Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Offtopic je uvjek najinteresantnije 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samsung vs Huawei...uslovi rada...teška borba...oba su konc logori, ali Samsung je ipak nenadjebiv.
Nigde u manufakturi nije lepo, samsung, foxcon/apple, huawei sve je to isto i problem su zemlje u kojima se radi. Huawei ima problem u razvojnim centrima po Evropi i Americi.
A ne znam kako firme koje su nastale na kradji i kopiranju nije blam da se javljaju u ovom kontekstu.
A ne znam kako firme koje su nastale na kradji i kopiranju nije blam da se javljaju u ovom kontekstu.
- starac vujadin
Ti kao deklarisani ljubitelj evropskih vrednosti trebalo bi da pozdraviš prisustvo Leica optike u telefonima 

Nema Leica blage veze sa tim u Huawei, potpisali su dogovor par nedelja pred izlazak telefona. Mozes naci na netu da Leica nista nine radila oko toga, samo dala ime.
Zato i ne valja kamera.
Zato i ne valja kamera.
- starac vujadin
Dogovor je objavljen u februaru ove godine, a tome je prethodilo sigurno još dosta dogovora i provedenog vremena. Nisam još video nijedan test u kome se kaže da kamera ne valja.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bajata priča o plagiranju iz doba reverse inžinjeringa svičeva. Tj iz osamdesetih beše.
Mogu li kupiti nešto sa Aliexpressa ali bez Alipaya? Koje su mane?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja oduvek kupujem preko kartice, nikad ništa mi se nije desilo.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Interesanto: Galaxy Note 7 rasturen u delove da vi se videlo kako je urađena izolacija protiv ulaska vode u unutrašnjost telefona i gde se nalaze nalepnice sa roze mastilom koje se zamrljaju i tako pokažu proizvođaču da li je voda ušla ili ne (ova se čak vidi bez rasklapanja telefona).
Najvažnije od svega je da u garanciji stoji ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=ZiksU8Afr-4
Najvažnije od svega je da u garanciji stoji ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=ZiksU8Afr-4
Kad se kupam sa S7 Edge, desava mi se da mi ne radi punjenje preko kabla ali normalno puni preko bezicnog punjaca. Kad ga konektujem na kabel onda mi ispise poruku da je port vlazan...
Prvo sam mislio da je neki problem dok nisam video da kad se dobro osusi sve normalno radi.
Prvo sam mislio da je neki problem dok nisam video da kad se dobro osusi sve normalno radi.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Rasprava Apple vs Android traje od četvrtka.
Mislim,gledao sam one klipove Mac vs PC, ali meni je iPhone u ovoj priči na mestu PC-a.
Poštujem njihovu stabilnost,originalnost i cenovnu politiku, ali telefoni im kaskaju za Androidima.
Sony Xperia Z3
Mislim,gledao sam one klipove Mac vs PC, ali meni je iPhone u ovoj priči na mestu PC-a.
Poštujem njihovu stabilnost,originalnost i cenovnu politiku, ali telefoni im kaskaju za Androidima.
Sony Xperia Z3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam cemu to igranje sa zivotom.goblin napisao:Kad se kupam sa S7 Edge, desava mi se da mi ne radi punjenje preko kabla ali normalno puni preko bezicnog punjaca. Kad ga konektujem na kabel onda mi ispise poruku da je port vlazan...
Sent from my m2 using Tapatalk