Letnje gume
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Letnje gume
Koliko je vama do jaja.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
U 6-7h ujutru ponegde bude mraza i svetlucavog puta bez obzira na 15°C u podne...
Sent from my Samsung Galaxy Tab3
Sent from my Samsung Galaxy Tab3
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ma nema leda na putu, nikako, eto mi izletesmo onako...
Pitanje za Subica:posto su nestale sve poruke vezane za 195/50,i rekoh da sam se odlucio za Fuldu ecocontrol HP,samo me zanima da li ona ima u ovoj dimenziji zastitu za falc felne(ne zato sto mi je potrebna jer ce biti na celicnim felnama,vec iz estetskih razloga-lepse izgleda) jer vidim na slikama da u nekim dimenzijama ima,u nekim ne.Hvala
Ljudi, da ne otvaram novu temu, trebaju mi 3 letnje gume Sava Intensa HP 195 60 R15.
Ako neko zna gdei ma se nađe ili ima neki forumski diler, neka mi se javi na pp ili na 063 7135355.
Danima tražim, mrka kapa
Nove sa fiskalnim, to je pod moranje.
Ako neko zna gdei ma se nađe ili ima neki forumski diler, neka mi se javi na pp ili na 063 7135355.
Danima tražim, mrka kapa

Nove sa fiskalnim, to je pod moranje.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Djole, nisam siguran ali mislim da ec hp nema. Tj masovno su poceli da izbacuju rim protektor, ostao je rezervisan za vece indexe brzine. Bar GY, D, F, S grupacija.
Ako ne stavljas odmah te Save Intense hp strpi se jos 20-30dana sticice. Jedino ne znam koju saru imas jer je prosle godine menjana na odredjenom broju dim, a ove ce verovatno i na ostalim. Tako da ces verovatno sve 4 druge morati uzimati.
Ako ne stavljas odmah te Save Intense hp strpi se jos 20-30dana sticice. Jedino ne znam koju saru imas jer je prosle godine menjana na odredjenom broju dim, a ove ce verovatno i na ostalim. Tako da ces verovatno sve 4 druge morati uzimati.
Odmah stavljam.dag81 napisao:Ako ne stavljas odmah te Save Intense hp strpi se jos 20-30dana sticice. Jedino ne znam koju saru imas jer je prosle godine menjana na odredjenom broju dim, a ove ce verovatno i na ostalim. Tako da ces verovatno sve 4 druge morati uzimati.

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Nasao sam ti gume. Imas pp.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@Milan Imam ih ja na stanju, ali preporuka da se strpis malo jer se ocekuje redukcija cena. Ne znam koliko ti je hitno da ih sada montiras?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6758976&show=1
Zna li neko jesu li ovo oem felne za opela? Ili samo tako izgledaju. To je cena za novo. I nekako mi iskren da budem nije velika, s obzirom da za polovne traže i po 300e, pa i više.
Da naglasim da nemam pojma, koliko bi takve felne koštale nove u prodavnici.
Zna li neko jesu li ovo oem felne za opela? Ili samo tako izgledaju. To je cena za novo. I nekako mi iskren da budem nije velika, s obzirom da za polovne traže i po 300e, pa i više.
Da naglasim da nemam pojma, koliko bi takve felne koštale nove u prodavnici.
WSP kopije
E majke im ga, taman sam se ponadao da prodam moje polovne za iste pare i kupim te 

Koliko ja znam radi se o fabrici koja pravi kvalitetne replike i nije uopšte jeftina.