Pa i ako se prihvati pederastija onda ne bi bilo populacije ako se tako posmatra... Osim ako ne krenu da štancuju decu u fabrikama.Xepoj87 napisao:@Rotor
Pa dobro, to samo pokazuje koliko te tema zapravo ne interesuje, vec samo pljuvanje necega sto ti mrzis.
Te price da vam ne smetaju ne piju vodu, kod svake iole inteligentne osobe.
Nista se detetu nece desiti ako odraste sa dva istopolna roditelja, ali apsolutno nista.
A tek ne vidim kako moze njihov brak nekoga da ugrozi?
To je administrativna procedura koja ima samo benefite za njih i nista drugo.
@Starac
Nije tako jednostavno i mislim da ti to znas, ali da pises populisticki, jer se na to primaju ovi manje srecni sto se sirine pogleda tice, da ne kazem ograniceni, te jedu tu pricu kao himnu.
Protiv incesta postoje jasne i neoborive cinjenice, a protiv homoseksualizma ne postoje.
Evo, ja cu izneti samo to da, kada bi se incest sirom planete prihvatio, pa onda postao i normalna stvar, za 500 godina bi imali pola planete degenerika.
Sent from my Sony
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
@starc Hvatas se za incest poslenjih nekoliko strana, ne pustas. Vec sam ti rekao da o tome nemam neki stav da bi diskutovao, ali mogu da ti kazem sta je razlika. Ljudi u incestu mogu biti ograniceni jer im pored toga ostaje ogroman izbor partnera. Homoseksualne osobe se ne mogu ograniciti jer njima ogranicavas citavu vrstu. I pojava incesta je daleko, daleko redja od homoseksualnosti, ali naravno da bi osporio nesto sluzis se svim sredstvima.
Neverovatno je koliko su ljudi spremni da se bave tudjim zivotima. Da Rotor ili goblin imaju makar 2% zdravog razuma, skapirali bi da bi porodicu najbolje zastitili time sto bi se borili da svako ljudsko bice u drustvu bude ravnopravno. Da nema maloumnika koji napadaju manjine, tome se ne bi ni pridavala paznja. Parada bi prosla jednom godisnje, procitali bi negde mozda kao nevaznu vest i to je to, zivot ide dalje, svi srecni svi zadovoljni.
Rotore, nisi mi objasnio kako gejevi u braku ugrozavaju tebe i tvoje dete?
Neverovatno je koliko su ljudi spremni da se bave tudjim zivotima. Da Rotor ili goblin imaju makar 2% zdravog razuma, skapirali bi da bi porodicu najbolje zastitili time sto bi se borili da svako ljudsko bice u drustvu bude ravnopravno. Da nema maloumnika koji napadaju manjine, tome se ne bi ni pridavala paznja. Parada bi prosla jednom godisnje, procitali bi negde mozda kao nevaznu vest i to je to, zivot ide dalje, svi srecni svi zadovoljni.
Rotore, nisi mi objasnio kako gejevi u braku ugrozavaju tebe i tvoje dete?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ako se prihvati lezbo-sufix-dodaj?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Dovoljno je to što će neko moje dete učiti da je to normalno.
Isto tako može da se kaže za incestne brakove. Koga oni ugrožavaju?
A ovo "2% zdravog razuma" neću da komentarišem. Ne sećam se da sam te uvredio.
I zašto pominješ samo nas dvojicu? Ima još članova koji se slažu sa nama...
Isto tako može da se kaže za incestne brakove. Koga oni ugrožavaju?
A ovo "2% zdravog razuma" neću da komentarišem. Ne sećam se da sam te uvredio.
I zašto pominješ samo nas dvojicu? Ima još članova koji se slažu sa nama...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja nisam ni pisao za ili protiv incesta. O tome sam se izjasnio, mada ne volim to jer ovde vlada atmsfera lepljenja etiketa, pa čovek mora da se deklariše. To je već deo teorije socijalnog identiteta jedne od najgorih pošasti društvene misli savremenog sveta, ali to je neka druga tema, mnogo bitnija i ozbiljnija od ove...Xepoj87 napisao:@Starac
Nije tako jednostavno i mislim da ti to znas, ali da pises populisticki, jer se na to primaju ovi manje srecni sto se sirine pogleda tice, da ne kazem ograniceni, te jedu tu pricu kao himnu.
Protiv incesta postoje jasne i neoborive cinjenice, a protiv homoseksualizma ne postoje.
Sent from my Sony
Pisao sam o tome kako argumenti koji se koriste za dobijanje prava homoseksualaca mogu da se koriste i za dekriminalizaciju incesta. I to su hladna činjenica i nema veze s tim da li je neko za ili protiv incesta. Moje pisanje nije populističko jer je potkrpljeno argumentima. Do sada ovde nisam čuo nikakav kontra argument. Jedino što je onima kojima nije problem da prihvate prava homoseksualaca jeste problem da to primene i na incestuozne veze, ali imaju problem da napišu nešto kontra tome i obično se završi prostim negiranjem i neprihvatanjem u jednoj rečenici jer im je to neprihvatljivo.
Da je to tako ako govori povećan broj zemalja gde se takva pojava dekriminalizuje. I to nema veze sa time da li starac piše populistički ili ne piše. O tome vode diskusije ozbiljni ljudi u zemljama s razvijenom pravnim sistemom, vode se individualni procesi pred sudovima. O tome možete čitati naširoko, ako vas interesuje.
Svaka dobra stvar ima i svoju lošu stranu i obrnuto. Samo treba voditi računa o tome.
Ne, ne moze tako da se posmatra, barem ne neko ko zivi u danasnjici, a ne u kraljevini pre 100 godina.Mr.Rotor napisao:Pa i ako se prihvati pederastija onda ne bi bilo populacije ako se tako posmatra... Osim ako ne krenu da štancuju decu u fabrikama.Xepoj87 napisao:@Rotor
Pa dobro, to samo pokazuje koliko te tema zapravo ne interesuje, vec samo pljuvanje necega sto ti mrzis.
Te price da vam ne smetaju ne piju vodu, kod svake iole inteligentne osobe.
Nista se detetu nece desiti ako odraste sa dva istopolna roditelja, ali apsolutno nista.
A tek ne vidim kako moze njihov brak nekoga da ugrozi?
To je administrativna procedura koja ima samo benefite za njih i nista drugo.
@Starac
Evo, ja cu izneti samo to da, kada bi se incest sirom planete prihvatio, pa onda postao i normalna stvar, za 500 godina bi imali pola planete degenerika.
Sent from my Sony
Neko ne moze postati gej, moze samo talo da se rodi, a na kolicinu mi ne mozemo da uticemo.
Dodatno, gej moze napraviti dete, kao i svako drugi.
A koliko ti gejevi ne smetaju, govori i po jedna nova uvreda za njih u svakom postu.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@Rotor, Vidis, dajes sebi za pravo da definises sta je normalno i jedini argument ti je da neces da neko kaze tvom detetu da je to normalno? A onda se hvatas incesta kao neke argumentacije, a to u sustini nema veze sa temom.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kao sto je moja zena podivljala kada su mom detetu u prvoj godini Holandske srednje skole (nas 6-7 razed) na cas doveli pedera, ostarelu profesionalku iz bordela i lezbejku da pricaju o zivotu. Moram da priznam da je malo ekstremno, ali moj sin zaista nije nikakvu "pogresnu" sliku stekao... Ne mozes da se izolujes i bezis od okoline - a ona je takva kakva je...
Poslednja izmena od ljuba u 21 Sep 2015, 10:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Nisam psiholog pa ne mogu da se odredim.
Mozda jos ne moze ni moderna psihologija jer nemaju dovoljan uzorak jer koliko shvatam, usvajanje dece od istopolnih lica je trend novijeg datuma.
Ne znam kako bi ste se osecali da se vasa cerka uda za momka kome su oba roditelja muskarci?
Da li ce se pojaviti neki problemi u ponasanju (a vezani za vaspitanje supruga), tokom braka?
U koliko do toga dodje, onda ce vasa porodica definitivno biti ugrozena.
Kazem, ne znam, nisam psiholog. Mozda je jos rano davati sud.
Mozda jos ne moze ni moderna psihologija jer nemaju dovoljan uzorak jer koliko shvatam, usvajanje dece od istopolnih lica je trend novijeg datuma.
Ne znam kako bi ste se osecali da se vasa cerka uda za momka kome su oba roditelja muskarci?
Da li ce se pojaviti neki problemi u ponasanju (a vezani za vaspitanje supruga), tokom braka?
U koliko do toga dodje, onda ce vasa porodica definitivno biti ugrozena.
Kazem, ne znam, nisam psiholog. Mozda je jos rano davati sud.
To im kažem i u lice. I stvarno mi ne smetaju koliko god ti to bilo čudno da prihvatiš.
I dalje mi nije jasno. Dajes sebi za pravo da odlucujes sta je normalno a sta ne i jedina stvar koja ti smeta je to sto ce tvoje dete misliti da je to normalno? Jel sam dobro skapirao?
Incest nije kriminalizovan, osim kad se radi o maloletnicima.starac vujadin napisao: dekriminalizaciju incesta.
Rodoskrvnjenje - Član 197 KZ-a
Punoletno lice koje izvrši obljubu ili sa njom izjednačen polni čin sa maloletnim srodnikom po krvi u pravoj liniji ili sa maloletnim bratom, odnosno sestrom,
kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ako se ćerka uda za momka čiji su roditelji razvedeni? Ili momka čiji je tata zapostavljao svoju decu? Maltretirao? Ili švalerisao se, opijao, vozio kao manijak? Ili je u zatvoru?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ima još gomila stvari koje je nemoguće ne uvideti ali stvarno nemam vremena da polako objašnjavam sve.