Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Sreca sto je bio autobus, pa nisu ubili jos nekoga..
Sinoc gledam,lik u zatamnjenom proslom A6,obilazi u Srpskih Vladara(ne znam kako se sada zove) prelazeci preko pune linije u suprotan smer,jer nije mogao kroz zutu,gde je bio taksista,da bi odmah posle toga stao na semafor...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sto li je stao? Mogao je opusteno kroz crveno.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Jes' vala
Luzer, ball-less, seronya itd...

Luzer, ball-less, seronya itd...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Autobus sleteo u kanjon Morace
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17 sati na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, više ljudi je poginulo i povređeno kada je autobus rumunskih registarskih oznaka sleteo u kanjon Morače, javila je Radiotelevizija Crne Gore (RTCG).
Jos pre tri meseca sam ovo napisao...cozmo napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/389397 ... -u-autobus
Dva mladića poginula kada su se "audijem" zakucali u autobus
Dve osobe poginule su jutos u saobraćajnoj nesreći na putu Golubinci - Stara Pazova, u sudaru autobusa Laste i automobila, saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.
Nesreća se dogodila oko pet časova, a život su izgubili A.V. (29) iz Putinaca i N.S. (21) iz Ašanje, koji su bili vozač i suvozač u putničkom automobilu "audi A6".
Do nesreće je došlo kada je "audi", iz još neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u autobus koji mu je dolazio u susret.
Od siline udara automobil je odbačen u odvodni kanal.
Uviđaj na licu mesta je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije, navedeno je u saopštenju MUP - a.
Preduzeće Lasta je saopštilo da je vozač autobusa nakon nezgode pozvao dispečara i prijavio nezgodu i da je odmah nakon toga na lice mesta došla Hitna pomoć i policija.
Vozač autobusa R.M. (50) zaposlen je u Lasti od 1994. godine. Lastin autobus saobraćao je na relaciji Stara Pazova-Golubinci i u trenutku nesreće u njemu nije bilo putnika. Autobus se zbog daljih kontrola šalje na vanredni tehnički pregled. Zbog daljih neophodnih pregleda vozač autobusa prevezen je na Bežanijsku kosu, gde je ubrzo pušten nakon što su konstatovane lakše telesne povrede, navedeno je u saopštenju Laste.
aleksa napisao:Inace,ne znam kako je u drugim krajevima,ali ovde oko Indjije i Stare Pazove nocu za vikend je divlji zapad u saobracaju!
Sećate se onog ludaka što je malo žustrije vozio e34 m5 po gradu? Priča se po internetima da je zaginuo mada moguće da je samo suvozač.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pAzXqIcWzc

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pAzXqIcWzc

Naj zalije od svega, je to sto je bilo pitanje vremena kad ce da se desi ovo.
http://fakti.bg/avto/70031-zagina-nai-i ... ki-driftar
Evo ko zna nek prevede.
http://fakti.bg/avto/70031-zagina-nai-i ... ki-driftar
Evo ko zna nek prevede.
Poslednja izmena od kapor u 24 Jun 2013, 22:08, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Koliko sam shvatio on je poginuo, ali je on bio suvozač u kolima
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Neka mu je laka crna zemlja...
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Bio suvozac,vozac njegov ortak preziveo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ako.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pa sad meni ga zao kao i svakog mladog coveka koji pogine.
Tehnicki gledano odlicno je vozio M5 , sto se tice samog znanja skidam kapu.Ali apsolutna ludost to raditi u gradu,kamikaza,dobro je sto nije odveo u smrt nekog.Inace gledam malo strane sajtove Bugari,Grci i Rusi ga oplakuju,a Spanci u fazonu tako mu i treba.
Tehnicki gledano odlicno je vozio M5 , sto se tice samog znanja skidam kapu.Ali apsolutna ludost to raditi u gradu,kamikaza,dobro je sto nije odveo u smrt nekog.Inace gledam malo strane sajtove Bugari,Grci i Rusi ga oplakuju,a Spanci u fazonu tako mu i treba.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Žao mi je svakog mladog čoveka koji strada, ali ne mogu ništa dobro da mislim o načinu na koji je radio to što je radio.
Na jednom drugom forumu neko je napisao komentar:
"Krčag ide na vodu dok se ne razbije."
Nažalost nije to džabe narodna poslovica.
Sent using Tapatalk
Na jednom drugom forumu neko je napisao komentar:
"Krčag ide na vodu dok se ne razbije."
Nažalost nije to džabe narodna poslovica.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
upravo to.Milos napisao:Pa sad meni ga zao kao i svakog mladog coveka koji pogine.
Sto se same voznje tice, kapa dole, i tu nema nikakvog daljeg komentara.
Sto se tice divljanja po gradu, treba ga zatvoriti i zabraniti mu da udje i u autobus.
RIP..
A ima i ona da se auto nikada i nikome ne pozajmljuje... Pogotovo ne da vezba u njemu...