Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Ili su pod pratnjom posto su na astri upaljena sva cetri migavca.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
A gde je onda pandurima upaljena rotacija, da je neka pratnja onda bi to sigurno svetlelo zar ne?

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kada na radiju ide apel da se ne prelazi pruzni prelaz dok je spustena rampa ili tako nesto. Dokle je svest stigla da se mora apelovati. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Na tom prelazu sam ja zamalo opicio rampu, nije radilo svetlo koje treperi prilikom spustanja rampe, a kisa neka padala, bila noc, i tek kad sam prisao sam video da se rampa supsta... Ja zazmurio i prosao, nije me ni okrznula, ali kontam da je bilo jako blizu...
Ja kada vidim policiju u zutoj traci bez rotacije,ja za njima.
Prolaze kroz crveno,parkiraju gde hoce da bi jeli,pili,kupili cigare i slicno,daju rotaciju ponekada samo da ne bi nesto cekali,pa je iskljuce cim zavrse prekrsaj,interventna koja je prosla kroz svako crveno svetlo u Ruzveltovoj,od bogoslovije,sve do bulevara i to pri brzini od sigurno 80 km/h,bez usporavanja...
To je samo par primera od stotinu kojih sam se nagledao,gde policija krsi pravila za koja su placeni da sprovode.
Prolaze kroz crveno,parkiraju gde hoce da bi jeli,pili,kupili cigare i slicno,daju rotaciju ponekada samo da ne bi nesto cekali,pa je iskljuce cim zavrse prekrsaj,interventna koja je prosla kroz svako crveno svetlo u Ruzveltovoj,od bogoslovije,sve do bulevara i to pri brzini od sigurno 80 km/h,bez usporavanja...
To je samo par primera od stotinu kojih sam se nagledao,gde policija krsi pravila za koja su placeni da sprovode.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja video pandurski 307 danas na Bulevaru kralja Aleksandra polukruzno preko sina,deo koji se radi kod Teatra T je zatvoren a bahati Crnogorxi se popnu na trotoar i voze trotoarom pun gas kao da je Hokenhajm,a video sam i kod OMV u J. Gagarina parkirao taksista na onaj deo gde su sine i ode covek negde.Saobracajna kultura nam je probila dno...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ovih dana je bas haos u bulevaru...
jel mogu da me kazne ako vozim sinama?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
jel mogu da me kazne ako vozim sinama?

Ima lokacija gde je dozvoljena vožnja tramvajskim šinama, npr Karađorđeva od Brankovog mosta do Kapetanije u oba smera. Konkretno u Bulevaru nije dozvoljena vožnja šinama 

jel se zna kolika je kazna za voznju sinama?
juce sam se popeo na ono izmedju gde su sine posto sam zurio a bila je nenormalna guzva...
vidim da me cudno gledaju ljudi na stanici
mozda je zabranjeno u gornjem delu ali npr za skretanje u ruzveltovu tolerisu da se skrece sa sina...
juce sam se popeo na ono izmedju gde su sine posto sam zurio a bila je nenormalna guzva...
vidim da me cudno gledaju ljudi na stanici

mozda je zabranjeno u gornjem delu ali npr za skretanje u ruzveltovu tolerisu da se skrece sa sina...
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Narvno na drugim mestima je dozvoljeno, konkretno sam mu odgovorio samo za Bulevar.Panta napisao:Ima lokacija gde je dozvoljena vožnja tramvajskim šinama, npr Karađorđeva od Brankovog mosta do Kapetanije u oba smera. Konkretno u Bulevaru nije dozvoljena vožnja šinama

Na Bulevaru je guzva jer slepci koji se ukljucuju u Bulevar ne umeju da gledaju semafor i prolaze na crveno i blokiraju raskrsnicu.Najveci haos je raskrsnica kod Karibika.
btw Afunf gde si popeo Skodu na sine
Inace videh pre sat vremena sudar na iskljucenju sa autoputa na Autokomandi i ljudi cekaju u koloni,a majstori prave drugu kolonu u pokusaju da se ukljuce...strasno.
btw Afunf gde si popeo Skodu na sine

Inace videh pre sat vremena sudar na iskljucenju sa autoputa na Autokomandi i ljudi cekaju u koloni,a majstori prave drugu kolonu u pokusaju da se ukljuce...strasno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
izasao sam iz vojvode supljikca(valjda se tako zove) i odatle na sine skroz do ruzveltove...Milos napisao:
btw Afunf gde si popeo Skodu na sine![]()
tu moram da se popnem na raskrsnici jer je posle veliki ivicnjak

Za to je kazna posto si glumio tramvaj da stavis felne velicine kao tramvajske 

jel se zna kolika je kazna?
kad jos malo stavim zimski set necu ni ja imati mnogo vece felne od tramvaja
kad jos malo stavim zimski set necu ni ja imati mnogo vece felne od tramvaja