Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jesi li lud bre, imam dvoje dece...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Note 7 - boom ponuda !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Samo sam se našalio. Naravno da ne bi prihvatio sve i da jesu.
Posetite www.garaza.rs !
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja poručio preko MTS-a IP7 plus jet black 256gb. Treba da mi pošalju ove nedelje na kućnu adresu.
Pokajaces se zbog Jet Black.
Napisi bas utiske i zapazanja kakva suZarkofinska napisao:Stigao mi danas jet black 128, videcemo koja je razlika izmedju njega i 6s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji god da sam uzeo stavio bih masku jer mi je tako lakše. Bez maske nosim samo kada sam u odelu ili u nekoj elegantnijoj varijanti tako da će povremeno biti i van iste. Iskreno me boli uvo za grebanje i oštećenja. Znam da sam 3G nosio bez maske i ništa mu nije falilo.DasAuto napisao:Pokajaces se zbog Jet Black.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ja sam porucio Jet black,ali mi je stigao mat pa sam uzeo mat,ali pitanje je vremena kad cu da zamenim za Jet,telefon je unikat. Zabole me za grebanje...
-
Zarkofinska
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Mobilne telekomunikacije
Ajde da kazem nesto o 7-mici. Meni licno nema neke razlike izmedju njega i 6s koji sam nosio pre njega, mozda ali mozda je brzi u nekim stvarima, kada pokrenem kameru lepo radi i lepo slika, (6s posle dizanja na ios10 znao da zakasni sa kamerom po nekoliko sek). Imam utisak da se brze puni i da mu duze traje baterija, opet ne mora nista da znaci 6s je star godinu dana, tako da i to sigurnk utice na bateriju. Kod 6s sam imao probelm sa wifi kada ga drzim u veritkalno, znao je da izgubi mrezu, kod 7mice nisam to primetio. Sve u svemu lepo radi i baterija drzi bolje, odziv aplikacija je trenutni, smeta mi sto dugme nije fizicki tu nego eto, i sto su stavili isti dzek za sluske i punjac i ako hoces da slusas bilo sta preko sluski nema punjenja. Eto a inace zadnjih nekoliko telefona ne vadim iz fotrole, razbio sam dva ip6 da li sam ja bio maler je bio lagan za lomljenje ne znam.
evo jedan pored drugog nema razlike sem u kameri
evo jedan pored drugog nema razlike sem u kameri Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ja nikada ne bih prelazio sa 6s na 7. Nosim 6 već dve godine pa mi je sad 7 pravi upgrade.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mislis "Kako je Sung ostao sam i postao sam Sung"?Ivan napisao:Umesto samsung.rs otvara apple.com
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Trpanje ne prestaje ceo dan.
Tapatalk
Tapatalk