mediji su odradili posao za desetku
bacilli su kosku narodu sa grupom pedera koji su realno potpuno benigni problem za ovu zemlju u odnosu na druge prave I realne problem za ovaj narod, zato pedercine rade posao zbog je srbija tu gde jeste a narod se zabavlja gay paradom I gomilom reality show na tv-u....batalite tu temu, dizu dzamiju u savamali I za mene je to problem
Ne, ne vodite racuna.
Ovo vam kazem ja, a znate me kakav sam, pa razmislite malo.
Cak sam i prijavio post i zamolio da se obrise i taj post na licnom nivou i moj post koji je doveo do toga da neko predje na licni nivo, ali niko to nije uradio.
Zamolio sam u istoj toj temi da moderacija pocne da radi ono sto treba, taj post mi je obrisan i ako nikoga nije vredjao.
I onda ti ljudi mene navuku da ispadnem veci debil, odgovarajuci jos gore stvari na licnom nivou, pa onda i meni uleti da ja nekome iz cista mira spustam na licnom nivou, sto nikada nisam radio, prosto zato sto mi uslo u glavu da je to normalni vid komunikacije, pa i ne primetim da vredjam nekoga, ne bi li ispao u pravu u nekoj glupavoj diskusiji.
Bas taj Vlada, koji ovde nekoga opominje sto je nesto licno nekome rekao, bukvalno cim mu nesto zasmeta, pocne da spusta sagovornika vredjanjem na licnom nivou.
Nezamislivo je da u nekoj temi ja napisem da i ja, kao neko drugi, cesto zakacim zivu ogradu kada parkiram, a neko mi na to odgovori," nema veze, kupice tata drugi", nicim izazvan, niti spomenut, a da se ti postovi ne brisu.
I ja mogu po ceo dan da spustam ljude na razne nacine, pa nisam debil koji ima potrebu da istresa svoje frustracije na forumu.
Ako sam ovde dosao, dosao sam da procitam nesto korisno, da se informisem, da polemisem, da se nabedjujem, raspravljam i da se sprdam, ali ne i da vredjam nekoga.
Desi se i meni, budem nervozan, ali i tada ocekujem da moderacija reaguje.
Ti primeri su moji licni primeri i preko njih sam presao, cim su i dalje u tim temama, a ja nisam dizao frku administraciji, tako da nisam ja poenta price, nego iznosim sta znam.
Poenta je da se to po ceo dan desava i da preko uvreda ljudi moraju da prelaze, umesto da se iste brisu i korisnici upozore da takvom ponasanju ovde nema mesta.
Normalni ljudi mogu da predju preko odredjenog broja uvreda, ali kad tad ce ih zamoriti, pa ce ih besramni nadjacati.
A vi ramislite kakve ljude zelite na forumu, jer ste dosli do kriticne mase.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 22 Sep 2015, 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mr.Rotor napisao:Ja sam toliko etiketa dobio pa nisam prestao da pišem.
Ne sećam se ni da su sankcionisane te uvrede ali nema veze.
Ti si ovde relativno kratko, neki smo tu godinama, pa se fitilj skrati.
Tvoj je izbor da li ces da prestanes da pises, ali svaki clan bi trebao da se opomene kada krene pricu da spusta na licni nivo, pogotovo spominjanjem necijeg licnog zivota.
Svaka uvreda treba biti sankcionisana.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvo bi trebalo odraditi definisanje pojma "spuštanje rasprave na lični nivo", jer je to očigledno podložno sasvim proizvoljnim procenama.
Ja se nikada nisam bavio nečijim životom i zanimanjem u stvarnom životu, osim onoga što je direktno povezano sa raspravom koja se vodi. Da pametujem o džipovima, svako bi imao pravo da mi kaže "ne mudruj, kad si ti džipa vozio" i slično. Svodjenje na lično je malo drugačiji sport, npr na osnovu članka koji citiraš se odredi da li si fašista ili evropejac, stav koji zastupaš je u stvari slika tvojih kompleksa ili posledica posla/porodice/zanimanja itd... O komentarisanju na forumu nekih ličnih prepiski ili nastavku nekih rasprava, da ne pričam.
Najgore je što zbog povrede prava gotovo isključivo kukaju oni koji su ih drugima jahali bez milosti
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Najlepše mi je ujutru, kad krenem da čitam nove postove, a ono sve se crveni od prijava.
Malo tolerancije nikome neće škoditi, kao ni malo strpljenja.
I da, jedno paintball popodne bi rešilo mnoge probleme.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ako nista ova tema je dobila pravi smisao, kada neko bude citao shvatice zasto je Srbija tu gde jeste.
Inace potpuno razumem clanove koji su otisli sa foruma, jer je forum i struktura ljudi totalno izmenjena u odnosu na ono sto je bilo pre par godina.
Milos napisao:Azilanti sa carsa razaraju garazu...
+1001
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.