Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
156 u ono vreme jeste ali Giulia danas nije ništa posebno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je taj auto oduvek bio ruzan. Keva je imala davne 2001. sluzbenu 156, osim zanimljive unutrasnjosti i drvenog volana, sve ostalo mi je njaaaah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Koliko si ti godina imao kad se pojavila 156? Rekao bih 5 
Pogledaj kakve kutije je tad pravila konkurencija. To je ipak bio auto ispred svog vremena.
Pogledaj kakve kutije je tad pravila konkurencija. To je ipak bio auto ispred svog vremena.
Koliko si godina imao tad?
Edit:
...što bi rek'o kolega
Edit:
...što bi rek'o kolega
Poslednja izmena od Velja u 13 Maj 2016, 10:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U jeee... Pa nisam bas tako mlad ali hvala 
Bio sam u osnovnoj kad je izasla Alfa
Bio sam u osnovnoj kad je izasla Alfa
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
156 je izašla 1996. To je bilo vreme Golfa 3, Astre F, itd.
Tad je predstavljena ali je krajem 97. krenula proizvodnja.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
156-ca je lep auto ali mora malo duže da se gleda.
Tako mi je bar ostalo u sećanju, čekao sam Doru da montira plin tamo 2005-6. i imao vremena da gledam onu njegovu 156cu...
I stvarno, kad kreneš da zagledaš i pratiš linije, kao umetničko delo.
Tako mi je bar ostalo u sećanju, čekao sam Doru da montira plin tamo 2005-6. i imao vremena da gledam onu njegovu 156cu...
I stvarno, kad kreneš da zagledaš i pratiš linije, kao umetničko delo.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Alfa je imala tri epohalno dobra modela koji su firmu gurnuli napred ili je održali - 1900, Giuliu i 156. To su epohalno dobri modeli koji su se odlično prodavali i doneli novac i druge modele firmi.
U ovom francuskom prilogu o novoj Giulia-i su to lepo detektovali + stavili su Alfettu koja je isto vrlo bitan model i koja se takođe dobro prodavala, a u "hijerahiji značaja" stoji odmah ispod ova tri komercijalno najbitnija modela u posleratnoj istoriji Alfe. Imala je Alfa i druge epohalno bitne modele, što komercijalno u nekom segmentu (kupei, kabrioleti, druge limuzine...), što u motosportu, što za auto istoriju (konstrukcija, dizajn...).
https://www.youtube.com/watch?v=jirm7jHd2aw
U ovom francuskom prilogu o novoj Giulia-i su to lepo detektovali + stavili su Alfettu koja je isto vrlo bitan model i koja se takođe dobro prodavala, a u "hijerahiji značaja" stoji odmah ispod ova tri komercijalno najbitnija modela u posleratnoj istoriji Alfe. Imala je Alfa i druge epohalno bitne modele, što komercijalno u nekom segmentu (kupei, kabrioleti, druge limuzine...), što u motosportu, što za auto istoriju (konstrukcija, dizajn...).
https://www.youtube.com/watch?v=jirm7jHd2aw
Acquired taste

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Alfe baš kolju prednje tablice kad moraju da se budže sa strane. Šteta.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Koliko na nekim modelima (BMW 7, npr) preteruju sa hromom napred, ovde ne bi bilo loše da su to ponudili kao opciju da malo obogate prednji deo u lux varijantama. Takođe, hromirani gril kao opcija bi dobro došao.
Da nije već provaljeno, bio bi dobar fazon od RS Audija sa mat sivim donjim delom prednjeg spojlera što je dobro rešenje da se vizuelno "olakša" "masivan" prednji deo.
Da nije već provaljeno, bio bi dobar fazon od RS Audija sa mat sivim donjim delom prednjeg spojlera što je dobro rešenje da se vizuelno "olakša" "masivan" prednji deo.
Bila je golf cetvorka u istom periodu. I Alfina konkurencija, A4 B5.grujicd napisao:156 je izašla 1996. To je bilo vreme Golfa 3, Astre F, itd.
Sent from my m2 using Tapatalk