Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Nase svetski cuvene saobracajnice. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jel vama OK onaj semafor na novom priključenju na AP? Tamo ce biti udesa ko dobar dan.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Morali su da ga stave jer nisu ostavili dovoljno izlaza iz tih naselja na bulevar. Meni se ne svidja, ali vremenom bice nemoguce zaobici postavljanje semafora.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Na sred raskrsnice je rupa veličine 10x15cm.srdjanyo napisao:Ofrlje odrađeno. Ne znam iz kog si smera išao, ali kolotraga ima.Saša napisao:Ooooo, ma jel moguće da su konačno skinuli one čuvene kolotrage kod bivše lutrije Vojvodine i navukli novi sloj asfalta, malopre prošao kroz raskrsnicu i nisam mogao da verujem!
TT
Tesla 6.1
Promašili su je još dok su krpili raskrsnicu. Tek sam sada primetio.
srdjanyo napisao:Kolotrazi nisu zakrpljeni u desnoj traci u smeru ka Futoškoj ulici. Oseti se iz pravca Kisačke ka Sajmu, naravno govorim o Bulevaru Kralja Oetra Prvog.
Tesla 6.1
Tesla 6.1
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Iz smera kruznog toka u Bul Evrope na srmaforu pre skretanja za Trio kod neke staklene zgrade su JEZIVI kolotrazi, mislim jedni od najgorih koje sam video i na zalost presao peeko. 
Inace nisam znao da iz Bul Evrope preko kruznog pravo mogu dizadjem na AP, stalno sam isao Partizanskom...

Inace nisam znao da iz Bul Evrope preko kruznog pravo mogu dizadjem na AP, stalno sam isao Partizanskom...

Ogi,
Nisi ti video sta su kolotrazi. Ti o kojima pises su mala maca za ove koji su sada "sredjeni"
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Nisi ti video sta su kolotrazi. Ti o kojima pises su mala maca za ove koji su sada "sredjeni"

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je trebao Holiday In da bude na raskrsnici Ogi. Meni je kod lutrije najgora raskrsnica, tamo su navodno sredili asfalt. Bice jos gore vremenom.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Tamo je sad ok, ali sredili su samo te najdublje kolotrage koje su napravili autobusi gradskog prevoza, tj. ostrugali jednu "traku" u širini tih kolotraga sa obe strane i navukli novi sloj asfata. Nije rađena cela raskrnica. Sličnih kolotraga bilo je na još par mesta ali je srećom isto sređeno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A sta je problem da se to sredi, ne razumem ? Godinama dolazim u NS i ulice se ne pipaju.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Realno boli ih ona stvarcica.
Sta mislis kad kamioni cekaju semafor na mostu vec 17 godina i niko se ne buni, sto bi se bunili zbog neke rupe ili kolotraga.
Sta mislis kad kamioni cekaju semafor na mostu vec 17 godina i niko se ne buni, sto bi se bunili zbog neke rupe ili kolotraga.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hronicna polna bolest.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Lutrija place za kruznim tokom 
Sent from my LG-H440n

Sent from my LG-H440n
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Cekaju jer nece da plate putarinu, a drzava im dopusta da gaze kroz Petrovaradin.Darko napisao:Realno boli ih ona stvarcica.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Grade se kružni tokovi po Begeču i kojekuda bez veze, troše se pare na gluposti. A najprometniji bulevari u NS-u iskrpljeni i drndavi. Pogledajte na šta liči Bul. Kneza Miloša, ono je katastrofa a još tranzitni pravac. Bulevar Oslobođenja na nekim delovima čist horor, a centar Novog Sada. Futoški put sav iskrpljen i drndav... da ne nabrajam dalje.
TT
TT