garant nadoknadjuje velicinu tim TVom
Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja danas ceri pazario nexus 7 ne bi li malo oslobodio moj i zenin telefon, ono malo sto sam uspeo da ga uzmem u ruke i podesim naloge i apdejtujem sistem na najnoviju JB verziju me je odusevilo, prvi utisak je, zver 
Vise utisaka kad dodjem na red
sent from my brain using the force..
Vise utisaka kad dodjem na red
sent from my brain using the force..
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Ja ga koristim, nije tako strasno. Do sada je to najbolji telefon koji sam imao.methane.master napisao:Koliko sam imao prilike da se igram po radnjama, Note je zaista izvanredan uređaj, ali ne mogu sebe da zamislim da držim na ušima onaj televizor i telefoniram.
Drug me je vec vise od godinu dana zezao koliku ciglu od telefona nosim.
On je koristio iPhone i Blackbery. Uspeo sam da ga ubedim da kupi Note II...
Toliko odusevljenje telefonom jos nisam video
Zove me ovih dana po 3-4 puta na dan samo da iskaze odusevljenje telefonom ili da pita nesto 
Inace jako ga je interesantno videti sa Note II, kod njega u rukama taj telefon izgleda najnormalnije moguce velicine jer covek ima 210cm
On je koristio iPhone i Blackbery. Uspeo sam da ga ubedim da kupi Note II...
Toliko odusevljenje telefonom jos nisam video
Inace jako ga je interesantno videti sa Note II, kod njega u rukama taj telefon izgleda najnormalnije moguce velicine jer covek ima 210cm
+1
ja sam odusevljen sa note 2
koristio sam pre njega s2 i bas sam se brzo navikao na dimenzije... inace imam druga koji dugo koristi note 1, uvek sam ga zezao da je to tablet... ne smem ni da mu kazem za novi telefon
ja sam odusevljen sa note 2
koristio sam pre njega s2 i bas sam se brzo navikao na dimenzije... inace imam druga koji dugo koristi note 1, uvek sam ga zezao da je to tablet... ne smem ni da mu kazem za novi telefon
Mene je Note bas smorio...jedva cekam da ga zamenim...problem je sto za sad ne vidim adekvatnu zamenu 
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Nalozio sam se na nove Lumie jedino me malo plasi WP8 mada meni bi verovatno odradjivao posao posto nisam zaludjen stalnim menjanjem romova i ostalog, jel neko imao priliku da cacka neki od novih Lumia modela, kako vam se cini?
Ja sam cackao HTC 8X i Lumiu 920...
Sto se mene tice sistem je sasvim ok, lepo i brzo radi (za razliku od androida), UI je moderan i zanimljiv a ponuda aplikacija sasvim solidna.
Sto se mene tice sistem je sasvim ok, lepo i brzo radi (za razliku od androida), UI je moderan i zanimljiv a ponuda aplikacija sasvim solidna.
Jaooo, probaces moj Note II pa cemo videti ko ne radi brzo 
Probacemo 
Ja inace pricam za muceni ICS...za JB sam citao da je brzi.
Ja inace pricam za muceni ICS...za JB sam citao da je brzi.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
@Floyd
Kakav je kvalitet izrade kucista?
Kakav je kvalitet izrade kucista?
Kod HTC-a je dobar...slicno kao Desire.
Lumia je odlicno uradjena i stvarno deluje lux ali je kao sto sam vec pisao preteska...zapravo nije teza od mog Note-a ali je manja pa subjektivno, izgleda bas teska.
Lumia je odlicno uradjena i stvarno deluje lux ali je kao sto sam vec pisao preteska...zapravo nije teza od mog Note-a ali je manja pa subjektivno, izgleda bas teska.
Upozorenje za sve koje zanimaju WP8 telefoni.
Google je obustavio podrsku za WP8 i nece razvijati aplikacije za Win telefone. Tako da kome su google servisi iole bitni WP8 telefoni su za izbegavanje u sirokom luku...
Google je obustavio podrsku za WP8 i nece razvijati aplikacije za Win telefone. Tako da kome su google servisi iole bitni WP8 telefoni su za izbegavanje u sirokom luku...
Odakle ti to?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.