Pa vec tu bi se skupilo dosta novca za te plate i penzije...
Mudar dečko gos'n predsedniče, ja bi njega za savetnika.methane.master napisao:Čekajte predsedniče, kako još, pa ako bude još pola birača će zaspati dok budu slušali manifest.
Ne mogu ti objasniti koliko si daleko od istine... Ukupan PDV na sve zivo u zemlji u budzetu za 2012-u je oko 3 milijarde, a samo penzije su ti rashod od 4.2 milijarde eura, pa ti vidi. Moralo bi mnooooogooo pica da se kuca da pokrije plate i penzije...Gaginh0 napisao:A zamislite koliko bi bilo priliva novca u drzavnu kasu od poreza, da svi ugostiteljski objekti, diskoteke itd "kucaju na belo"?![]()
Pa vec tu bi se skupilo dosta novca za te plate i penzije...
Poenta je da onaj ko plaća sve uredno i na vreme jedino što ima od toga jeste da se oseća kao magarac. Vrlo lako može da se dođe do duplo veće cifre, ali očigledno retko i teško.Ministarstvo finansija objavilo je ove nedelje da su tokom prošle godine najveći prihodi budžeta ostvareni od PDV-a - 296,9 milijardi dinara, a u decembru je naplata od PDV-a bila 24,9 milijardi dinara, što je za 938 miliona manje nego u novembru .
Međutim, decembarski prihodi državne kase bili su 62,4 milijarde dinara, što je 5,9 milijardi dinara više nego u novembru.
Slazem se sa ovim potpuno - placam sve uredno na vreme i osecam se kao magarac, konstantnofq400 napisao:Poenta je da onaj ko plaća sve uredno i na vreme jedino što ima od toga jeste da se oseća kao magarac
Apsolutno tačno.Texonja napisao:Meni ovo nije "forum o automobilima", meni je ovo samo "forum".
Kada kazem "forum", mislim na ovaj jer niti na bilo kojem drugom ne ucestvujem. Kada bismo pricali samo o automobilima, dobili bismo jedan sterilan forum na kojem bi u kratkom roku ostalo svega par aktivnih clanova.
Rakhil napisao: Slazem se sa ovim potpuno - placam sve uredno na vreme i osecam se kao magarac, konstantno