Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
@aviator A ti ako nisi znao ne bi bilo krvi za tu decu, da nema prodaje. Jednostavno nismo toliko humani.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da humani smo. Po pitanju krvi, bar ovde u Srbiji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Aviator sve je to istorija, ako odatle krenemo pa preko egipta, hazburgovaca i engleza prica se okrece u krug.
Profit je plasiran coveku kao univerzalni sistem normiranja ljudi, i nazalost sve je danas okrenuto njemu.
Edit: Protiv toga tesko da mozemo, borba sa vetrenjacama, ali propagiranjem porodicnih i moralnoh vrednosti kao sto su posten rad itd, uspecemo da koliko-toliko sacuvamo iole normalno drustvo.
Profit je plasiran coveku kao univerzalni sistem normiranja ljudi, i nazalost sve je danas okrenuto njemu.
Edit: Protiv toga tesko da mozemo, borba sa vetrenjacama, ali propagiranjem porodicnih i moralnoh vrednosti kao sto su posten rad itd, uspecemo da koliko-toliko sacuvamo iole normalno drustvo.
Poslednja izmena od Ralee u 21 Sep 2015, 01:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
Jesmo Dusane, humani smo.
Ovde postoji DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI.
Nekoliko članova moje porodice su dobrovoljni davaoci krvi.
Ovde postoji DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI.
Nekoliko članova moje porodice su dobrovoljni davaoci krvi.
Ne znam zasto onda pricas o prodavanju krvi. Ja sam ti rekao da se to radi iz razloga da bi se motivisali ljudi da daju krv. Inace i u Srbiji su tokom leta zalihe na samom minimumu. Ne znam da li ima davanje krvi za novac, u Austriji ima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Na tu tezu/pitanje ne postoji dobar kontra argument i pro gej aktivisti se na njemu uvek zagrcnu kada im se ta tema postavi jer s istorijskog, pravnog i društvenog stanovišta nema razlike u argumentaciji za legalizovanjem tih prava. Čak ni medicinski argument protiv ne stoji najbolje, jer je broj poremećaja u incestu procentualno mali u prvim generacijama. Tek kasnije u narednim generacijama dolazi do poremećaja, ali time se ne može zabraniti nečije lično pravo u sadašnjosti...kao što se ne može zabraniti ni da bolesne osobe (šećer, bubrezi, urođene mane, psihički poremećaji i razni drugi faktori rizika) imaju decu s rizikom da će i njihova deca biti bolesna.Uroš S. napisao:Niđe veze al nisam ni očekivao bolje.Mr.Rotor napisao:Jesi li onda i za incestne brakove? I oni treba da potraže svoja prava.
P8 Lite TT
Inače, i incest se sve više vraća u legalne tokove, mada ne tako snažno i bučno kao gej prava. Država New York u SAD ga je legalizovala pre neku godinu, a postoje inicijative i za druge države SAD u kojia nije legalan, mada je već dozvoljen u solidnom broju država. U nekim razvijenim zemljama Evrope nikada nije ni bio zabranjen (Francuska, Belgija, Portugal, Španija...), dok ga je Rumunija legalizovala pre koju godinu.
Poslednja izmena od starac vujadin u 21 Sep 2015, 01:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Crnogorac, sto?DukeNS napisao:Gobline, ako pitanje nije suvise licno, jesi ti Srbin ili Crnogorac?
@Ralee
Na istoriju sam se pozvao, jer se u prvim, sramežljivim pokušajima privikavanja na homoseksualnost, kao nešto normalno i poznato od ranije, spominjali primeri homoseksualnosti medju životinjama i privatan život antičkih velikana.
Iskreno spartanski dečaci su tako i vapitani i živeli do svoje 19 godine.
Na istoriju sam se pozvao, jer se u prvim, sramežljivim pokušajima privikavanja na homoseksualnost, kao nešto normalno i poznato od ranije, spominjali primeri homoseksualnosti medju životinjama i privatan život antičkih velikana.
Iskreno spartanski dečaci su tako i vapitani i živeli do svoje 19 godine.
Pročitaj još jednom u kom kontekstu je spomenuta PRODAJA.Dusan napisao:Ne znam zasto onda pricas o prodavanju krvi. Ja sam ti rekao da se to radi iz razloga da bi se motivisali ljudi da daju krv. Inace i u Srbiji su tokom leta zalihe na samom minimumu. Ne znam da li ima davanje krvi za novac, u Austriji ima.
PSaviator napisao:Mnoge, tradicionalne, moralne vrednosti su poklekle pred profitom.
Od prodaje sperme, krvi, i organa, preko "iznajmljivanja" materice i prodaje dece pod maskom usvajanja u dobrostojeće porodice.
Ako će mo pravo, u atičkoj Grčkoj i Rimu su pedofilija i incest bili nešto najnormalnije i sadašnja zapadna civilizacija se diči time da je nasledik velikih ideja ondašnjih filozofa, koji su u trenucima odmora, po termama, "trpali" koga su stigli.
A jel' prodaja krvi u Austriji oslobodjena PDV-a?
Poslednja izmena od aviator u 21 Sep 2015, 01:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@goblin : ko dobija novac od aktivista, od koga, koliko i za sta?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
I u Austriji se prodaje izmedju ostalog i krvna plazma i to za potrebe proizvodnje kozmetickih proizvoda itd. (dakle ne preterano humani razlog)aviator napisao:Dusane, čitaj pažljivo. Pisao sam o PRODAJI, ne o davanju.
Ako nisi znao sirotinja u Americi PRODAJE svoju krv bolnicama.
30EUR + sendvic, ja isao, fina zarada..

Razlika izmedju incesta i homoseksualizma je sto incest moze da stvori licnost koje je u toj interakciji ''ostecena'' u ovom slucaju genetski, dok je u slucaju pedofilije psihicki. Brakove osnovane u incestu je moguce zabraniti zato sto ta osoba pored zabrane ima mogucnost izbora partnera u milionima, dok je homoseksualnoj osobi uskracena cela jedna vrsta.starac vujadin napisao:Na tu tezu/pitanje ne postoji dobar kontra argument i pro gej aktivisti se na njemu uvek zagrcnu kada im se ta tema postavi jer s istorijskog, pravnog i društvenog stanovišta nema razlike u argumentaciji za legalizovanjem tih prava. Čak ni medicinski argument protiv ne stoji najbolje, jer je broj poremećaja u incestu procentualno mali u prvim generacijama. Tek kasnije u narednim generacijama dolazi do poremećaja, ali time se ne može zabraniti nečije lično pravo u sadašnjosti...kao što se ne može zabraniti ni da bolesne osobe (šećer, bubrezi, urođene mane, psihički poremećaji i razni drugi faktori rizika) imaju decu s rizikom da će i njihova deca biti bolesna.Uroš S. napisao:Niđe veze al nisam ni očekivao bolje.Mr.Rotor napisao:Jesi li onda i za incestne brakove? I oni treba da potraže svoja prava.
P8 Lite TT
Inače, i incest se sve više vraća u legalne tokove, mada ne tako snažno i bučno kao gej prava. Država New York u SAD ga je legalizovala pre neku godinu, a postoje inicijative i za druge države SAD u kojia nije legalan, mada je već dozvoljen u solidnom broju država. U nekim razvijenim zemljama Evrope nikada nije ni bio zabranjen (Francuska, Belgija, Portugal, Španija...), dok ga je Rumunija legalizovala pre koju godinu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
goblin napisao:Crnogorac, sto?DukeNS napisao:Gobline, ako pitanje nije suvise licno, jesi ti Srbin ili Crnogorac?
U svom obrazlaganju se pozivas na poreklo, veru, vaspitanje..., pa me zanimalo. Nista drugo...
Moje licno stanoviste je da je homoseksualnost psihicka bolest, jednostavno poremecaj za koji mozda i nema leka, kao i mnogi drugi poremecaji koje imamo.
U prirodi zdravog coveka imamo nadrazaje na koje reague srazmerno godinama, pa tako dete kako raste svake godine reaguje na nesto novo i javljaju mu se psihofizicke promene koje su normalne i prirodne. Pa tako i normalno i prirodno da se u odredjenom starosnom dobu pocnu fizicki privlaciti razliciti polovi, pocevsi od klinackih simpatija do jakih seksualnih zelja i emocija...
Kada kod neke jedinke dodje do poremecaja, jednostavno u tom dobu kada bi trebalo da ga zanim suprotni pol, kod bolesne osobe taj nadrzaj se jednostavno javlja na "pogresnom" mestu, nazalost isto kao sto se i mnoge druge bolesti javljaju bez ikakvog povoda i razloga.
Isto tako imamo i bolesne zivotinje, koje sa ljudima dele i mnoge druge bolesti pa tako i homoseksualizam.
Grublji primer iste bolesti mogu biti pedofilija, nekrofilija... i svaki drugi oblik poremecene sekusualnosti. Pa tako nekoga privlace deca, nekoga mrtvi ljudi, nekoga zivotinje... a nekoga isti pol.
I zasto onda jednom bolesnom covek davati specijalna prava u skladu sa tom bolescu?
Bolesnom coveku treba pomoci i na sto bezbolniji nacin ga infiltrirati u drustvo koje otvoreno ima animozitet prema toj bolesti pocevsi od vaspitanja, porodice, drustva, pa sve do crkve... i omoguciti mu da zivi koliko toliko normalno sa tom svojom bolescu, a ne dozvoljavati mu da pravi ovakav cirkus od parade, brakova i usvajanja dece...
U prirodi zdravog coveka imamo nadrazaje na koje reague srazmerno godinama, pa tako dete kako raste svake godine reaguje na nesto novo i javljaju mu se psihofizicke promene koje su normalne i prirodne. Pa tako i normalno i prirodno da se u odredjenom starosnom dobu pocnu fizicki privlaciti razliciti polovi, pocevsi od klinackih simpatija do jakih seksualnih zelja i emocija...
Kada kod neke jedinke dodje do poremecaja, jednostavno u tom dobu kada bi trebalo da ga zanim suprotni pol, kod bolesne osobe taj nadrzaj se jednostavno javlja na "pogresnom" mestu, nazalost isto kao sto se i mnoge druge bolesti javljaju bez ikakvog povoda i razloga.
Isto tako imamo i bolesne zivotinje, koje sa ljudima dele i mnoge druge bolesti pa tako i homoseksualizam.
Grublji primer iste bolesti mogu biti pedofilija, nekrofilija... i svaki drugi oblik poremecene sekusualnosti. Pa tako nekoga privlace deca, nekoga mrtvi ljudi, nekoga zivotinje... a nekoga isti pol.
I zasto onda jednom bolesnom covek davati specijalna prava u skladu sa tom bolescu?
Bolesnom coveku treba pomoci i na sto bezbolniji nacin ga infiltrirati u drustvo koje otvoreno ima animozitet prema toj bolesti pocevsi od vaspitanja, porodice, drustva, pa sve do crkve... i omoguciti mu da zivi koliko toliko normalno sa tom svojom bolescu, a ne dozvoljavati mu da pravi ovakav cirkus od parade, brakova i usvajanja dece...