Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se nadam da je ovaj enterijer samo šalaXepoj87 napisao:Bice, na plus modelu.
Floyde, smanji te opijate, poceo si da spominjes Teslu 3...
Teslu 3 covece...
Ili mozda KadjarLaki021 napisao:Floyd, nisam te savetovao da menjas BMW vec da promenis auto, za neki drugi BMW naravno
Ja vec porucio 7 Plus 32gbRaki_Audi napisao:Razocaran sam IP7. Cekao sam bezveze, ocekivao mnogo vise a dobio nista. Isti dizajn ko 6, isti ekran ko IP6, nema brzo punjenje, nema wifi punjenje, platis telefon 800€ i dobijes isti dizajn i ekran kao prethodni model i milon drugih gluposti. Razocaran sam. Ispada da se isplati uzeti IP7 plus zbog te 2 kamere i 128GB jer ispod toga stvarno nema smisla ici. Ali na kraju takav telefon izadje preko 1000€. Pravo pitanje je da li on vredi vise od 400€ od Samsung S7 Edge. Definitivno ne vredi. Samsung ima lepsi dizajn, isti ekran kao IP7, brzo punjenje, wifi punjenje, mogucnost prosirenja memorije i jos milion prednosti, a kosta 600€. Nema razmisljanja uopste, narucio sam Samsung S7 Edge - Silver. Mislim da nisam pogresio. Koristio sam i IP4-5-6 ali sada vise ne jer je IPhone debelo u zaostatku za samsungom. Ne znam kakvi su im planovi u buducnosti ali sedmica je promasaj.