Računari
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Računari
Identican problem sam imao dok nisam provalio da je signal na dvi izlazu tako sto sam ga povezao na tv. Nabavio sam dvi to vga adapter i povezao monitor sa dvi izlaza. Na kraju sam provalio kako da prebacim da mu vga izlaz bude primarni i prebacio na njega.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jesam i do sada. Čak imam dva i ne radi ni sa jednim.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Da li se USB sme vaditi ili se mora ici na ono klik pa dobiti "sejfli rimuv hardver end idzekt media" - "sejf tu rimuv hardver" ??
Svako ima razlicitu teoriju - da, ne, uvek da, ma nije bitno, samo ako ima softver, samo ako komp radi nesto bitno ...
Kako vi oko toga, cupate ili klikcete?
Svako ima razlicitu teoriju - da, ne, uvek da, ma nije bitno, samo ako ima softver, samo ako komp radi nesto bitno ...
Kako vi oko toga, cupate ili klikcete?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čupam već godinama i nikad nikakav problem.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
Jel bi možda vredelo da reinstaliram sistem?
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Jedino kada nesto vazno stavljam na fles, klikcem "safety remove hardware" ali to je na psiholoskoj bazi.

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Samo mala napomena za one koji imaju fleske ili HDD formatirane kao NTFS, ako tako cupate "na zivo" sto bi rekli, taj isti drive na Mac OS se ne mountuje kao RW. Samo read. Onda morate da vratite nazad na Win masinu uradite "scan disk" pa "safe remove" i tek onda mozete da bocnete nazad u Mac masinu kao bi mogli da u potpunosti koristite flesku ili HDD.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 06 Jan 2014, 19:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Za sada ne.Uroš S. napisao:Jel bi možda vredelo da reinstaliram sistem?
HUAWEI P6 via TT
Širim haos!
Urose probaj miniPe ili neku linux distribuciju. Ako bude tu radila onda je ok sve.
poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrless
T bi signal sa video karte trebao da imas odmah, i pre učitavanja windowsa. Mala je verovatnoća da video signala nema zbog njega. Jbg. ja kada sumnjam na WIN - sistem uvek testiram linuxom-kojeg uvek imam u kuci. Njegova glavna prednost je što je svaka distribucija live(podiže se sa cd/dvd/usb) i odmah znaš da li je problem stvarno do hardwera.Uroš S. napisao:Jel bi možda vredelo da reinstaliram sistem?
HUAWEI P6 via TT
Bios od ploče ti je up to date?
P.S: a da nije problem do rezolucije ili refresh rate-a samog monitora, hoće ponekad i to da bude problem, naročito kada se menjaju grafičke...
Off topic
malo mi je čudno da je grafička 128-bitna, jes da sam pomalo ispao iz štosa sa modelima, ali ne bih uzimao grafiku ispod 256 bita
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sebek, kakav mini pe, kad nema nikakvog signala, ništa, mrak, kapiš? Ne može da uđe u bios, ne može ništa.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam mislio posle biosa nece. Jbg vidi kakav je konektor na dvi da li pusta na dvi i ili dvi d?
- Uroš S.
DVI D konektor samo izbacuje digitalni signal, adapter koji imam ne mogu ni da ubacim u njega. DVI-I konektor služi za ovo što meni treba, tj. da ignoriše digitalni signal i da na ekran izbaci samo ono što su mogućnosti VGA konektora. Tu se ne može pogrešiti.
Bios je flešovan malopre najnovijom verzijom iz novembra 2013., i dalje isto.
Bios je flešovan malopre najnovijom verzijom iz novembra 2013., i dalje isto.
Ja nikad na Mac OS-u nisam imao taj problem, ali sam imao obrnuti - nisam na Macu uradio eject flash USB-a i na PC-u ga je video kao RAW.Dzoni_m napisao:Samo mala napomena za one koji imaju fleske ili HDD formatirane kao NTFS, ako tako cupate "na zivo" sto bi rekli, taj isti drive na Mac OS se ne mountuje kao RW. Samo read. Onda morate da vratite nazad na Win masinu uradite "scan disk" pa "safe remove" i tek onda mozete da bocnete nazad u Mac masinu kao bi mogli da u potpunosti koristite flesku ili HDD.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”