Smešne slike
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Re: Smešne slike
Ma to je neki nas povratnik/student koji bi da ispadne faca sad kad se vratio iz USA...brzo ce on da proda tu azdaju 

Naravno, pre svega zbog nas samih. Kažem samo da se dodatno još brukamo i pred strancima.MilisaV napisao:pa nećemo valjda čerge da sklanjamo zbog stranaca.
valjda treba da sklonimo zbog nas samih?!
Ђенерал Јанковић
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Raskrsnica je kad se iz Gandijeve popnes na Bezaniju, desno je mala Eko pumpa. Cigan-mala na slici je kod policije na BK, jedno od onih mesta koje ce se raseliti jedino ako neko kupi plac pa hoce da gradi, a pri tom je neki zajeban batica sa vezama u vlasti.
Nego, koliko vidim na slici, izgleda da ga je neko opalio u zadnji desni ticak, deluje mi da je i krilo sjebano. Imam u komsiluku jednog slicnog, isto neke dabogsacuva felne ko od Ikarbusa. To je valjda must have kad vozis 300c, zakonski si obavezan da metnes bling od 22 inca - otprilike kao sto svaki trovratni Stilo JTD mora da ugradi xenone cim se ocarini, ne mosh da registrujes drugacije...
Nego, koliko vidim na slici, izgleda da ga je neko opalio u zadnji desni ticak, deluje mi da je i krilo sjebano. Imam u komsiluku jednog slicnog, isto neke dabogsacuva felne ko od Ikarbusa. To je valjda must have kad vozis 300c, zakonski si obavezan da metnes bling od 22 inca - otprilike kao sto svaki trovratni Stilo JTD mora da ugradi xenone cim se ocarini, ne mosh da registrujes drugacije...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ono... kad te panduri zaustave...
ONI TEBI: " KOLIKO STE POPILI ? "
A TI : ....

ONI TEBI: " KOLIKO STE POPILI ? "
A TI : ....

Posetite www.garaza.rs !
Gornja i donja slika tesko da mogu da idu u kompletu. 

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Jes' vala
(da neko ne dodje u zabludu, moze tastatura da se koristi, za glodara nijesam siguran)

(da neko ne dodje u zabludu, moze tastatura da se koristi, za glodara nijesam siguran)
What i do for the livin'? I live for the livin'.

Džiber će celog života nositi na leđima teret svoje gluposti, al' bukvalno...