Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
@tdi
skroz naskroz si u pravu
bolest ko i svaka druga i ako se na vreme primeti i pristupi lečenju, može da se drži pod kontrolom
ima sasvim normalnih gejeva koji su svesni u kojoj su situaciji. kao recimo domeniko dolče i stefano gabana.
a ovi što šetaju po beogradu su provokatori i ništa više. instrumentalizovani i plaćeni od strane neprijateljskih ambasada. kao i nvo, uostalom.
kakva prava, kakvi bakrači. lažu. imaju klubove, organizacije, internet stranice, niko ih ne dira i nikome ne fali dlaka na glavi.
ove godine su bili kod većine naroda na ignore listi. niko ih nije jebavao dva posto. tu i tamo malo po medijima i to je sve.
i naravno, to je pun pogodak, jer evo sad se žale što narod nije učestvovao i što su bili okruženi policijom.
ljige
skroz naskroz si u pravu
bolest ko i svaka druga i ako se na vreme primeti i pristupi lečenju, može da se drži pod kontrolom
ima sasvim normalnih gejeva koji su svesni u kojoj su situaciji. kao recimo domeniko dolče i stefano gabana.
a ovi što šetaju po beogradu su provokatori i ništa više. instrumentalizovani i plaćeni od strane neprijateljskih ambasada. kao i nvo, uostalom.
kakva prava, kakvi bakrači. lažu. imaju klubove, organizacije, internet stranice, niko ih ne dira i nikome ne fali dlaka na glavi.
ove godine su bili kod većine naroda na ignore listi. niko ih nije jebavao dva posto. tu i tamo malo po medijima i to je sve.
i naravno, to je pun pogodak, jer evo sad se žale što narod nije učestvovao i što su bili okruženi policijom.
ljige
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Pajo reaguj, molim te. 

ma jok, nastali smo od paramecijumaAcaKayak napisao:Ajde daj ti jedan argument da smo nastali od Adama i Eve. Ali ono, da nije na nivou brace Grim.

druže, o veri se ne raspravlja...ili veruješ ili ne veruješ. svako se bar jednom u životu nađe na raskrsnici i bira put kojim će ići. svaki od puteva ima svoj kraj a onda ćemo videti kakav je bio naš izbor
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Tvoj je odlican.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tacno se zna kakve rasprave mogu proizvesti uzavrelu atmosferu na forumu, te sam misljenja da bi ih administracija morala seci/prekidati u samom zacetku. Isto tako, iz nekog razloga se dozvoljavaju previse licna prozivanja. Kada biste samo o ove dve stvari poveli malo vise racuna, ubrzo bi se atmosfera vratila na predjasnji, prijatni nivo.
Suvise je vazduh ovde postao naelektrisan i samo se ceka varnica da se nastavi "obracun" (po bilo kom osnovu) sa nesimpaticnim kolegom. Velika steta bi bila da forum poklekne i otera od sebe ljude koji su doprineli njegovom uzdizanju do ovog nivoa. Ja sam prvi dosao ovde zbog prijatnog ambijenta i drugarskog odnosa svih clanova...
Suvise je vazduh ovde postao naelektrisan i samo se ceka varnica da se nastavi "obracun" (po bilo kom osnovu) sa nesimpaticnim kolegom. Velika steta bi bila da forum poklekne i otera od sebe ljude koji su doprineli njegovom uzdizanju do ovog nivoa. Ja sam prvi dosao ovde zbog prijatnog ambijenta i drugarskog odnosa svih clanova...
U pravu si, vodimo računa o gore napisanom
Pa pocelo je osipanje clanova,ali to je bilo neizbezno zar ne ?
Za pocetak ste oterali Flojda.
Za pocetak ste oterali Flojda.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa vidis da nije pisao nista 10 dana.
Poslednji post
Poslednji post
Steta,jako je doprinosio forumu kvalitetnim postovima,a i dobar je covek.Floyd napisao:E pa ako ce partizani koji posle godinu dana dodju na forum, u tri posta neargumentovano etiketiraju ljude kao fasiste i prodju nekaznjeno, da zakljucavaju teme, ja deo takvog foruma ne zelim da budem.
Hvala lepo i dovidjenja
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vraticemo ga.
Primetio sam i da Rakil vise ne pise.
A sta je sa Momcilom? Stro ste njega oterali? Samo zato sto je bio Gagijev decko! A gle sad iste podrzavate!

Primetio sam i da Rakil vise ne pise.
A sta je sa Momcilom? Stro ste njega oterali? Samo zato sto je bio Gagijev decko! A gle sad iste podrzavate!

Brzine idu u H-a !!!

Azilanti sa carsa razaraju garazu...
Floyd je u readonly modu 
"Last visited: 22 Sep 2015, 10:09"
Ne secam se ko je njih "oterao"?
Mislim da su sami odlucili da ce da se odmore. A i Bax je tu, samo sto pise u ponekim temama u ovim ne, pa ga neki ne vide
Ne moze niko nikog da natera da pise po forumu. To je dobra volja ljudi koji su se registrovali.

"Last visited: 22 Sep 2015, 10:09"
Ne secam se ko je njih "oterao"?
Mislim da su sami odlucili da ce da se odmore. A i Bax je tu, samo sto pise u ponekim temama u ovim ne, pa ga neki ne vide

Ne moze niko nikog da natera da pise po forumu. To je dobra volja ljudi koji su se registrovali.