Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Lepo je onomad rekao Branko Radičević :"Moje suze padaju na gore.".
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lep primerak.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Srecna nova godina svima!
Setnja po tropskim jutru (15C) u novoj 2022 u Amsterdamu

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Setnja po tropskim jutru (15C) u novoj 2022 u Amsterdamu

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Inace Keln pun Holandjana ovih dana, a papagaji su se odomacili i ovde, zelene tigrice, ima ih cudo po parkovima 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ne bi bio pun kada se mi igramo Lockdown-a pa samo svi odose u okolne zemlje
Inace ovo je najtopliji 1. Januar ikada meren. Ovde je julska temperatura cesto 15C… Sve vreme se zezaju na radiju, ako mislite da ste u Barseloni niste 

sta lep, odlican, kao nov, steta sto nema iz drugih uglova
kad vidim ove glupave natpise prikenja mi se, isto i oni fazoni "glasniji od tvoje devojke sinoc", "moj nije ćaletov" i ostale bodalastine
a sto se tice ovog "ide ko hitna" podseti me na jednog kolegu kad sam ga prvi put provozao u autu, kaze ti si lud vozis ko sanitet, ja sam umro od smeha za poredjenje, znao sam za ono vozis ko da si ga ukrao ali za sanitet nisam cuo do tad.
a sto se tice ovog "ide ko hitna" podseti me na jednog kolegu kad sam ga prvi put provozao u autu, kaze ti si lud vozis ko sanitet, ja sam umro od smeha za poredjenje, znao sam za ono vozis ko da si ga ukrao ali za sanitet nisam cuo do tad.

Koji krindž od nalepnica
Bukvalno me sramota "kolege" Alfiste

to su kvazi alfisti kupili alfu samo zato jer je otisla u bescenje pa svaka šuša moze danas da priusti ovako nesto, kad vidim razne šabane za volanom istih a do juce vozili ladu, keca, i sl. krseve muka mi je, nakace neke jeftine ćuning detalje, polepe ovako neke nalepnice i gas ili oni koji juce prvi put seli u alfu iz istog razloga jer su je kupili za saku kikirikija i posisali svu pamet sveta pa prosipaju razne mudrosti poput one da je bolje staviti termostat od renoa 4 jer se original kvari

Mene još dodatno nerviraju kad mi se lepe na gepek tamo gde je ograničenje i zna se da ima radara ili kad krenu da ubrzavaju dok ih pretičem. Onako, baš na njihovom auspuhu pratim kad počnu da dodaju gas.
Ali uzalud im

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
120kmh a tocak samo sto ne otpadne
[/url]

tesko da i ovi kamioni ispred idu 120....a i desni tocak otisao u minus
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI