Nosio sam se mislju da zapucam, ima onih jeftinih tura. Cini mi se da sam dobio newsletter o extra snizenjima narednog vikenda. Medjutim, ne mogu da odem...
Pa ovo moja Škoda Fabia ima fabrički, odnosno ne izvlači se, nego taj zaslon pokriva i tu rupu iznad retrovizora. Ne znam koji još modeli imaju slično rešenje, prilično je retko moram da priznam, jer je obično retrovizor niže postavljen pa je taj prostor iznad preveliki.
Kolegi trebaju 4 celicne felne za lagunu II, 16ke msm da su rupe 5x105.
Na polovnimautomobilima nije pronasao,jel zna neko neki renoov otpad ili bilo koji drugi kontakt?
Moze biti da nije nasao ako je trazio 5X105, Laguna nosi 5X108, a mislim da je centralna rupa 60.1
Ne bi trebalo da je neki problem naci te felne, kad sam prosle godine jurio 15-ice, 16-ica je bilo ko pleve
Pa ovo moja Škoda Fabia ima fabrički, odnosno ne izvlači se, nego taj zaslon pokriva i tu rupu iznad retrovizora. Ne znam koji još modeli imaju slično rešenje, prilično je retko moram da priznam, jer je obično retrovizor niže postavljen pa je taj prostor iznad preveliki.
I meni je u prošlom autu bio zatamnjen taj deo stakla na autu, više nego sada. Sada je samo malo iznad retrovizora.