Dobro, i sta ce da se desi ako tvoje dete misli da je normalno to sto se tamo neki momci ljube?Mr.Rotor napisao:Dovoljno je to što će neko moje dete učiti da je to normalno.
Isto tako može da se kaže za incestne brakove. Koga oni ugrožavaju?
A ovo "2% zdravog razuma" neću da komentarišem. Ne sećam se da sam te uvredio.
I zašto pominješ samo nas dvojicu? Ima još članova koji se slažu sa nama...
Za incestne brakove procitaj barem nesto sto sam napisao, posto ponavljas kao papagaj isto u krug.
Ugrozavaju sve nas.
Da si ti odgajan da je seks sa svojom sestrom normalan i da je to super, na prvu erekciju bi je zajahao, kao i ona tebe na prvi znak uzbudjenosti.
Jer zasto da ne, ako su te mama i tata naucili da je to ok, a pale te devojcice?
Vaspitan si da se sestra na taj nacin ne gleda i psihicki si sebi nametnuo da ti je odbojna zbog toga i to ti na pamet ne bi palo, jednostavno ne moze da se desi.
Ali, da smo svi vaspitani da je to normalno, naravno da bi imao seks sa nekim ko ti je blizak, sa kojim vev delis jaku vezu, pogotovo u detinjstvu, gde nista od toga ne mozes ozbiljno shbatiti.
I eto, prva generacija da to uradi u 30% populacije, druga u 50, treca u 70...
Problem kod takvog odnosa nije patrijahalna ili kakva god izmisljena propaganda ili zato sto nekome smeta, vec prosto naucna, evolucijska i egzistencijalna stvar.
Svaki bliski rod deli gene i tako se lepe losi geni, pa se to onda siri dalje i na kraju je neminovno da potomak bude genetski poremecen. Nije pitanje da li ce, nego je cinjenica da ce biti.
Ako te je neko naucio da je ok da poljubis i decka i devojku, jel bi ti sada bio pedercina?
Evo, ja sam tako vaspitan, pa nisam gej.
Ne vidim kako je na mene uticalo to sto mi je mama rekla da je ok kada se dva momka ili dve devojke ljube i da je to njihov izbor?
Sent from my Sony