Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Nisko Pajo, ali možeš ti još i niže i dublje, iz neke rupe iz koje proviruješ.
Kako odmah vredjaš, čim ti neko poremeti pomrčinu.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@Scuderia,
Ne pricaj gluposti. Tacno se zna sta je homoseksualizam i da, SZO je veoma jako mudo.
Ne pricaj gluposti. Tacno se zna sta je homoseksualizam i da, SZO je veoma jako mudo.
Izvini doktore 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Izvinjenje prihvaceno 

Nije tebi dobro.aviator napisao:Nisko Pajo, ali možeš ti još i niže i dublje, iz neke rupe iz koje proviruješ.
Jako ili ne, jače ne postoji. Šta oni dogovore medicina sluša i sprovodi.Scuderia napisao:A jako mi mudo SZO, cas jeste poremecaj, cas nije, kako se kome digne k.Paja napisao:Pitaj Svetsku zdravstvenu organizaciju.
Da nije tako bio bi haos.
Lepo smo se ispricali na ovu temu, namerno se nisam ukljucivao od sinoc, posto sam rekao sve sto sam imao a niciji komentar nije doveo u dilemu ono sto sam vec izneo. Generalno se radi o kontraverznoj temi gde ce iko od nas menjati svoj stav.
Moja uverenja i stavovi ostaju nepromenjeni a smatram da:
- Parada nanosi vise stete nego koristi gej populaciji, dok su pravi motivi skriveni ispod povrsine, a imaju veze sa licnim interesima pojedinaca i lobija.
- Prava za koja se bore nikada nece iskoristiti velika vecina homoseksualaca cak i ako i budu ispunjeni zahtevi.
- To je grupacija koja nikada nece biti zadovoljna i koji god zahtevi da im se ispune, vec sledece godine ce se pojaviti sa novim...
- Protiv homoseksualaca nemam nista, ali protiv javnog pokazivanja njihovih sklonosti (paradiranje, drzanje za ruke ili ljubljenje u javnosti, bilo kakvo namerno eksponiranje...) imam.
- Takodje se protivim svim pravima koje zahtevaju (brak i usvajanje dece)
- Homoseksualnost smatram za mentalni poremecaj. Nekada je tako i bila klasifikovana ali se kasnije promenilo pod jakim uticajem mocnog gej lobija.
- Homoseksualci me ne ugrozavaju, ali neki njihovi postupci, akcije i zahtevi me ugrozavaju i kao pojedina i moju porodicu. (vec sam obajsnio i kako i zbog cega)
- Odrastao sam i vaspitavan u drustvu i porodici gde homoseksualizam blago receno nije prihvacen (razloga je mnogo), a isto tako vaspitavam i svoju decu.
Moja uverenja i stavovi ostaju nepromenjeni a smatram da:
- Parada nanosi vise stete nego koristi gej populaciji, dok su pravi motivi skriveni ispod povrsine, a imaju veze sa licnim interesima pojedinaca i lobija.
- Prava za koja se bore nikada nece iskoristiti velika vecina homoseksualaca cak i ako i budu ispunjeni zahtevi.
- To je grupacija koja nikada nece biti zadovoljna i koji god zahtevi da im se ispune, vec sledece godine ce se pojaviti sa novim...
- Protiv homoseksualaca nemam nista, ali protiv javnog pokazivanja njihovih sklonosti (paradiranje, drzanje za ruke ili ljubljenje u javnosti, bilo kakvo namerno eksponiranje...) imam.
- Takodje se protivim svim pravima koje zahtevaju (brak i usvajanje dece)
- Homoseksualnost smatram za mentalni poremecaj. Nekada je tako i bila klasifikovana ali se kasnije promenilo pod jakim uticajem mocnog gej lobija.
- Homoseksualci me ne ugrozavaju, ali neki njihovi postupci, akcije i zahtevi me ugrozavaju i kao pojedina i moju porodicu. (vec sam obajsnio i kako i zbog cega)
- Odrastao sam i vaspitavan u drustvu i porodici gde homoseksualizam blago receno nije prihvacen (razloga je mnogo), a isto tako vaspitavam i svoju decu.
Sad je vreme da se pređe preko ove teme, jer sve je rečeno
http://www.njuz.net/stanija-se-povlaci- ... h-reformi/
Vezano za onaj maestralni spin
http://www.njuz.net/stanija-se-povlaci- ... h-reformi/
Vezano za onaj maestralni spin
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Što se ove diskusije tiče, neka smo se rasprdeli, nismo dugo, ako je nešto bilo preterano skloniće se, samo je bitno da i oni koji misle da nešto nije normalno, imaju pravo da to misle dok tim nekog ne ugroze, jel tako?
Ovaj, jel ima neko neki komentar na ovo???
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/592236/EV ... e-u-Srbiju

Ovaj, jel ima neko neki komentar na ovo???
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja imam isto rigidan stav i prema ovome. 
Totalno sam nemoderan.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Totalno sam nemoderan.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Neka dodje 3MIL novih lica. Formiraju stranku. Sledeci izbori su njihovi.
Uvode serijat i odsecaju glave starleta, govnetama, bacacom plamena spaljuju politicku vrhusku.
Iz Cikaga stize specijalni odred cetnika. Izvodi vojni puc, vraca vlast u Srbiji.
Za par godina Holivud snimi film o tome.
Uvode serijat i odsecaju glave starleta, govnetama, bacacom plamena spaljuju politicku vrhusku.
Iz Cikaga stize specijalni odred cetnika. Izvodi vojni puc, vraca vlast u Srbiji.
Za par godina Holivud snimi film o tome.

A gde sam tu bio ja?
El internet ostaje u upotrebi?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A legalizacija Brufena? 
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic

sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
Da!
Kaće to?
Kaće to?
Komentar onih koji su ih primili raširenih ruku?Grujic napisao: Ovaj, jel ima neko neki komentar na ovo???
Sloboda Brufenu.
I legalizacija prostitucije.
I legalizacija prostitucije.