Mada, možda i ne znaš, jer bi tada i znao za potpis u porukama svih tamošnjih developera i ostalih stručnjaka, koji kaže;)
Sigurno si probao nekoliko *.mkv fajlova, dakle ostaje još da na datom linku probaš da nađeš rešenje u vidu downgrade-a ako je moguć na F seriji. Ujedno, naći ćeš još mnogo toga.
Noćas je, navodno, pušten update za D3 dekoder koji bi trebalo da ubrza prebacivanje kanala pa ko nije uradio, neka proba. Ko ne zna, treba samo isključiti mrežni prekidač na zadnjoj stranii uređaja, pričekati malo i ponovo ga uključiti i tada bi trebalo da uređaj proveri ima li novog softvera i ako ima, a ima, da uradi update.
Hehe, imam ja u familiji tih dobrih starih stručnjaka, koji kada im nešto ne ide u solitaire, onda ištekaju iz zida računar. Posle par incidenata, zovu me da pitaju što im ne radi windows
Ja prenekidan svojim očima vid'o IT inženjera kod mene u firmi kako isključuje nov sistem plaćen 100.000 € izvlačenjem utikača. Ne iz neznanja, mrzelo ga da napravi dva koraka.
Apropo ovoga, mada je više za temu računari. Netflix (servis za legalno strimovanje filmova i serija u US, ako neko ne zna) koristi nešto što zovu Chaos Monkey - interna stvar koja im namerno pravi sranja po mreži, obara instance itd. Na taj način stalno rade u stanju poluraspada, ali zato konstantno testiraju na živo kako koji podsistem preživljava kad nešto drugo ne radi. Tako da bi se kod njih to čupanje kabla tretiralo kao dobra praksa.