Dobro veče
Re: Dobro veče
7 nece ali par puta dnevno po 7 pa sve to x 30 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne menja se toliko,u podzemnim rezervoarima je koliko-toliko konstantna temperatura
Floyd je verovatno mislio na poklapanje totalizatora aparata i prodate kolicine po fiskalnoj kasi u toj smeni...
sent from Kenda digitron using Tapatalk

Floyd je verovatno mislio na poklapanje totalizatora aparata i prodate kolicine po fiskalnoj kasi u toj smeni...
sent from Kenda digitron using Tapatalk

Pa to...
Zapravo ja ne znam kako se to radi strucno (sad znam
) ali je logicno da ulaz i izlaz trebaju da se poklope u papirima.
Zapravo ja ne znam kako se to radi strucno (sad znam

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sta znam. Meni je pojasnjavao stvari sef pumpe (tj vise njih). U zavisnosti od godisnjeg doba idu u prilican plus ili minus. Ako on laze mene... pritom, dosta dobro poznajem coveka.
Tptlk
Tptlk
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Guten Abend meine Damen und Herren.
@Day Walker
Ionako se pricalo da je Luk valjao lozak 'mesto ED, taman eto ti jos jedan povod da promenis pumpu.

@Day Walker
Ionako se pricalo da je Luk valjao lozak 'mesto ED, taman eto ti jos jedan povod da promenis pumpu.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E moj DW a lepo smo ti rekli danas da ides na MOL. ;-)
Šalu na stranu, na Corsi je rezervoar 50+ l. 7l je nije velika količina na tu zapreminu, moze se desiti da igla ne odreaguje, mada jeste diskutabilno.
Lično uvek sam sipam. Ako pumpadzija pridje, zahvalim se.
Sent using Tapatalk
Šalu na stranu, na Corsi je rezervoar 50+ l. 7l je nije velika količina na tu zapreminu, moze se desiti da igla ne odreaguje, mada jeste diskutabilno.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne laže on (oni) ništa,malo je opširnija priča,posebno za TNG , koji najveće eksponencijalno širenje u odnosu na temperaturu a ED ima najmanje širenje... Kad se budem nakanio,napisaću jedan tekst,ipak mi je to posaopedja napisao:Sta znam. Meni je pojasnjavao stvari sef pumpe (tj vise njih). U zavisnosti od godisnjeg doba idu u prilican plus ili minus. Ako on laze mene... pritom, dosta dobro poznajem coveka.
Tptlk

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Obavezno napisi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
45l mi je rezervoar... eee da je 50methane.master napisao:E moj DW a lepo smo ti rekli danas da ides na MOL. ;-)
Sent using Tapatalk

Bio sam malo pre do MOLa, sipao mu 2000 i odmah je digao kazaljku... e sad da ga jebes ko ce ga znati da li su sipali, ili nisu... videcu koliko cu km preci, resetovao sam kilometrazu... Onda cu da napisem, pa cemo biti blizi istini..
Brzine idu u H-a !!!

Najbolja fora bi bila da si ga posle sumnje pozvao da ti napuni do vrha.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Trebao sam, al mi mozak nije radio u trenutku... pa lepo da se vidi kolko jos moze da stane... Sad ovom metodom.. jebaga.. 

Brzine idu u H-a !!!

I sta da ti je stalo 45-7 
Morao bi da se izvinjavas
Ja tih problema nemam
Nego mozda koriste one stare fore, da istoce gorivo koje je u crevu. Ono sto ostane od meraca, znaci proslo je merac i izmereno je, napuni se crevo do pistolja. Zatvore na pumpi, i istoce iz creva. Ne znam koliko stane. Onda sledeci koji dodje, naplati mu se i punjenje creva
posto i to merac izbroji, a moze u crevo prilicno da stane, pogotovo kad neko sipa tako puno rezervoar, to se i ne primeti. Znam da su to pre bile fore, ne znam kako je sad.

Morao bi da se izvinjavas

Ja tih problema nemam

Nego mozda koriste one stare fore, da istoce gorivo koje je u crevu. Ono sto ostane od meraca, znaci proslo je merac i izmereno je, napuni se crevo do pistolja. Zatvore na pumpi, i istoce iz creva. Ne znam koliko stane. Onda sledeci koji dodje, naplati mu se i punjenje creva

Zasto da se izvinjiva?
U trgovini vazi staro pravilo da je musterija uvek u pravu, cak i ako sumnja.
Pokusavaju i na zapadu da ukradu ali kad ih uhvatis ne raspravljaju se sa tobom, nego odmah sledi izvinjenje.

U trgovini vazi staro pravilo da je musterija uvek u pravu, cak i ako sumnja.
Pokusavaju i na zapadu da ukradu ali kad ih uhvatis ne raspravljaju se sa tobom, nego odmah sledi izvinjenje.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ubi me virus, nazeb, kijavica. Slinim ko nenormalan. Moj inače ogromni nos sad je duplo veći i crven. 

Širim haos!
Sve navedeno je dovelo do jedne interesantne pojave. Juče na Fruškoj Gori nisam bio najnosatiji.