Fiat 500L
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Fiat 500L
FL u skladu sa ocekivanjima, vreme je i bilo da izadje FL verzija...
- Risto
Planiras da ga kupis u Kanadi ili ga uvozis iz Srbije licno? 

Zna li se okvirno kada bi trebao da bude predstavljen restilizovan model?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Možda u Ženevi, mada poznajući Fiat sredina godine izgleda verovatnije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako je karoserija ista uz izmenu branika i lajsni meni je i dalje ružan.Geza napisao:Video sam juče prezentaciju izmena za novu seriju 500L-a, takozvanu restyling verziju. Mogu vam reći da će biti znatno lepši i bolji auto, ima preko 400 izmena kako estetskih, tako i funkcionalnih.
Tipa, karoserija je relativno ista, s' tim da su branici malo drugačiji i lepši, farovi i stop svetla podsećaju na 500X model. Lajsne vrata i zadnjeg dela će biti iz dva dela, tako da su 2/3 u boji vozila, a 1/3 kao hromirani fazon.
Enterijer je potpuno drugačiji, mnogo podseća na 500X. Lepša instrument tabla, bogatija, lepše boje, umesto one narandžaste je plava i bela. Ekran za radio i ostalu multimediju je veći i bolji. Centralni tunel potpuno drugačiji, sedišta poboljšana, volan takođe malo lepši. Biće nekih LED lampica unutar vozila oko table i vrata, kao i zmigavci u retrovizorima.
Biće tu i još nekih poboljšanja oko funkcija, najviše mi se svidela za automatsko sklapanje retrovizora prilikom paljenja i gašenja automobila.

Vozim model koji ima retro instrument tablu i to mi mnogo smeta jer se ne vidi kojom brzinom se krećeš a na displeju nije ostavljena mogućnost kao kod novih škodinih modela da imaš veliki tempomer kao kod citroena recimo.
Naranžasta svetla na tabli su mi super jer ih imam na Z ali mi kod 500L smeta što je tabla nekako zakošena pa moram da se ispravim da bih pročitao neki podatak. Teško da mogu da podesim volan i da vidim tablu kako treba.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Naravno da je ista karoserija kada je samo osvežavanje (restyle) u pitanju. Nije novi model. 
Jedva čekam da ga vidim kako će izgledati.

Jedva čekam da ga vidim kako će izgledati.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

FIAT 500L POP za 9.990 eur uz reciklažu
http://www.stojanov.rs/blog/novo-fiat-5 ... reciklazu/
Novo! FIAT500L POP paket opreme za 9.990 eur uz reciklažu
Uslovi za reciklažu:
Reciklaža se odnosi na vozila starija od 10 godina (domaća/strana).
Uslov za reciklažu ispunjavaju svi bez obzira na dužinu vlasništva nad vozilom koje se recikla
Osim ove ponude na tržištu je i novi paket opreme POP PLUS za FIAT500L - Cena ovog modela sa reciklažom je 10.490 eur.
Za sve informacije pozovite : 021/21 00 490
http://www.stojanov.rs/blog/novo-fiat-5 ... reciklazu/
Novo! FIAT500L POP paket opreme za 9.990 eur uz reciklažu
Uslovi za reciklažu:
Reciklaža se odnosi na vozila starija od 10 godina (domaća/strana).
Uslov za reciklažu ispunjavaju svi bez obzira na dužinu vlasništva nad vozilom koje se recikla
Osim ove ponude na tržištu je i novi paket opreme POP PLUS za FIAT500L - Cena ovog modela sa reciklažom je 10.490 eur.
Za sve informacije pozovite : 021/21 00 490

- Risto
Povoljna cena, iako se FL ocekuje uskoro, ovo je dobra ponuda. Ko bi rekao da su vec prosle 4 godine od premijere...
Da li jos uvek postoji jeftino finansiranje za 500L ? Secam se da je bila neka promocija sa 1-2% kamate ?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Opet akcija, samo 9.990 evra. Staro za novo.
Cena je 9.990 evra + 1.000 za nešto i 1.500 za svašta pa 900 za odmah i biraš boju, crvenu recimo imaju i možda onu glina boju ali ako doplatiš 450 evra možeš da biraš i to.
Cena je 9.990 evra + 1.000 za nešto i 1.500 za svašta pa 900 za odmah i biraš boju, crvenu recimo imaju i možda onu glina boju ali ako doplatiš 450 evra možeš da biraš i to.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...