Beograd
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Beograd
Dokle ono beše treba da se strpimo...2017, 2018? 

Mislim da previše pljujete po MPC.
Zgrade u Kneza Miloša i na Kališu stoje zbog dugotrajnog peglanja sa bankama, jednostavno uslovi biznisa iz 2007-2008 nisu isti i u 2015. A ovo na NBG grade za nekog drugog.
Zgrade u Kneza Miloša i na Kališu stoje zbog dugotrajnog peglanja sa bankama, jednostavno uslovi biznisa iz 2007-2008 nisu isti i u 2015. A ovo na NBG grade za nekog drugog.
- starac vujadin
Ne mislim, znam.
Evo ja ti kažem da ne znaš jer ja znam bolje.
Slusam ljude po firmama koliko kukaju na visinu rente po boljim centrima, pola zgrada zvrji polu-prazno (ako nista drugo, u svakoj ima nesto slobodno), a oni grade nove zgrade... To mi je ok u varijanti jedna firma - jedna zgrada. Ako grade klasican BC za izdavanje.... 

Sramota je da takve dve lokacije stoje u takvom stanju svakako. Tri lista duvana je takav fail da je to strasno. A ono preko puta kalemegdana je stvarno moglo da bude svetska prica sa cenom kvadrata od 4-5k, bar u to vreme 2007-2008.
Hoce se nekad nesto desiti sa grcko-kiparskim?
- starac vujadin
Heinz, pošto pametuješ iz nekih razloga da malo raščlanimo...
Ovo sam rekao:
I jel sam rekao da pretpostavljam da rade za nekog drugog? Jesam.
I kada se sve sabere šta je netačno u mojim rečima? Ništa.
Ovo sam rekao:
Šta ovde ima netačno što sam rekao? Jel mu stoje gradilišta? Stoje. Jel to znak da je situacija dobra ili da je problem? Problem. Ili ti imaš neki drugi izraz za to?Njemu sve stoji od gradilišta. Za objekat preko puta Kališa je sve prodao po punoj ceni u pretplati, pa je posle bilo povuci potegni da vrati pare nazad.
Suludo je praviti novi poslovnu zgradu na Novom Beogradu, kada u svakoj ima više ili manje slobodnih kvadrata...možda ima neku kombinaciju unapred ili je u pitanju neko ogormno pranje para koje odrađuje za nekog drugog.
"Peglanje s bankama" je eufemizam za "dobro je" ili "čupam se iz problema"? Time što si rekao, samo si potvrdio što sam rekao - da je problem. Jel da nije - ne bi se peglao. Pa znam ja za "peglanje", to je deo mog posla da znam.Mislim da previše pljujete po MPC.
I jel sam rekao da pretpostavljam da rade za nekog drugog? Jesam.
I kada se sve sabere šta je netačno u mojim rečima? Ništa.
Mislis na ono u bloku 23 sa heliodromom? Kolko sam cuo preuzela je inteza. Tesko da ce se to realizovati a imala je potencijal za najlepsu poslovnu zgradu ovde.NexT napisao:Hoce se nekad nesto desiti sa grcko-kiparskim?
Ja ovo shvatam kao nemogućnost da se posao dovede do kraja, a u stvari je u pitanju poslovna odluka jer su komercijalni uslovi loši.starac vujadin napisao:Njemu sve stoji od gradilišta.
Da li je poslovna odluka da Tri lista duvana stoji skoro završena godinama?
Ako je Starac u pravu da je Kalemegdan bio rasprodat, a cene su bile ozbiljno visoke, onda mi je potpuno nelogično da je poslovna odluka da se ne zida nešto što je već prodato.
Ako je Starac u pravu da je Kalemegdan bio rasprodat, a cene su bile ozbiljno visoke, onda mi je potpuno nelogično da je poslovna odluka da se ne zida nešto što je već prodato.
Pa eto sam zaključi.
Ako ciljas na to da su zle banke krive nisam bas siguran, pre bih rekao halapljivost a nakon toga samo kontrola stete.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Belgrade, Serbia (Beograd, Srbija) by s.nanic, on Flickr
Slikano 27.04.2014. sa Sigmom DP2 Merrill. Panorama je sastavljena od 5 fotografija. Slikao sam sa golog krova jedne 4-spratne kuće u izgradnji (zato se vidi onaj "duh" drvenog krova u sredini slike). Iskreno, bio sam malo lud i rizikovao sam život da ovo snimim ali šta ćeš - geni su čudo (deda po majci mi je Crnotravac, zidar je bio celog života). Sami vidite pod kojim uglom je krov prekriven klizavim daskama (bez ikakvog oslonca tj. proreza u njima) a ja u elegantnim cipelama sa đonom od tvrde gume ... ni sam ne znam kako sam izašao do vrha krova, puzeći četvoronoške na gore - kao pauk. Da sam samo jednom proklizao ... sada ovo ne bih pisao

Sliku naravno trebate otvoriti u punoj rezoluciji od 14832x2985 pix.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Prvo je pitanje cija je lova u MPC. Mism covek je vec dugo u senci i mislim da je politicko pitanje sto nije zavrseno. Kako je Usce zavrsio, a ovo ne moze. Ne znam u cemu je prica oko toga.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925