Ne mogu ni da se smejem da me ne bole sinusi.
Sent using Tapatalk
Desilo se nama na Jazzu isto. Tek na sledecem sipanju se primetilo da je sve ipak OK.
Ali i dalje je moj rezervoar prazan, autonomija jos manja.... Novcanik prazniji za bednih 1000 dinara studentskih
VW je narodni auto, spreman je za tocenja po 3 litreGaginh0 napisao:Kakve vi probleme imate, mislim da ovo sipanje goriva
Pa moj VW je mama! Ja sipam 500 din, ~3,4L, i on pomeri kazaljku za 1/4 rezervoara![]()
Salu na stranu, imao sam ja svoje periode kad sam mu sipao 20 puta za redom po 500 din pa je svaki put dizao kazaljku, sad je na svu srecu malo drugacija prica (sto se tice sipanja). Ali npr. drugarima na Pugovima 307 nekad ne pomeri ni hiljadu kad sipaju. Jeste da je na Pugu veci rezervoar za 15-20 litara, ali brate mili...
Moglo nekad,može i sad na starim aparatima,na novim nemoženikaragva napisao: Nego mozda koriste one stare fore, da istoce gorivo koje je u crevu. Ono sto ostane od meraca, znaci proslo je merac i izmereno je, napuni se crevo do pistolja. Zatvore na pumpi, i istoce iz creva. Ne znam koliko stane. Onda sledeci koji dodje, naplati mu se i punjenje crevaposto i to merac izbroji, a moze u crevo prilicno da stane, pogotovo kad neko sipa tako puno rezervoar, to se i ne primeti. Znam da su to pre bile fore, ne znam kako je sad.
E ovako se ide na odmor.NexT napisao: