jako udoban i prijatan za vožnju. Moram nekad da se provozam u jednom.
Ovo bih ja rado imao
Nesvakidasnji jeste ali meni je Thesis bas lep auto, jos ako je u pravoj kombinaciji boja.
Kapiram da je izdržjliv kao tenk i da je jako dobro napravljen. Meni je enterijer prelep, spolja se na trenutke oduševim dizajnom, a onda mi farovi prednji to pokvare. Međutim, rado bih vozio i imao jednog.