Preporuke za sve i svašta
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Preporuke za sve i svašta
Slušao sam Bose SoundLink Mini, slično tom JBL samo malo skuplji. Neočekivan bas i glasnoća izlaze iz te kutijice. Ono što sam najviše zapamtio je jebada sa Bluetooth povezivanjem, probaš 5 puta, neće, pa onda proradi sam od sebe. Možda je bilo i do telefona, mada tad kad sam se igrao zezao je i sa iphone i sa galaxy. Ali jeste zgodno što možeš da ga poneseš sa sobom i da svira bez struje.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mi smo kupili JBL Flip 3 i stvarno vredi svaku paru. Samo ga nismo platili 100 nego 80 evra, bila neka ponuda na MediaMarkt stranici. Ne znam kako ostali zvuče, ali ovaj je stvarno više nego OK. Povezuje se vrlo brzo bluetoothom. Meni se svidja što na primer, kad pustim muziku na Notebooku ili mobilnom, čim se upareni JBL Flip uključi on preuzima reprodukciju zvuka bez ikakvog dodatnog klikanja ili podešavanja. Možda ovo rade i svi ostali, nemam pojma.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ja kupio preko INGa umesto kamate sto daju poene ima sve od jbla upola cene pa ako to funkcionise kod vas kupuj vredi svaku paru..
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Drugar sad dosao iz Fr i doneo Apple zvucnik, unutra je Bose, preko BT se povezuje, ali mu treba struja. Uglavnom ono cudo bas lepo svira, aj da kazes da svaki moze da bude glasan, ali bas stvarno vrhunski ima. Rece da je tamo oko 250-300e. I kao sto rece Grujicd, ume da pravi problem oko povezivanja, uvek se poveze, ali nece uvek iz prvog puta, mi smo ga koristili sa P9, P10 i iP6s, sa ajfonom uvek iz prve, dok sa Huaweiem iz drugog-treceg puta.
Имам једно потпитање...
Preporuka za usisivač od 20-30 hiljada?
Kakvi su oni na vodu?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Kakvi su oni na vodu?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Eh da su na vodu
.
Meni je svaki sa vodenim filterom bio ok. Nema cimanja oko kesa i tih sranja..bisam siguran ali mislim da prasina kod njih nikako ne moze da pobegne

Meni je svaki sa vodenim filterom bio ok. Nema cimanja oko kesa i tih sranja..bisam siguran ali mislim da prasina kod njih nikako ne moze da pobegne
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja imam vodeni, najjeftiniji od 6k dinara. Bučan je u tri lepe.pizde materine, ali jedno je sigurno: uvek vodeni usisivač
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Može prašina da prodje vodeni filter. Većina usisivača ima neki tip filtera postavljenog ispred samog motora i iza njega, na izduvu.
Budu ti filteri i te kako prašnjavi.
Budu ti filteri i te kako prašnjavi.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To je ona fina bezopasna prašina 
Po meni, vodeni samo za garažu, nepraktičan i nepotreban za u kući

Po meni, vodeni samo za garažu, nepraktičan i nepotreban za u kući
- passenger
Filtere uneju da zasmrde debelo. Ja ih ubacim u vodu sa praškom da prenoće.
Ja moram vodeni usisivač zbog džukca.
Ja moram vodeni usisivač zbog džukca.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da, samo ti se zgadi zivot kad treba da ga operes od mulja...superboss napisao:Nema cimanja oko kesa i tih sranja..bisam siguran ali mislim da prasina kod njih nikako ne moze da pobegne

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- passenger
Pa sta je cimanje, ja otvorim, napunim do pola vodom i sve zviznem u wc solju.
Nabediste me da uzmem ovaj jbl, ima za 85 eura nov. A nisam ga planirao!!
Nabediste me da uzmem ovaj jbl, ima za 85 eura nov. A nisam ga planirao!!
Super radi taj jbl,neke cure slusale na plazi muziku da ne verujes da taj bas izlazi iz tog sokocala.
A sto se tice usisivaca imam neki Samsung na tu foru s dva filtera i suvom posudom za stroku. Cesto moraju da se ciste filteri,nakupi se te fine prasine i po zvuku cujes da ne vuce kako treba. A greje ko furuna dok radi.
t
A sto se tice usisivaca imam neki Samsung na tu foru s dva filtera i suvom posudom za stroku. Cesto moraju da se ciste filteri,nakupi se te fine prasine i po zvuku cujes da ne vuce kako treba. A greje ko furuna dok radi.
t
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pesindzeru, to ti je mast, da raspališ ćirilicu kad se popneš na stranjsku čuku