Merenje prosečne brzine na auto-putu
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
Novi info je da izgleda imaju toleranciju od 15kmh, što je već sasvim ok. To znači 150kmh "po cajgeru" 

Jbg, to ce biti tako mozda dok imaju koga da kaznjavaju, posle ce biti kaznjavanje za 1km. Znam da su kazne za prosecnu brzinu stizale i za manje od 140.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Dok ne vidim sliku kazne odbijam da verujem u to.
Meni je najzniza prosecna brzina, za koju mi je stigla kazna, bila 143 km/h.
To mi se uklapa u pricu o 10% tolerancija.
Iskreno, nikad nisam cuo da je nekome stigla kazna za prosecnu brzinu ispod gore napisane. A nema mi ni smisla
Iskreno, nikad nisam cuo da je nekome stigla kazna za prosecnu brzinu ispod gore napisane. A nema mi ni smisla

Сад му није ништа...
Izvinjavam se, ipak je bilo 141, davno bilolami napisao: 13 Avg 2018, 14:48 Kolegi upravo stiglo za 141 kmh, tako da preko 140 sigurno salju, cekamo da li ce se neko javiti i ispod
Dopuna, ovo je bilo u maju, tada je vazilo 120 ogranicenje
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Za 41+ se ide kod sudije za prekršaje. Do +40 prekršajni nalog.
Po reviji SAT i izjavi nekog iz MUP: pisaće kaznu/nalog samo za najbržu deonicu.
Dakle neće dobiti 5 kazni/naloga neko ko je stalno u +, već samo za fastest section

Edit: +40 je granica
Poslednja izmena od Heinz u 15 Avg 2022, 11:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Van naselja je 41 granica za sudiju
Jeste, ispraviću.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ukratko nije problem 160 prosek (130+30) ako uracunas 5-10k dinara kao troskove puta?Heinz napisao: 15 Avg 2022, 11:01Za 41+ se ide kod sudije za prekršaje. Do +40 prekršajni nalog.
Po reviji SAT i izjavi nekog iz MUP: pisaće kaznu/nalog samo za najbržu deonicu.
Dakle neće dobiti 5 kazni/naloga neko ko je stalno u +, već samo za fastest section
Edit: +40 je granica
I uracunas da ces vise trositi gorivo (mozda ces morati da se zaustavis na pumpi ranije) i da ces izgubiti bar 5 minuta sa policijom(ako su zaredjali vise njih, mozda i duze), pa onda opet juris da pretices ove sto su te pretekli dok si cekao.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Stiže na adresu mislim.
A i za to ima popust 50% kad plaća.
A i za to ima popust 50% kad plaća.
Nigde ja ne jurim, vec izbegavam mogucnost da od dosade napravim neku glupost zato sto je monotona voznja glavni uzrok nezgoda na duzim putovanjima, ali naravno zasto bi se bilo ko informisao u nasim institucijama. Dodatno sto voznja u koloni, sa svima ostalima 130, zahteva mnogo vecu paznju i povecava mogucnost udesa, ali i za to koga briga.lami napisao: 15 Avg 2022, 11:51 I uracunas da ces vise trositi gorivo (mozda ces morati da se zaustavis na pumpi ranije) i da ces izgubiti bar 5 minuta sa policijom(ako su zaredjali vise njih, mozda i duze), pa onda opet juris da pretices ove sto su te pretekli dok si cekao.
Koliko sam shvatio nema tu zaustavljanja i pandura, nego ti stigne na kucnu adresu, prebacis pare i picis dalje.
Poslednja izmena od Kass u 15 Avg 2022, 12:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Neko je rekao da su sad zaustavljali posle Pazove. Cini mi se da je tako bilo i sa prosecnom, ako ima policije, zaustavice te, ako ne, stize na kucu.
@Kass nisam mislio da juris, nego evo, moj primer, bio pre mesec dana otprilike u Bugarskoj, zaginuo u guzvama, posle nabijem gas, a rezervoar samo 42-3 L. Da sam isao po propisu, potrosnja bi bila sigurno duplo manja, ovako sam morao da sipam dodatno.
@Kass nisam mislio da juris, nego evo, moj primer, bio pre mesec dana otprilike u Bugarskoj, zaginuo u guzvama, posle nabijem gas, a rezervoar samo 42-3 L. Da sam isao po propisu, potrosnja bi bila sigurno duplo manja, ovako sam morao da sipam dodatno.
Potpuno si u pravu, ali me po licnom izboru ne zanima koliko mi trosi auto. Ako ne budem imao da ga napunim i vozim tako onda cu da kupim nesto sto pristaje parama koje imamlami napisao: 15 Avg 2022, 12:00 Neko je rekao da su sad zaustavljali posle Pazove. Cini mi se da je tako bilo i sa prosecnom, ako ima policije, zaustavice te, ako ne, stize na kucu.

Stizala je i za brzine 136 km/h.markoue napisao: 15 Avg 2022, 10:52 Meni je najzniza prosecna brzina, za koju mi je stigla kazna, bila 143 km/h.
Iskreno, nikad nisam cuo da je nekome stigla kazna za prosecnu brzinu ispod gore napisane. A nema mi ni smisla![]()